Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Neden ki bişey de yemedin. Geçen haftaki artının gitmesi lazımdı en azından
Bilmiyorum canım çok sıkıldı sabah ama şu an biraz toparlandım
Kaçamak yapmadım en az 5000 adım attım hergün .

Dişimden dolayı birşey de yiyemiyorum ona rağmen böyle oldu . Bu hafta hep ağrı kesici kullandım ondan mı bilmiyorum mazerette değil tabi ama kendime cevap bulamadım çok özür diliyorum herkesten

Merhabalar kızlar hayırlı cumalar ☺ yenı arkadaslar var hosgelmıssınız kılo verenlerı tebrık ederım ve helal olsun derım of A Anka aldı yurudu aramızda kı fark acıldı guya yetısmıstım neyse yoluma bakıyım 10 kılo vermek ıstıyorum tekrar. Buranın etkısı oldugu acık. Bugun donuyorum a dostlar hadı bısmıllah

Azimle devam edelim inşallah kızlar. Hepimizin sorumlulukları farklı. Hepimizin bir sınavı var bence bu hayatta farklı farklı. Ben nette araştırdım diyete başladığımdan bu yana bu olumlamayı söylüyorum kendime sürekli. Gerçek tende faydası oluyor bende. Kendime kendimi hatırlatıyorum diyebilirim. 3 olumlama kızlar deneyin isterseniz. Ben çok değerliyim.kendimi çok seviyorum ve kendimle gurur duyuyorum. Bilinç altımıza sürekli bu olumlamayı göndermek 21 gunde daha güzel hissetmemizi sağlıyormuş

Boyun kaçtı canim. Hiç öyle deme sen çok güzel kilo verdin bence. İstikrarlı sın bir kere
1.58 canım 2kere sezeryan sonrası toparlayamadim karnimi
Müsait olunca bakarım
Su perisi86 bende de gobek var canım hıc moralını bozma kılo gıttıkce gobek yok oluyor. Olcu ısını cok ıyı dusunmussunuz. Bende bugun olceyım de soyleyım
Inş canım ölç beni etiket yap

Waayy gruplar yarışlar falan diyorsun ama bu hafta çok fena geliyorum yandınız ona göre

Son düzenleme:
Sağ kolum biraz daha kalın sol koluma göre cnm kıyafetlerdende anlıyorum
Ooo burda en şişko benim şuan korkun şuan benden oyuzden
Benim ölçülerim
Bel 97
Karın 112
Kalça 105
Göğüs 107
2 kol 33
Bacak diz kapagi üstü 44
Ölçülerimizde yakınmış cnm bakalım kim daha çok incelecek 1 ay sonunda☺
1.58 canım 2kere sezeryan sonrası toparlayamadim karnimi

Müsait olunca bakarım

Inş canım ölç beni etiket yap
Korse kullandınmı cnm hiç ben yamuna nın korsesini kullanmaya başladım inş farkı olur

Ne gibi bi faydası oluyorki doktorlar onermiyo kan dolaşımıni bozduğu icin

Ooo herkes iddialı başladı. en sevdiğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…