Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tesekkur ederim. Erkek arkadasimdan ayrilik surecindeyim. Biraz sancili geciyor. Eve geldigimde kendimi mutlu etmeye calisirken aslinda hata ettigimin farkindayim, insallah kafami bir an once toplarim. Gunler gelip geciyor.

Ben diyetisyen listesi uyguluyorum canım aslında güzel de kilo veriyordum ama ailem gelince biraz ara vermiştim şimdi tekrar toparlamaya çalışıyorum. haftaya sahalarda olacağım inşallah
Ben diyetisyene gitmedim ama biraz sporu duzene soksam aksam yemelerinden vazgecsem guzel kilo veririm diye dusunuyrum. Benim olaylar olmadan once diyete baslamistim aslinda. Ilk hafta 4 kilo da vermistim. Cok sahane gidiyordum. Diyte odaklanmistim sonra erkek arkadasim ile kavga edip ayrilma karari alinca alt ust oldum. Toparlanacagim insallah

Değilim aslında. Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. Dün annemi aradım kavga ettim baya gelin şurda bi faydanız olsun diye. Gelirlerse biraz faydası olur belki

Ellerine sağlık canım
Anka bu kadar sıkıntına ragmen bide bizimle ugrasiyorsun hakkini helal et ben kendime cok kiziyorum suan veremedigim icin ne ceza verirsen raziyim

Olmuyorsa oldurmak için zorlama canım. Daha iyileri çıkar karşına inşallah

Kızlar,
Pazartesi tartısı için anket yapılmıştı. Onun sonucu nedir?
Pazartesi bildirim yapcaz mı?

Evet çıktı canım. Pazartesi de bildirim yapacağız

***12. TAKIM 660. ETAP***

Elifcig93 (59.7/59,3/0,4/%0,67)
Suukaa(81,4/80,4/1/%1.23)
gulenyuzumsunsen(77.7/)
Anka(68.1/67,3/0,8/%1,17)
zeyneppk(71.7/)sabit
Eliff Eylull(81,8/81,7/0,1/%0,12)
Su Perisi86(78,5/77,8/0,7/%0.89)
turkmenkizi86(83,6/104,2/-20,6/%-0,18) 525. etapta izine ayrılan üye. Yüzdesi 135 e bölündü.
12. Takım ortalama:0,488

Ortalamayı düşürdüm kusuruma bakmayın ama bu 5 günlük diyetti haftaya daha iyi olacak insallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…