- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 34
Oooo süper hedefler. Buna göre ortalamamız uçuyor. Hadi Kızlar yapabilirizO çok hızlı veriyor kıskandırıyor beni dermişim düzenledim iki liste olunca alt alta yanlış bakmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oooo süper hedefler. Buna göre ortalamamız uçuyor. Hadi Kızlar yapabilirizO çok hızlı veriyor kıskandırıyor beni dermişim düzenledim iki liste olunca alt alta yanlış bakmışım
Süper vermişsin. Benim oğluş daha 4.5 aylık. Biraz daha büyüsün öyle yapayımBen yaptim ilk hafta 4.5 verdim
Evet her hafta böyle koyuyorum ama neyseOooo süper hedefler. Buna göre ortalamamız uçuyor. Hadi Kızlar yapabiliriz
Olur kaptanımEvet senin bebeğin küçük belki sıkıntı çıkabilir ek gıdaya başlayınca başla sen
Tmm canim sikinti degil bu hedeflere gore verirsek iyi bir derece aliriz heraldeHadi yaş
pardoj canım yanlış yere bakmışım seninkini yazarken düzenledim 70,9 hedefin
Valla böyle tabloda görünce canım çekti.Evet her hafta böyle koyuyorum ama neyse
Yok sakin yapma ozaman kiyamam kuzuya ac kalmasin benim pasa 17 aylikSüper vermişsin. Benim oğluş daha 4.5 aylık. Biraz daha büyüsün öyle yapayım
Keske hep birlikte yarın baslasak olmazmiTmm canim sikinti degil bu hedeflere gore verirsek iyi bir derece aliriz heralde
Ben temizligimide bugun yaptim ahmet apa ya basliycam diye ama pazar baslayabilecegim
1,257 ortalamamız inşallahValla böyle tabloda görünce canım çekti.
İyi olurdu yarin gun var son kez yiyim dedim ama aksam yemeginden sonra baslamak lazimmis yani yemekten sonra hicbirsey yememek lazimm yarin oglene kadarKeske hep birlikte yarın baslasak olmazmi
oy maşallah kuzuma.Yok sakin yapma ozaman kiyamam kuzuya ac kalmasin benim pasa 17 aylik
yapılmayacak şey değil bu. Hadi Kızlar. Yapabiliriz. Yediğiniz abur cuburlar size bişey kazandırmayacak. Verdiğiniz 1 kilo belinizden 10 kilo yük kaldırıyor unutmayın.1,257 ortalamamız inşallah
Himm ben öğlen başlıycamİyi olurdu yarin gun var son kez yiyim dedim ama aksam yemeginden sonra baslamak lazimmis yani yemekten sonra hicbirsey yememek lazimm yarin oglene kadar
Ben de bu gün baya iyi yedim arkadaşta yarın öğlen başlayacağım ben inşallah.İyi olurdu yarin gun var son kez yiyim dedim ama aksam yemeginden sonra baslamak lazimmis yani yemekten sonra hicbirsey yememek lazimm yarin oglene kadar
Dimi ama yapabilirizoy maşallah kuzuma.
yapılmayacak şey değil bu. Hadi Kızlar. Yapabiliriz. Yediğiniz abur cuburlar size bişey kazandırmayacak. Verdiğiniz 1 kilo belinizden 10 kilo yük kaldırıyor unutmayın.
Tabiki elimizden hiç birşey kurtulmaz.Dimi ama yapabiliriz
Hımmm revize ederiz onu sen de gidersen kafama sıkayım
Çok uzun kalmayı düşünmüyorum canım 69ları çok yakında göreceğimHımmm revize ederiz onu sen de gidersen kafama sıkayım