Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kilom 67,3 . Aslında daha çok gitmesi lazımdı hem regl oldum dün hem uykusuzluk böyle oldu.

Eklentiler

• 447E6199-0544-4D67-A616-CEA9ADF7B372.jpeg
    447E6199-0544-4D67-A616-CEA9ADF7B372.jpeg
    28,7 KB · Görüntüleme: 25
Değilim aslında. Çok yorgun ve mutsuz hissediyorum. Dün annemi aradım kavga ettim baya gelin şurda bi faydanız olsun diye. Gelirlerse biraz faydası olur belki 😬
*12. TAKIM 660. ETAP***

Elifcig93 (59.7/)
Suukaa(81,4/)
gulenyuzumsunsen(77.7/)
Anka(68.1/)
zeyneppk(71.7/)
Eliff Eylull(81,8/)
Su Perisi86(78,5/)
Ellerine sağlık canım :KK36:

Herkese Gunaydin 🥰 kimse yazmadı ben yazayım.

Başlangıç 106.5
Güncel 104.2
Fark 2.3 🥳
Süper bir başlangıç cnm iki hafta sonra 2li rakamlara geçersin bence🤗
Günaydın kızlarrr
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.4
Fark 1 kg
Yüzde 1.23 😍😍😍
Ya sen varya harikasın cnm maşallah🤗
Gunaydin. Yedigim onca abur cubur nereye gitti emin degilim ama 400 gram verebilmisim. Aferin bana:halay:
Baslangic:80 kg
Guncel:79.6
Giden her gram candır canım güzel bir başlangıç önümüzdeki hafta daha da iyi gidecektir eminim
Başlangıç 72.6
Güncel 71.2

Fark 1.3 kg

Bu arada pazartesi başladım ve pazartesi günü çok güzel yapamadım:)
Tebrikler cnm🤗
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.8
Giden 700gr
SSadece 2hafta düzenli yemedim sonuc arti 2kilo kizlar izne ayrilmak hiç ıyi birsey değil
Herhalde bir ay yesem sağlam 86 olurum yine😭😭
İzine çıkmak isteyenlere ibret olarak duralım buralarda. 🙄 şöyle düşünelim yol yakınken akıllandık ve geri döndük cnm tam gaz kaldığımız yerden devam🤗

Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.8
Giden 700gr
SSadece 2hafta düzenli yemedim sonuc arti 2kilo kizlar izne ayrilmak hiç ıyi birsey değil

Sorma canım bende aynı durumdayım. Aldığımı vermeye uğraşıyorum. Resmen 1-1,5 ay geriye attım kendimi:kızgın: Tekrar motive olup devam etmen gayet iyi canım gayet iyi bir sonuç:KK9::KK9:

Günaydın canlar hayirli cumalar ben yazsammi bilemedim :KK70:
81/8 güncel 81/7 giden 100gr😂😂😂
Kusura bakma A Anka bikac gune adet olucam çok kötüyum heryerim şiş ve agriyo😞

Önemli olan elinden geleni yapmak canım sen çaba gösterdikten sonra 100gr da bizim için değerli :KK36:
Kilom 67,3 . Aslında daha çok gitmesi lazımdı hem regl oldum dün hem uykusuzluk böyle oldu.

Şartlarına göre gayet iyi ilerliyorsun canım maşallah sana:KK9::KK9: Rabbim gücünü kuvvetini arttırsın:KK36:

Günaydın kızlar bugün ölçümlerimi aldım tokat gibi vurdular yüzüme halimi 😣 çok iyi oldu bu kendime geldim ekmeksiz sağlıklı bir kahvaltıyla günüme başladım bugün kesinlikle sporda yapacağım.

57.9 ile başlıyorum ama 2 gündür dikkat ediyorum o bile etkisini gosterdi
Süpersin 👍🏻
Listeye girecek misin canım free mi takılacaksın.

Herkese Gunaydin 🥰 kimse yazmadı ben yazayım.

Başlangıç 106.5
Güncel 104.2
Fark 2.3 🥳
Harikaaa :😍😍: tebrik ederi canım. :KK9:
Günaydın kızlarrr
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.4
Fark 1 kg
Yüzde 1.23 😍😍😍
Tebrik ederim canım süper eksi 😍😍
Gunaydin. Yedigim onca abur cubur nereye gitti emin degilim ama 400 gram verebilmisim. Aferin bana:halay:
Baslangic:80 kg
Guncel:79.6

Tartıya yansıma da o abur cuburlar vücudunda bir yerlerde hala. Belki bu depresif hallerinin sebebi bile onlar olabilir. Titanyum dioksit, monosodyum glutamat, vb maddeler buna sebep oluyor. Sadece 3-4 gün yediklerini düzenle ruh halini bi takip et bence. Bir de emin ol şu an üzülüp kendine zarar verdiğin şey 5 yıl sonra aklına bile gelmeyecek. Toparlanma zamanı biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız canım 🤗🤗
Başlangıç 72.6
Güncel 71.2

Fark 1.3 kg

Bu arada pazartesi başladım ve pazartesi günü çok güzel yapamadım:)
ÇOk güzel sonuç canım tebrik ederim :KK9:
Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.8
Giden 700gr
O geçti artık bundan sonrasına bak.🤗 tebrik ederim 💞💞

Günaydın canlar hayirli cumalar ben yazsammi bilemedim :KK70:
81/8 güncel 81/7 giden 100gr😂😂😂
Kusura bakma A Anka bikac gune adet olucam çok kötüyum heryerim şiş ve agriyo😞
Canım sen dikkat ettin elinden geleni yaptın. Sakın moralini bozma reglin bitince hepsi birden gidecek. 🤗aynen devam:KK9: iradene ve azmine sağlık :KK9: sayende biz de toparlandık :KK36:

Ben ölçüm yapmadım. Daha önce bikaç kez yapmıştım ama tam da beceremedim sanırım güzel sonuçlar göremeyince benim motivemi düşürüyor

Süpersin 👍🏻
Listeye girecek misin canım free mi takılacaksın.

