- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Düzelcek inşallah azimle gayret etcez yapicaz lutfen sakinnnNeyse ben aksam yemegimi yapicam bakın resmime halim icler acısı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzelcek inşallah azimle gayret etcez yapicaz lutfen sakinnnNeyse ben aksam yemegimi yapicam bakın resmime halim icler acısı
Massallah de canımbebem uyudu 45dakika leslie yapıldı duş alindi bebegim halaa uyuyo ozaman yemek yapma vakti
Deme oyle canim hepimiz yaza incecik olucaz
Neden ki bişey de yemedin. Geçen haftaki artının gitmesi lazımdı en azından
Bilmiyorum canım çok sıkıldı sabah ama şu an biraz toparlandımNot aldım canım kafama takıldı kol nasıl farklı ölçüm çıkıyor
Az beklenti sıfır üzüntü diyorum annelik bu olmamalı tabiki annem çalıştığı için 10gun izin alabildi dogumumda lohusalik depresyonu gecirdim ağır bi sekilde gözümü kapatıp uyuyamiyordum kızıma bişey olacak diye uyuyamiyordum anneme her geldiğinde ağladım sen yanimda olsaydın bunlar olmayacakti diye ama yine sağolsun işten gelir bizde yatardı o kızıma bakar ben uyurdum sabahta işe giderdi eminim calismamis olsa yanımdan ayrilmazdi ama böyle zamanlarda annen kardeşin yaninda olsun istiyorsun
Bütün haftan temiz besledin aslinda 76kilo kesin görür bu hafta dedim senin için neyse sağlık olsun
Boyun kaçtı canim. Hiç öyle deme sen çok güzel kilo verdin bence. İstikrarlı sın bir kereNeyse ben aksam yemegimi yapicam bakın resmime halim icler acısı
1.58 canım 2kere sezeryan sonrası toparlayamadim karnimiBoyun kaçtı canim. Hiç öyle deme sen çok güzel kilo verdin bence. İstikrarlı sın bir kere
Müsait olunca bakarımAzimle devam edelim inşallah kızlar. Hepimizin sorumlulukları farklı. Hepimizin bir sınavı var bence bu hayatta farklı farklı. Ben nette araştırdım diyete başladığımdan bu yana bu olumlamayı söylüyorum kendime sürekli. Gerçek tende faydası oluyor bende. Kendime kendimi hatırlatıyorum diyebilirim. 3 olumlama kızlar deneyin isterseniz. Ben çok değerliyim.kendimi çok seviyorum ve kendimle gurur duyuyorum. Bilinç altımıza sürekli bu olumlamayı göndermek 21 gunde daha güzel hissetmemizi sağlıyormuş
Inş canım ölç beni etiket yapSu perisi86 bende de gobek var canım hıc moralını bozma kılo gıttıkce gobek yok oluyor. Olcu ısını cok ıyı dusunmussunuz. Bende bugun olceyım de soyleyım
Spor yapıyorsun toparlarsın ki kilon azaldıkça farkıda görürsün1.58 canım 2kere sezeryan sonrası toparlayamadim karnimi
Müsait olunca bakarım
Inş canım ölç beni etiket yap
Sağ kolum biraz daha kalın sol koluma göre cnm kıyafetlerdende anlıyorumNot aldım canım kafama takıldı kol nasıl farklı ölçüm çıkıyor
Az beklenti sıfır üzüntü diyorum annelik bu olmamalı tabiki annem çalıştığı için 10gun izin alabildi dogumumda lohusalik depresyonu gecirdim ağır bi sekilde gözümü kapatıp uyuyamiyordum kızıma bişey olacak diye uyuyamiyordum anneme her geldiğinde ağladım sen yanimda olsaydın bunlar olmayacakti diye ama yine sağolsun işten gelir bizde yatardı o kızıma bakar ben uyurdum sabahta işe giderdi eminim calismamis olsa yanımdan ayrilmazdi ama böyle zamanlarda annen kardeşin yaninda olsun istiyorsun
Bütün haftan temiz besledin aslinda 76kilo kesin görür bu hafta dedim senin için neyse sağlık olsun
Ooo burda en şişko benim şuan korkun şuan benden oyuzden
Ölçülerimizde yakınmış cnm bakalım kim daha çok incelecek 1 ay sonunda☺Benim ölçülerim
Bel 97
Karın 112
Kalça 105
Göğüs 107
2 kol 33
Bacak diz kapagi üstü 44
Korse kullandınmı cnm hiç ben yamuna nın korsesini kullanmaya başladım inş farkı olur1.58 canım 2kere sezeryan sonrası toparlayamadim karnimi
Müsait olunca bakarım
Inş canım ölç beni etiket yap
Ne gibi bi faydası oluyorki doktorlar onermiyo kan dolaşımıni bozduğu icinSağ kolum biraz daha kalın sol koluma göre cnm kıyafetlerdende anlıyorum
Ölçülerimizde yakınmış cnm bakalım kim daha çok incelecek 1 ay sonunda☺
Korse kullandınmı cnm hiç ben yamuna nın korsesini kullanmaya başladım inş farkı olur
alt bacağın ne kadar ince öyle. Gider gider hepsi gider merak etme
Kesinlikle. Gece uyuyamayacağım diye akşam yemeye korkuyorumHafiflik cok guzel birsey insan midesini tikabasa doyurunca anliyor
Ooo herkes iddialı başladı. en sevdiğimSağ kolum biraz daha kalın sol koluma göre cnm kıyafetlerdende anlıyorum
Ölçülerimizde yakınmış cnm bakalım kim daha çok incelecek 1 ay sonunda☺
Korse kullandınmı cnm hiç ben yamuna nın korsesini kullanmaya başladım inş farkı olur