Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tunaydin kizlar
Kahvalti yaptik evi topla makineye camasir at kuruyanlari katla yerlestir ev hanimligi zor isi bitmez bide okul tatil olunca hic bitmiyor sanki olsun bugunumuzede sukur
Malum beni taniyanlar bilir aylardir gerceklesemeyen bir tasinma isim var ara ara oraya gidiyorum evde usta var birzdan yine gidip bakicam nasil olmus diye
Hadi görüşürüz 👋👋
Kolay gelsin canım. Ben ilk defa okuyorum sanırım ya da okuduysam da anlayamamışım neden öyle oldu.
kızlar bende özellikle dikkat edeceğim; menülerimi de yazacağım. Söz veriyorum, daha da aktif olacağım :KK68:
Bekliyoruz canım 🤗

Kolay gelsin canım. Ben ilk defa okuyorum sanırım ya da okuduysam da anlayamamışım neden öyle oldu.

Bekliyoruz canım 🤗
Canim muteaahit yapimi . insaaat sektorunun krizide malum bizi vurdu uzadi yaklasik 1.5 yildir bu ay tasinacaktim ama mart olacak heralde bitiyor cok sukur bunada sukur cogu muteaahit birakip kacmis bizimki yapiyor yine 150 dairelik site daireler bitti ama bina ici cevresi yine baya isi var

Uzandım biraz söyleyin bakalım aksama ne yiyeceksiniz
Ben öğlen ciger kavurması 1dilim ekmek yedim tok tuttu karnım acikmadi
Kahveyle gecistirsem
Bu sefer akşam 9_10 gibi acıkırım
En iyisi köfte ayran olsun aksam menüm

Kahveyle gecistirsem
Ben yulaf lapası dusunuyorum sanki☺

Abowww kız baya baya yakınız kaçmam lazıımm :skandal:

Hayırlı bir başlangıç olsun inşallah uzun aradan sonra başlayınca yeni başlıyormuş gibi heyecanlı oluyor insan 😍

Sanırım benim hedefim listeye dönebilmek olacak:olamaz:
yok yok aramızda fark baya var. Sen kaçarsın benden 🤣 saol canım. Ben çalışmadan duramıyorum. Şükür şimdi eve girdim ama huzurluyum. Yemeğimde var. Daha ne olsun? 🤩
suukaa suukaa hayırlı olsun canım araya kaynamış atlamışım. Ben de çalışmak isterdim iki insan yüzü görür bişeyler üretirdim 🤭
😍😍 sen onu da yaparsın bu azimle 🤣🤣

Evet Kızlar yine ben geldim. İşten çıktım geldim. Valla öZlemişim 🤣🤣🤣
Akşama taze fasulyem var. Başım çok ağrıyor. Adımım az olmuş. İnş mecalim olursa biraz evde tur atayım 😍

Bugün oruçluyum diyete de başlamış bulunuyorum çok şükür. Günlük işlerim ancak bitti yeni oturdum. 6yı çeyrek geçe akşam oluyor birazdan kalkar yemeğimi hazırlarım. Eşim erken gelirse akşam yürüyüş yaparım diye düşünüyordum ama belim ağırıyor yapabilirmiyim bilmem :KK51:

Ahh canım bende evde durmayı sevmiyorum ama kizima bakacak kimse yok annem çalışıyor kv desen yaşlı seker hastası
Yarım gun anaokuluna bile giderken benden ayrılmak istemiyo
Annem 3sene sonra emekli olacak ins
O zaman calisabilirim
Hadi inşallah canım çalışmak şart değil aslında ama işte bazı insanlar için insan yüzü görmek derler ya o işte iyi geliyor cidden.
evet de annelik hep bir vicdan muhasebesi değil mi? Ben iyi olmayınca oğullarıma da faydam dokunmuyor. Çalışmak beni dinç tutuyor 😍

Haklısın canım hayırlısı olsun
Çok güzel dedin cidden biz iyi olalım ki faydamız dokunsun. İşini seviyorsun sen sanırım çok şanslısın.
Kahveyle gecistirsem
Valla benim ne yiyeceğim tam bir muamma :) Bakalım annem ne yapmış :KK70:
:KK36:Acaba bisey sorabilirmiyim kizlar spor puanları nerden hesaplaniyo ben bulamadı da yardim ederseniz sevinirim
İlk sayfada canım oradan bakıp hesaplayabilirsin puanını.

Bakıcım yemek yapmıyor. Ben dünden yaptım. 😍 ama istesem yapar. 2 senedir hukukumuz var şükür. 🥰

Anlaşabileceğin bi bakıcı bulmak zor ya arkadaşım şuan çok sıkıntı çekiyor bu konuda. Bende ücretsizdeyim şimdi ama çalışıyorken eşim bakıyordu işe başlayınca yine bakacak mecbur. Ben işteyken eve gelen hırsız girmiş zanneder:işsiz:

Net kilomu bilmiyorum canım daha tartılmadım 3-4 gün önce kıyafetlerle falan 81 çıkmıştı:olamaz::kızgın:

Hadi inşallah canım çalışmak şart değil aslında ama işte bazı insanlar için insan yüzü görmek derler ya o işte iyi geliyor cidden.

Çok güzel dedin cidden biz iyi olalım ki faydamız dokunsun. İşini seviyorsun sen sanırım çok şanslısın.

Valla benim ne yiyeceğim tam bir muamma :) Bakalım annem ne yapmış :KK70:

İlk sayfada canım oradan bakıp hesaplayabilirsin puanını.
Evet canım seviyorum şükür. Bide zihnen eve iş getirmem. Orasının stresini orada bırakırım. O yüzden her şey daha kolay oluyor 😍😍
Yemek düşünmemek çok güzel bir şey ya. Bende istiyorum 🥰🥰

Anlaşabileceğin bi bakıcı bulmak zor ya arkadaşım şuan çok sıkıntı çekiyor bu konuda. Bende ücretsizdeyim şimdi ama çalışıyorken eşim bakıyordu işe başlayınca yine bakacak mecbur. Ben işteyken eve gelen hırsız girmiş zanneder:işsiz:

Net kilomu bilmiyorum canım daha tartılmadım 3-4 gün önce kıyafetlerle falan 81 çıkmıştı:olamaz::kızgın:
Şükür şanslıyım canım. İkimizde birbirimizi üzmedik bu zamana kadar. Evet benim de çevremde bakıcı sıkıntısı çeken çok kişi var. Allah yardımcıları olsun zor iş. Ben bakıcı bulma sürecinde kafayı yiyordum 😔
Yaaaa neden o kadar fazla çıktın? 77.6yla mi ayrılmıştın?

X