- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
1 seviyeyi okudum bana uyar başlayalım yarın niyet edipKızlar eve geçiyoruz inşallah. Yarın seviyelere kimler başlıyor var mı eşlik etmek isteyen
Tamam canım68 olsun canim bakalım olabilecekmiyim
Bana hic hedef belirlememissin suan o kilodayim zaten benden umudun yokmuKIZlar hedefler geliyor. Bu hedeflerden ennn fazla 100-200 gr eksik gelme hakkınız var yoksa ibreti alem için saçınızdan tutup takım takım sürürüm sizi
Elifcig93 artı 300 gr mı Pazartesiye kadar temizleyip cumaya da küsuratı atıp 59 geliyorsun :kk4:
suukaa senin gözün 79 larda inşallah gönlündeki kiloyla gelirsin ama enn kötü 80,5 bekliyorum senden
gulenyuzumsunsen bu hafta 1 lokma cıss geçmeyecek boğazından. Ve spor mutlaka yapılacak. 76,5 gelecek
zeyneppk senden71,7 bekliyorum
E Elif_Eylul sen maşallah çok iyisin zaten sana da 81,5 yazdım
Su perisi86 hadi artık listedesin yeniden 1 kilo bekliyorum senden 77,5 hedefin
Kendime de 67 hedef koydum 67 resmi çekemezsem siz beni sürüyün saçımdan
Bana hedeflerle gel canım.KIZlar hedefler geliyor. Bu hedeflerden ennn fazla 100-200 gr eksik gelme hakkınız var yoksa ibreti alem için saçınızdan tutup takım takım sürürüm sizi
Elifcig93 artı 300 gr mı Pazartesiye kadar temizleyip cumaya da küsuratı atıp 59 geliyorsun :kk4:
suukaa senin gözün 79 larda inşallah gönlündeki kiloyla gelirsin ama enn kötü 80,5 bekliyorum senden
gulenyuzumsunsen bu hafta 1 lokma cıss geçmeyecek boğazından. Ve spor mutlaka yapılacak. 76,5 gelecek
zeyneppk senden71,7 bekliyorum
E Elif_Eylul sen maşallah çok iyisin zaten sana da 81,5 yazdım
Su perisi86 hadi artık listedesin yeniden 1 kilo bekliyorum senden 77,5 hedefin
Kendime de 67 hedef koydum 67 resmi çekemezsem siz beni sürüyün saçımdan
Canım Elif eylüle de 300 gr hedef koymuş. Bence yanlış yazmışBana hic hedef belirlememissin suan o kilodayim zaten benden umudun yokmu
Hadi yaşBana hic hedef belirlememissin suan o kilodayim zaten benden umudun yokmu
pardoj canım yanlış yere bakmışım seninkini yazarkenBana hic hedef belirlememissin suan o kilodayim zaten benden umudun yokmu
Bence 70.9 yazacaktiBana hic hedef belirlememissin suan o kilodayim zaten benden umudun yokmu
Bu hafta daha iyi oluruz okullar aciliyor duzenimiz olur daha asiliriz inşallah6. Olduk bu hafta da
Ben yaptim ilk hafta 4.5 verdimBiraz inceledim ben emzirenlere çok uygun değil sanki.Anka
O çok hızlı veriyor kıskandırıyor beni dermişim
Ben şok oldum. Napmışlar gerçekten. Bende stalk a çıkayım. Gerçi stalk G gunesli gunler nin işiKızlar 10takim atak yapmış valla merak ettim nasıl vermişler gidip bi tebrik edeyim moni ablayi
Evet senin bebeğin küçük belki sıkıntı çıkabilir ek gıdaya başlayınca başla senBiraz inceledim ben emzirenlere çok uygun değil sanki.Anka