Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Neden ki bişey de yemedin. Geçen haftaki artının gitmesi lazımdı en azından 🤔
Not aldım canım kafama takıldı kol nasıl farklı ölçüm çıkıyor

Az beklenti sıfır üzüntü diyorum annelik bu olmamalı tabiki annem çalıştığı için 10gun izin alabildi dogumumda lohusalik depresyonu gecirdim ağır bi sekilde gözümü kapatıp uyuyamiyordum kızıma bişey olacak diye uyuyamiyordum anneme her geldiğinde ağladım sen yanimda olsaydın bunlar olmayacakti diye ama yine sağolsun işten gelir bizde yatardı o kızıma bakar ben uyurdum sabahta işe giderdi eminim calismamis olsa yanımdan ayrilmazdi ama böyle zamanlarda annen kardeşin yaninda olsun istiyorsun

Bütün haftan temiz besledin aslinda 76kilo kesin görür bu hafta dedim senin için neyse sağlık olsun 😊
Bilmiyorum canım çok sıkıldı sabah ama şu an biraz toparlandım :olamaz:
Kaçamak yapmadım en az 5000 adım attım hergün .

Dişimden dolayı birşey de yiyemiyorum ona rağmen böyle oldu . Bu hafta hep ağrı kesici kullandım ondan mı bilmiyorum mazerette değil tabi ama kendime cevap bulamadım çok özür diliyorum herkesten :olamaz:

Merhabalar kızlar hayırlı cumalar ☺ yenı arkadaslar var hosgelmıssınız👍 kılo verenlerı tebrık ederım ve helal olsun derım 😂 of A Anka aldı yurudu aramızda kı fark acıldı guya yetısmıstım 🙄 neyse yoluma bakıyım 10 kılo vermek ıstıyorum tekrar. Buranın etkısı oldugu acık. Bugun donuyorum a dostlar hadı bısmıllah 😕

Azimle devam edelim inşallah kızlar. Hepimizin sorumlulukları farklı. Hepimizin bir sınavı var bence bu hayatta farklı farklı. Ben nette araştırdım diyete başladığımdan bu yana bu olumlamayı söylüyorum kendime sürekli. Gerçek tende faydası oluyor bende. Kendime kendimi hatırlatıyorum diyebilirim. 3 olumlama kızlar deneyin isterseniz. Ben çok değerliyim.kendimi çok seviyorum ve kendimle gurur duyuyorum. Bilinç altımıza sürekli bu olumlamayı göndermek 21 gunde daha güzel hissetmemizi sağlıyormuş :KK68:

Boyun kaçtı canim. Hiç öyle deme sen çok güzel kilo verdin bence. İstikrarlı sın bir kere
1.58 canım 2kere sezeryan sonrası toparlayamadim karnimi😔
Azimle devam edelim inşallah kızlar. Hepimizin sorumlulukları farklı. Hepimizin bir sınavı var bence bu hayatta farklı farklı. Ben nette araştırdım diyete başladığımdan bu yana bu olumlamayı söylüyorum kendime sürekli. Gerçek tende faydası oluyor bende. Kendime kendimi hatırlatıyorum diyebilirim. 3 olumlama kızlar deneyin isterseniz. Ben çok değerliyim.kendimi çok seviyorum ve kendimle gurur duyuyorum. Bilinç altımıza sürekli bu olumlamayı göndermek 21 gunde daha güzel hissetmemizi sağlıyormuş :KK68:
Müsait olunca bakarım 👍
Su perisi86 Su perisi86 bende de gobek var canım hıc moralını bozma kılo gıttıkce gobek yok oluyor. Olcu ısını cok ıyı dusunmussunuz. Bende bugun olceyım de soyleyım 💃💃
Inş canım ölç beni etiket yap🤗🤗

Kizlar ben grup kuruyorum karşıt rakip olmak isteyende yapabilir ne dersiniz 🤩🤩🤣🤣

madamhd madamhd
suukaa suukaa
Z zeyas
Ve ben
Kilolarimiz yakın yarışalım gerçi size pek şans tanimiyorum ama :rolleyes: :rolleyes:
evet kizlar sizde 4lu bi grup yapip bize rakip olabilirsiniz ortalik senlensin :KK70::KK70::KK70:

Waayy gruplar yarışlar falan diyorsun:rolleyes::rolleyes: ama bu hafta çok fena geliyorum yandınız ona göre:KK8:

Son düzenleme:
Not aldım canım kafama takıldı kol nasıl farklı ölçüm çıkıyor

Az beklenti sıfır üzüntü diyorum annelik bu olmamalı tabiki annem çalıştığı için 10gun izin alabildi dogumumda lohusalik depresyonu gecirdim ağır bi sekilde gözümü kapatıp uyuyamiyordum kızıma bişey olacak diye uyuyamiyordum anneme her geldiğinde ağladım sen yanimda olsaydın bunlar olmayacakti diye ama yine sağolsun işten gelir bizde yatardı o kızıma bakar ben uyurdum sabahta işe giderdi eminim calismamis olsa yanımdan ayrilmazdi ama böyle zamanlarda annen kardeşin yaninda olsun istiyorsun

Bütün haftan temiz besledin aslinda 76kilo kesin görür bu hafta dedim senin için neyse sağlık olsun 😊
Sağ kolum biraz daha kalın sol koluma göre cnm kıyafetlerdende anlıyorum
Kizlar ben grup kuruyorum karşıt rakip olmak isteyende yapabilir ne dersiniz 🤩🤩🤣🤣

madamhd madamhd
suukaa suukaa
Z zeyas
Ve ben
Kilolarimiz yakın yarışalım gerçi size pek şans tanimiyorum ama :rolleyes: :rolleyes:
evet kizlar sizde 4lu bi grup yapip bize rakip olabilirsiniz ortalik senlensin :KK70::KK70::KK70:
Ooo burda en şişko benim şuan korkun şuan benden oyuzden 😄
Benim ölçülerim 🤣🤣
Bel 97😳
Karın 112😳
Kalça 105 😳
Göğüs 107😳
2 kol 33
Bacak diz kapagi üstü 44
Ölçülerimizde yakınmış cnm bakalım kim daha çok incelecek 1 ay sonunda☺
1.58 canım 2kere sezeryan sonrası toparlayamadim karnimi😔

Müsait olunca bakarım 👍

Inş canım ölç beni etiket yap🤗🤗
Korse kullandınmı cnm hiç ben yamuna nın korsesini kullanmaya başladım inş farkı olur

Korse kullandınmı cnm hiç ben yamuna nın korsesini kullanmaya başladım inş farkı olur
Ne gibi bi faydası oluyorki doktorlar onermiyo kan dolaşımıni bozduğu icin

Ooo herkes iddialı başladı. 😍 en sevdiğim

X