Harikaaa :😍😍: tebrik ederi canım. :KK9:

Tebrik ederim canım süper eksi 😍😍

Tartıya yansıma da o abur cuburlar vücudunda bir yerlerde hala. Belki bu depresif hallerinin sebebi bile onlar olabilir. Titanyum dioksit, monosodyum glutamat, vb maddeler buna sebep oluyor. Sadece 3-4 gün yediklerini düzenle ruh halini bi takip et bence. Bir de emin ol şu an üzülüp kendine zarar verdiğin şey 5 yıl sonra aklına bile gelmeyecek. Toparlanma zamanı biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız canım 🤗🤗

ÇOk güzel sonuç canım tebrik ederim :KK9:

O geçti artık bundan sonrasına bak.🤗 tebrik ederim 💞💞

Canım sen dikkat ettin elinden geleni yaptın. Sakın moralini bozma reglin bitince hepsi birden gidecek. 🤗aynen devam:KK9: iradene ve azmine sağlık :KK9: sayende biz de toparlandık :KK36:

canım 3 hafta boyunca düzgün ilerlersem listeye al

yoksa yine cıvıtırsam alma benı :)

kızlar bu arada hafta sonu ben sabah kahvaltı klasık ogle yemegı klasık ama aksam detox bır karısım yapacagım

maydonoz
portakal
elma
salatalık
zencefil

bir sey daha olabılır emın degılım

rondodan gecır

yesıl cay demle bunlarla karıstır ıc yapacagım

aksam yemegı yerıne

2 gun yapacagım

katılmak ısteyen olursa beklerım

pazartesı sonucları yazarım

Bana daha çok küsüp aramayı bırakacak gibi geliyor bakalım😅 gelirse başım üstüne gelmezse daha arayıp sormam ben gemileri yakarım🙈
Inş yapmaz öyle bişey cnm en çok annendim anlaması lazım seni şuan ama tabi onunda kendine göre hayat şartları koşturması vardır illaki. Gelmezsede üzülme sen tek başına zaten çok güçlüsün maşallah. Şu ufaklık büyüseydi biraz en azından sadece büyük kızınla ilgilenirdin.
Ben ölçüm yapmadım. Daha önce bikaç kez yapmıştım ama tam da beceremedim sanırım güzel sonuçlar göremeyince benim motivemi düşürüyor
Olsun cnm seni ne motive edecekse onu yap sende. Beni motive etti bu ölçüm işi 1 ay sonra illaki dikkat edersem 1 2 cm incelme olur.

canım 3 hafta boyunca düzgün ilerlersem listeye al

yoksa yine cıvıtırsam alma benı :)
Sen bilirsin canım🤗 ben sana güveniyorum kafandi bitti mi güzel veriyorsun sen
Inş yapmaz öyle bişey cnm en çok annendim anlaması lazım seni şuan ama tabi onunda kendine göre hayat şartları koşturması vardır illaki. Gelmezsede üzülme sen tek başına zaten çok güçlüsün maşallah. Şu ufaklık büyüseydi biraz en azından sadece büyük kızınla ilgilenirdin.
Yok canım ya bu değişik bi anne. Düğüne gelmez, doğuma zoraki küsersin bağırırsın gelir. 1 haftalık sezaryenliyken 4 çocukla bırakır gider. Ne işi olacak. Kardeşim üniversiteye gidiyor. Ablam dibinde oturuyor. Gitsin ablasında yesin 3 gün yemeğini. Ya da hazır yesin dışardan söylesin. Doğumda geldi bi. Bi de kurbanda gelmişti. Kardeşinin kocası vefat etti apar topar oraya gitti. İnsan hiç mi kızını torunlarını özlemez. Neyse anlatsam çok var da sizi de sıkmak istemiyorum.

Sen bilirsin canım🤗 ben sana güveniyorum kafandi bitti mi güzel veriyorsun sen

Yok canım ya bu değişik bi anne. Düğüne gelmez, doğuma zoraki küsersin bağırırsın gelir. 1 haftalık sezaryenliyken 4 çocukla bırakır gider. Ne işi olacak. Kardeşim üniversiteye gidiyor. Ablam dibinde oturuyor. Gitsin ablasında yesin 3 gün yemeğini. Ya da hazır yesin dışardan söylesin. Doğumda geldi bi. Bi de kurbanda gelmişti. Kardeşinin kocası vefat etti apar topar oraya gitti. İnsan hiç mi kızını torunlarını özlemez. Neyse anlatsam çok var da sizi de sıkmak istemiyorum.
Bazı anneler ne yazıkki böyle oluyor ozman hiç beklentiye girip kendini üzme cnm. Benim annemde sağolsun seninkinden hallice . Ben anneyim o cocugum gibi. Hep imrenmişimdir herzaman evlatlarının yanında olan herşeyine koşan annelere. Canları sağolsun hayatta olsunlar mutlu olsunlar napalım. Biz çocuklarımıza iyi bir anne olalım inş.

X