Tesekkur ederim. Erkek arkadasimdan ayrilik surecindeyim. Biraz sancili geciyor. Eve geldigimde kendimi mutlu etmeye calisirken aslinda hata ettigimin farkindayim, insallah kafami bir an once toplarim. Gunler gelip geciyor.Süpersin
Listeye girecek misin canım free mi takılacaksın.
Harikaaa :: tebrik ederi canım.
Tebrik ederim canım süper eksi
Tartıya yansıma da o abur cuburlar vücudunda bir yerlerde hala. Belki bu depresif hallerinin sebebi bile onlar olabilir. Titanyum dioksit, monosodyum glutamat, vb maddeler buna sebep oluyor. Sadece 3-4 gün yediklerini düzenle ruh halini bi takip et bence. Bir de emin ol şu an üzülüp kendine zarar verdiğin şey 5 yıl sonra aklına bile gelmeyecek. Toparlanma zamanı biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız canım
ÇOk güzel sonuç canım tebrik ederim
O geçti artık bundan sonrasına bak.tebrik ederim
Canım sen dikkat ettin elinden geleni yaptın. Sakın moralini bozma reglin bitince hepsi birden gidecek.aynen devam iradene ve azmine sağlık sayende biz de toparlandık
Kilolarimiz cok yakin takipteyimBenim güncel kilom da 79.4 pazartesi günü 80.7 çıkmıştım. Bu hafta diyete tam anlamıyla uymasam da epeyi dikkat ettim. Önümüzdeki hafta çok daha iyi olacak inşallah.
Kilolarimiz cok yakin takipteyim
Ben diyetisyene gitmedim ama biraz sporu duzene soksam aksam yemelerinden vazgecsem guzel kilo veririm diye dusunuyrum. Benim olaylar olmadan once diyete baslamistim aslinda. Ilk hafta 4 kilo da vermistim. Cok sahane gidiyordum. Diyte odaklanmistim sonra erkek arkadasim ile kavga edip ayrilma karari alinca alt ust oldum. Toparlanacagim insallahBen diyetisyen listesi uyguluyorum canım aslında güzel de kilo veriyordum ama ailem gelince biraz ara vermiştim şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum. haftaya sahalarda olacağım inşallah
Sabitim canim
Anka bu kadar sıkıntına ragmen bide bizimle ugrasiyorsun hakkini helal et ben kendime cok kiziyorum suan veremedigim icin ne ceza verirsen raziyimDeğilim aslında. Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. Dün annemi aradım kavga ettim baya gelin şurda bi faydanız olsun diye. Gelirlerse biraz faydası olur belki
Ellerine sağlık canım
Ben diyetisyene gitmedim ama biraz sporu duzene soksam aksam yemelerinden vazgecsem guzel kilo veririm diye dusunuyrum. Benim olaylar olmadan once diyete baslamistim aslinda. Ilk hafta 4 kilo da vermistim. Cok sahane gidiyordum. Diyte odaklanmistim sonra erkek arkadasim ile kavga edip ayrilma karari alinca alt ust oldum. Toparlanacagim insallah
Kızlar,
Pazartesi tartısı için anket yapılmıştı. Onun sonucu nedir?
Pazartesi bildirim yapcaz mı?
Anka bu kadar sıkıntına ragmen bide bizimle ugrasiyorsun hakkini helal et ben kendime cok kiziyorum suan veremedigim icin ne ceza verirsen raziyim
Aynn canim ne güzel veriyordum yine vericem inşallah beni oruc pakliyor iki gundur yine oruca basladim haftayada tutucam inşallahAktifliğin azalınca kilo vermen de durdu
Wuuuuwwww süpeer ankaaKilom 67,3 . Aslında daha çok gitmesi lazımdı hem regl oldum dün hem uykusuzluk böyle oldu.
***12. TAKIM 660. ETAP***
Elifcig93 (59.7/59,3/0,4/%0,67)
Suukaa(81,4/80,4/1/%1.23)
gulenyuzumsunsen(77.7/)
Anka(68.1/67,3/0,8/%1,17)
zeyneppk(71.7/)sabit
Eliff Eylull(81,8/81,7/0,1/%0,12)
Su Perisi86(78,5/77,8/0,7/%0.89)
turkmenkizi86(83,6/104,2/-20,6/%-0,18) 525. etapta izine ayrılan üye. Yüzdesi 135 e bölündü.
12. Takım ortalama:0,488