- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.512
Onu kontrol edebiliyorsan çok iyi ya ben hep stres yapıyorum :/Evet canım seviyorum şükür. Bide zihnen eve iş getirmem. Orasının stresini orada bırakırım. O yüzden her şey daha kolay oluyor
Yemek düşünmemek çok güzel bir şey ya. Bende istiyorum
Eskiden yapamazdım artık yapıyorum birkaç senedirOnu kontrol edebiliyorsan çok iyi ya ben hep stres yapıyorum :/
Yemek düşünmemek güzel oluyor cidden annem sağ olsun hiç bırakmıyor.
Şükür şanslıyım canım. İkimizde birbirimizi üzmedik bu zamana kadar. Evet benim de çevremde bakıcı sıkıntısı çeken çok kişi var. Allah yardımcıları olsun zor iş. Ben bakıcı bulma sürecinde kafayı yiyordum
Yaaaa neden o kadar fazla çıktın? 77.6yla mi ayrılmıştın?
Ödemdir o benceEvet canım 77.6yla izne çıktım. hem kıyafetlerimle tartıldım hem ödem falan vardır yoksa 10 gün yemeyle bu kadar kilo alacaksam yandım ben
Ödemdir o bence
Ödemdir o. Merak etme. Sen yine inersin 77lere.Evet canım 77.6yla izne çıktım. hem kıyafetlerimle tartıldım hem ödem falan vardır yoksa 10 gün yemeyle bu kadar kilo alacaksam yandım ben
allah kabul etsin canımBugün oruçluyum diyete de başlamış bulunuyorum çok şükür. Günlük işlerim ancak bitti yeni oturdum. 6yı çeyrek geçe akşam oluyor birazdan kalkar yemeğimi hazırlarım. Eşim erken gelirse akşam yürüyüş yaparım diye düşünüyordum ama belim ağırıyor yapabilirmiyim bilmem
Ödemdir o. Merak etme. Sen yine inersin 77lere.bende 8lere veda partisi yapıcam yakınca.
allah kabul etsin canım
Kahvaltı 10:30
2 kivi 2 ceviz
12:30sütlü Türk kahvesi
akşam 16:30
1 fırında kabak
1 sb yoğurt
2 yk kavrulmuş kıyma
5 sarma
20:30 Türk kahvesi
2 lt su
30 dk Leslie=60 puan
Sebzeden pasta yapmak çok mantıklıymış. Krema yerine de yoğurtlu kabak sote kullanırızİnşallah canım az kaldı yapalım senin partiyi. Çiğ köfteden düğün pastası yapıyorlar bizde haşlanmış sebzelerden kutlama pastası yaparız
Sağol canım
Kızlar kızlar napıyorsunuz? Gelin buralara anlatın gününüzü. Benim çok uykum var.
Yemekten sonra spor yaptımKızlar kızlar napıyorsunuz? Gelin buralara anlatın gününüzü. Benim çok uykum var.
28.01.2019 Menüm;
09:00
1 Haşlanmış yumurta, 4-5 Çeri domates, 1 Dilim peynir, 1 Dilim TB ekmeği
1 Türk Kahvesi
11.00
1 Yeşil Çay
13:00
1 Tabak Salata,Ayran
1 Türk Kahvesi
16:00
3-4 Günkurusu, 2-3 ceviz, 5-6 Badem
19:00
Pırasa
Türk Kahvesi
20:30
Yeşil Çay
7.30
Yarım lt su
8.00
1 elma
9.30
2 yumurtadan patatesli omlet
Peynir zeytin
2 yk tahin pekmez
16.30
Yarım çay bardağı kuruyemiş
18.00
5 yk bulgur pilavı
5 yk taze fasulye
Yarım kase un çorbası
2 lt su
Spor yok gibi bişey
28ocak salı müne
Sabah 10.00..2dilim ekmek,1yumurta,1dilim peynir,4zeytin,domates,cay
Öğle saat 15.00..1kase tarhana çorbası,1bardak portakal suyu,1parça peynir
Akşam saat 19.00 yulaf lapası
2sekersiz kahve 3litre su
30dakika leslie #60puan
80 İpsiz atlama#10 puan
60 Squat#10 puan..dogrumu acep G gunesli gunler
Kalk bişeyler yap. Bulaşık yıka, lavabo yıka, dolap düzenle, limonlu su içAçımm açımm daha yeni ara öğün yapmıştım