Bu gün ay sonu dimi bakalım kim kaç kilo vermiş bu ayKızlar bugün listeye gireli 2 ay bitti. 2 ayda 8.5 kilo vermişim. Bu baştaAnka cığımın sonra da hepinizin sayesinde. Hepinize çok teşekkür ederim
Tebrik ederim bu aradaKızlar bugün listeye gireli 2 ay bitti. 2 ayda 8.5 kilo vermişim. Bu baştaAnka cığımın sonra da hepinizin sayesinde. Hepinize çok teşekkür ederim
Bu gün ay sonu dimi bakalım kim kaç kilo vermiş bu ay
Ben baya yerimde sayıyorum yaa hızlanırım inşallah
Saol canım. Sen şu uykusuzluğu çözsen patır patır dökülecek kilolar.Tebrik ederim bu arada
Kendi emeklerin hep çok iyi gidiyorsun
Evet bende bunu dusundum daha iyi oluyor haftasonu insan kacirmiyorAy ne çok yazasım varmış. Haaa bide Kızlar acaba cidden pazartesi tartısı mı yapsak? 10. Takım yapıyooooo
Bir ara oyladık hayır çıktı canım. Ama frenler bence. Hep haftasonundan kaybediyoruz. Sanıyoruz ki hafta sonu yemesek öleceğiz.Evet bende bunu dusundum daha iyi oluyor haftasonu insan kacirmiyor
300grammi
Yanlış yazmışım değiştirdim300grammi
Canim zaman zaman takımlar durgunlasir motivasyon duser bir sure sonra yine hareketlenir ( bende bunu yeni ogrendim 4.takimimYaa ben çıktım diye mi ne güzel hedefler koyup birlikte hareket etmeye başladınız, ben miymişim meğer takımı çökerten
Saol canım. Bu ayın birincisi olabilirsinTebrik ederim canim@suukaa