- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben soğanlı yumurta ve yeşillik yiyeceğim sen ne yiyeceksinGünaydın mutlu sabahlar
Kizcemin kahvaltısını yaptircam kendim için ogleni bekliycem
Nasıl bir obezsem gece ruyamda bile yemek yiyorum
Biz de çok mutluyuz böyle azimli üyelere ihtiyacımız varBende kendimden sıkıldım artik hep şişko olmaktan ondan motive olup biran once vermek hedefim bazen şaşırır insan yada duraklayabilir gramda versen pes etmemek lazim biz napıyoruz kendi adima konusuyorum aaa 5kilo verdim gene veririm deyip hep bozuyodum şimdi sizlerle hedefim var cok mutluyum
Süprizzzzsüpersin canım kolay gelsin yaa soylesene tartida kac cikiyon
Bende düşünüyordum ne yiyim diye soğanlı yumurta bende yapayımBen soğanlı yumurta ve yeşillik yiyeceğim sen ne yiyeceksin
Kilo yapmaz inşallah
Gel gel kilonu yaz meraktan catliycamKahvemi alıp geliyorum canlar
Gördüm çok beğendimAfiyet olsun canım
Günaydın canım
Bu haftaki hedefini gördün mü yorum yapmadın
ah o yediklerimiz ahGünaydın canlarrrr
Dün nasıl yediysem hala sindirememişim mideme oturmuşlar resmen
Bu benim çıkışım aslında sürekli bişiler atıştırmAzsam tehlikeli şeylere saldırıyorum resmenAşk olsun ben ciss coss olmadıkça çok yiyene bişey demiyorum arada yenebilir. Her zaman değil tabii.
Kilon azaldıkça kalorini azaltman gerekecek. O zaman duraklamaya girersin diye dedimdi
75 i görene kadar yazmam geliyorum dedim ablam bir aradı 1 saat cene çaldıkGel gel kilonu yaz meraktan catliycam
BEn dün evde olmayınca baya iş var yaKahvaltıyı yaptım ev işlerine giriştim bir gazla 10 adımda gideceğim yere yapacağım işi 30 adımla gidiyorum inşallah 10 Bin adım bugün en az hedefim
Bu mesajı yazarken de dönüyorum evde
Varmı bugün adım yarışı yapan
Maşallah ben daha başlayamadımbizde bitirdik işleri kizimla simdi kahve yaptik iciyorum minnagim bugun iyi sukurler olsun uyuyunca sporumu yapicam inşallah
Bende sabah kalktığımda etrafa bir baktım zafiyet geçirecektim şu an yarı ettim işleri,BEn dün evde olmayınca baya iş var ya
Maşallah ben daha başlayamadım
Zaten bide huysuzlanmasalar şaşarim,ille bide işin varsa ağlarlar uykulari gelir karni açıkirBende sabah kalktığımda etrafa bir baktım zafiyet geçirecektim şu an yarı ettim işleri,
oğlum huysuzlandı onu sallıyorum uyutup devam edeceğim inşallah