Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende kendimden sıkıldım artik hep şişko olmaktan ondan motive olup biran once vermek hedefim bazen şaşırır insan yada duraklayabilir gramda versen pes etmemek lazim biz napıyoruz kendi adima konusuyorum aaa 5kilo verdim gene veririm deyip hep bozuyodum şimdi sizlerle hedefim var cok mutluyum :nazar: :KK9:
Biz de çok mutluyuz böyle azimli üyelere ihtiyacımız var 🤗🤗

Günaydın canlarrrr :KK36:
Dün nasıl yediysem hala sindirememişim mideme oturmuşlar resmen 🙈
ah o yediklerimiz ah :olamaz:
Aşk olsun ben ciss coss olmadıkça çok yiyene bişey demiyorum 😅 arada yenebilir. Her zaman değil tabii.
Kilon azaldıkça kalorini azaltman gerekecek. O zaman duraklamaya girersin diye dedimdi 😅
Bu benim çıkışım aslında sürekli bişiler atıştırmAzsam tehlikeli şeylere saldırıyorum resmen

Kahvaltıyı yaptım ev işlerine giriştim bir gazla 🙂10 adımda gideceğim yere yapacağım işi 30 adımla gidiyorum inşallah 10 Bin adım bugün en az hedefim :KK55:

Bu mesajı yazarken de dönüyorum evde
Varmı bugün adım yarışı yapan :21:
BEn dün evde olmayınca baya iş var ya :olamaz:
bizde bitirdik işleri kizimla simdi kahve yaptik iciyorum minnagim bugun iyi sukurler olsun uyuyunca sporumu yapicam inşallah :KK76:
Maşallah ben daha başlayamadım 😅

Bende sabah kalktığımda etrafa bir baktım zafiyet geçirecektim :silah:şu an yarı ettim işleri,
oğlum huysuzlandı onu sallıyorum uyutup devam edeceğim inşallah
Zaten bide huysuzlanmasalar şaşarim,ille bide işin varsa ağlarlar uykulari gelir karni açıkir😇

X