çok sevindim. Hayırlısı olsun inşGünaydın kızlar :) Sonuçlarınızı merak ediyorum, ben bıraktım şimdi sağlıklı besleniyorum sadece bebek denemelerine başladık.
İşte buuuu. Harikasın. Süper gitmiş. Hadi bakalım yola devamHerkese Gunaydinkimse yazmadı ben yazayım.
Başlangıç 106.5
Güncel 104.2
Fark 2.3
Günaydın kızlarrr
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.4
Fark 1 kg
Yüzde 1.23
çok sevindim. Hayırlısı olsun inş
İşte buuuu. Harikasın. Süper gitmiş. Hadi bakalım yola devam
*12. TAKIM 660. ETAP***
Elifcig93 (59.7/)
Suukaa(81,4/80,4/1/%1.23)
gulenyuzumsunsen(77.7/)
Anka(68.1/)
zeyneppk(71.7/)
Eliff Eylull(81,8/)
Su Perisi86(78,5/)
12. Takım ortalama:
Herkese Gunaydinkimse yazmadı ben yazayım.
Başlangıç 106.5
Güncel 104.2
Fark 2.3
Günaydın kızlarrr
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.4
Fark 1 kg
Yüzde 1.23
Gunaydin. Yedigim onca abur cubur nereye gitti emin degilim ama 400 gram verebilmisim. Aferin bana
Baslangic:80 kg
Guncel:79.6
Başlangıç 72.6
Güncel 71.2
Fark 1.3 kg
Bu arada pazartesi başladım ve pazartesi günü çok güzel yapamadım:)
beğen butonu seçeneklerinde öpücük de olmalı bence. Saol canımBaşka söze gerek yok
güzel güzel. Hadi gelsin eksiler.Gunaydin. Yedigim onca abur cubur nereye gitti emin degilim ama 400 gram verebilmisim. Aferin bana
Baslangic:80 kg
Guncel:79.6
yaaaa eksi gelmez mi hiç ya? Tabiki gelir. Süpersin. Motivasyonunu düşürme hiç. Kendine İnan.Başlangıç 72.6
Güncel 71.2
Fark 1.3 kg
Bu arada pazartesi başladım ve pazartesi günü çok güzel yapamadım:)
çok teşekkür ederim canımÇok çok iyi bir sonuç canımlütfen bozma güzel sağlıklı beslenirsen karşılığını göreceksin emin ol
Harikasın canımmaşallah sana
İşte bu eksileri görmek bizi en çok motive eden gaza getiren şey. Hadi bu hafta daha güzel olsun
Yeni başlayınca ödemler falan çabuk gidiyor güzel başladın canımböyle devam inşallah
Efsane geri döndü.Günaydın kızlar
Geçen hafta 78.5
Bu hafta 77.8
Giden 700gr
SSadece 2hafta düzenli yemedim sonuc arti 2kilo kizlar izne ayrilmak hiç ıyi birsey değil
Herhalde bir ay yesem sağlam 86 olurum yine
Ben ölçtüm. Müsait olunca yazıcambeden ölçümlerini unutmayin beni etiketleyin