- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesaj alınmıştıroh afiyet olsun. Ama unutma zayıflayınca yine yersin. Bir yere kaçmıyor pideler.
O zaman toparlanıyoruz hemen yarışa başlıyoruz. İzne kaçla çıktın canım? Sanki 81 gibi hatırlıyorum.
Değilim aslında. Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. Dün annemi aradım kavga ettim baya gelin şurda bi faydanız olsun diye. Gelirlerse biraz faydası olur belki
Ellerine sağlık canım*12. TAKIM 660. ETAP***
Elifcig93 (59.7/)
Suukaa(81,4/)
gulenyuzumsunsen(77.7/)
Anka(68.1/)
zeyneppk(71.7/)
Eliff Eylull(81,8/)
Su Perisi86(78,5/)
Süper bir başlangıç cnm iki hafta sonra 2li rakamlara geçersin benceHerkese Gunaydin kimse yazmadı ben yazayım.
Başlangıç 106.5
Güncel 104.2
Fark 2.3
Ya sen varya harikasın cnm maşallahGünaydın kızlarrr
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.4
Fark 1 kg
Yüzde 1.23
Giden her gram candır canım güzel bir başlangıç önümüzdeki hafta daha da iyi gidecektir eminimGunaydin. Yedigim onca abur cubur nereye gitti emin degilim ama 400 gram verebilmisim. Aferin bana
Baslangic:80 kg
Guncel:79.6
Tebrikler cnmBaşlangıç 72.6
Güncel 71.2
Fark 1.3 kg
Bu arada pazartesi başladım ve pazartesi günü çok güzel yapamadım:)
İzine çıkmak isteyenlere ibret olarak duralım buralarda. şöyle düşünelim yol yakınken akıllandık ve geri döndük cnm tam gaz kaldığımız yerden devamGünaydın kızlar
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.8
Giden 700gr
SSadece 2hafta düzenli yemedim sonuc arti 2kilo kizlar izne ayrilmak hiç ıyi birsey değil
Herhalde bir ay yesem sağlam 86 olurum yine
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.8
Giden 700gr
SSadece 2hafta düzenli yemedim sonuc arti 2kilo kizlar izne ayrilmak hiç ıyi birsey değil
Kilom 67,3 . Aslında daha çok gitmesi lazımdı hem regl oldum dün hem uykusuzluk böyle oldu.
Değilim aslında. Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. Dün annemi aradım kavga ettim baya gelin şurda bi faydanız olsun diye. Gelirlerse biraz faydası olur belki
Allah gücünü artırsın cnm inş gelirler biraz destek olurlar sanaDeğilim aslında. Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. Dün annemi aradım kavga ettim baya gelin şurda bi faydanız olsun diye. Gelirlerse biraz faydası olur belki
Ellerine sağlık canım
Süpersin57.9 ile başlıyorum ama 2 gündür dikkat ediyorum o bile etkisini gosterdi
Harikaaa :: tebrik ederi canım.Herkese Gunaydin kimse yazmadı ben yazayım.
Başlangıç 106.5
Güncel 104.2
Fark 2.3
Tebrik ederim canım süper eksiGünaydın kızlarrr
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.4
Fark 1 kg
Yüzde 1.23
Gunaydin. Yedigim onca abur cubur nereye gitti emin degilim ama 400 gram verebilmisim. Aferin bana
Baslangic:80 kg
Guncel:79.6
ÇOk güzel sonuç canım tebrik ederimBaşlangıç 72.6
Güncel 71.2
Fark 1.3 kg
Bu arada pazartesi başladım ve pazartesi günü çok güzel yapamadım:)
O geçti artık bundan sonrasına bak. tebrik ederimGünaydın kızlar
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.8
Giden 700gr
Canım sen dikkat ettin elinden geleni yaptın. Sakın moralini bozma reglin bitince hepsi birden gidecek. aynen devam iradene ve azmine sağlık sayende biz de toparlandık
İnşallah gelir
Bana daha çok küsüp aramayı bırakacak gibi geliyor bakalım gelirse başım üstüne gelmezse daha arayıp sormam ben gemileri yakarımAllah gücünü artırsın cnm inş gelirler biraz destek olurlar sana
Süpersin
Listeye girecek misin canım free mi takılacaksın.
Harikaaa :: tebrik ederi canım.
Tebrik ederim canım süper eksi
Tartıya yansıma da o abur cuburlar vücudunda bir yerlerde hala. Belki bu depresif hallerinin sebebi bile onlar olabilir. Titanyum dioksit, monosodyum glutamat, vb maddeler buna sebep oluyor. Sadece 3-4 gün yediklerini düzenle ruh halini bi takip et bence. Bir de emin ol şu an üzülüp kendine zarar verdiğin şey 5 yıl sonra aklına bile gelmeyecek. Toparlanma zamanı biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız canım
ÇOk güzel sonuç canım tebrik ederim
O geçti artık bundan sonrasına bak. tebrik ederim
Canım sen dikkat ettin elinden geleni yaptın. Sakın moralini bozma reglin bitince hepsi birden gidecek. aynen devam iradene ve azmine sağlık sayende biz de toparlandık
Inş yapmaz öyle bişey cnm en çok annendim anlaması lazım seni şuan ama tabi onunda kendine göre hayat şartları koşturması vardır illaki. Gelmezsede üzülme sen tek başına zaten çok güçlüsün maşallah. Şu ufaklık büyüseydi biraz en azından sadece büyük kızınla ilgilenirdin.Bana daha çok küsüp aramayı bırakacak gibi geliyor bakalım gelirse başım üstüne gelmezse daha arayıp sormam ben gemileri yakarım
Olsun cnm seni ne motive edecekse onu yap sende. Beni motive etti bu ölçüm işi 1 ay sonra illaki dikkat edersem 1 2 cm incelme olur.Ben ölçüm yapmadım. Daha önce bikaç kez yapmıştım ama tam da beceremedim sanırım güzel sonuçlar göremeyince benim motivemi düşürüyor
Sen bilirsin canım ben sana güveniyorum kafandi bitti mi güzel veriyorsun sencanım 3 hafta boyunca düzgün ilerlersem listeye al
yoksa yine cıvıtırsam alma benı :)
Yok canım ya bu değişik bi anne. Düğüne gelmez, doğuma zoraki küsersin bağırırsın gelir. 1 haftalık sezaryenliyken 4 çocukla bırakır gider. Ne işi olacak. Kardeşim üniversiteye gidiyor. Ablam dibinde oturuyor. Gitsin ablasında yesin 3 gün yemeğini. Ya da hazır yesin dışardan söylesin. Doğumda geldi bi. Bi de kurbanda gelmişti. Kardeşinin kocası vefat etti apar topar oraya gitti. İnsan hiç mi kızını torunlarını özlemez. Neyse anlatsam çok var da sizi de sıkmak istemiyorum.Inş yapmaz öyle bişey cnm en çok annendim anlaması lazım seni şuan ama tabi onunda kendine göre hayat şartları koşturması vardır illaki. Gelmezsede üzülme sen tek başına zaten çok güçlüsün maşallah. Şu ufaklık büyüseydi biraz en azından sadece büyük kızınla ilgilenirdin.
Bazı anneler ne yazıkki böyle oluyor ozman hiç beklentiye girip kendini üzme cnm. Benim annemde sağolsun seninkinden hallice . Ben anneyim o cocugum gibi. Hep imrenmişimdir herzaman evlatlarının yanında olan herşeyine koşan annelere. Canları sağolsun hayatta olsunlar mutlu olsunlar napalım. Biz çocuklarımıza iyi bir anne olalım inş.Sen bilirsin canım ben sana güveniyorum kafandi bitti mi güzel veriyorsun sen
Yok canım ya bu değişik bi anne. Düğüne gelmez, doğuma zoraki küsersin bağırırsın gelir. 1 haftalık sezaryenliyken 4 çocukla bırakır gider. Ne işi olacak. Kardeşim üniversiteye gidiyor. Ablam dibinde oturuyor. Gitsin ablasında yesin 3 gün yemeğini. Ya da hazır yesin dışardan söylesin. Doğumda geldi bi. Bi de kurbanda gelmişti. Kardeşinin kocası vefat etti apar topar oraya gitti. İnsan hiç mi kızını torunlarını özlemez. Neyse anlatsam çok var da sizi de sıkmak istemiyorum.