- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Bende ayniyimAçımm açımm daha yeni ara öğün yapmıştım
Kalk bişeyler yap. Bulaşık yıka, lavabo yıka, dolap düzenle, limonlu su iç
Bende ayniyimtuhaf bi sekilde canım tatlı biseyler istemiyo ama açım
Midemiz küçülecek öyle yada böyle
Evde sıkılmış misgibiAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun cnm. tahin pekmez biraz fazla gibi sanki
Afiyet olsun canım. Portakal suyu hazır değilse problem yok.
Kızlar kızlar napıyorsunuz? Gelin buralara anlatın gününüzü. Benim çok uykum var.
Allah kabul etsin canım. Kolay gelsin baya iş halletmişsin. Benim güzel geçti kaç aydan sonra düzen kurmakla uğraştımBen oruçluydum iftarımı yaptım mutfağı topladım çamaşır işlerim var onları halledecem nasipse. Senin ilk iş günün nasıl geçti sen anlat asıl
AA hasta falan olmuyorsun dimi? Ben de çok kötüydüm. Uyumuş kalmışım. Oğluşu emzirmeye kalktım.Ben bir iki ev işi yaptım o kanepeden o kanepeye yattım durdum hiç gücüm yok nedense
Harikasın. Kitap okumayı çok özledim bende. İnşallah evde düzen oturtursam beni bekleyen çok kitabım varBen bütün gün kitap okudum ve çocuklarla ilgilendim. Akşama doğru bulaşık yıkadım eşime yemek yaptım. Ben mercimek çorbası vardı dünden onu içtim sadece. Hala kitabıma devam ediyorum bu gün bitiririm inşallah. Çok gereksiz bi kitapmışalmış bulundum okuyayım diye okuyorum
Ellerine sağlık. Süpersin. Ev işleri zor yahu.Yemekten sonra spor yaptım
Yarina misafirim gelecek iki ikramligimi aksamdan yaptım kalani yarina
Yoruldum tv izliyorum
Saol canım. Bu ara süt sağıyorum ya özellikle yiyorum bu kadarAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun cnm. tahin pekmez biraz fazla gibi sanki
Afiyet olsun canım. Portakal suyu hazır değilse problem yok.
Hoşgeldin.Benimde misafirim vardi yeni gitti anca gelebildim
Hoşbulduk,iyi gecti gittikleri gibi bulasik ortalik falandi derken bebisimi uyuttum 2hareket daha yapayim dedim ama pilim bitti sanirim yarina kismetAllah kabul etsin canım. Kolay gelsin baya iş halletmişsin. Benim güzel geçti kaç aydan sonra düzen kurmakla uğraştım
AA hasta falan olmuyorsun dimi? Ben de çok kötüydüm. Uyumuş kalmışım. Oğluşu emzirmeye kalktım. ❤
Harikasın. Kitap okumayı çok özledim bende. İnşallah evde düzen oturtursam beni bekleyen çok kitabım varkitabın adı ne? Ben öyle kitapları bitiremiyorum genelde.
Ellerine sağlık. Süpersin. Ev işleri zor yahu.
Saol canım. Bu ara süt sağıyorum ya özellikle yiyorum bu kadar
Hoşgeldin.nasıl geçti?
Bende çok yorgun hissediyorum. Kesintisiz uykuya ihtiyacım var. Ama bi 4 ay daha yok galiba. Ay bide büyük oğlum daha çok uğraştırıyor ya.Hoşbulduk,iyi gecti gittikleri gibi bulasik ortalik falandi derken bebisimi uyuttum 2hareket daha yapayim dedim ama pilim bitti sanirim yarina kismet
Günaydın canim ver ver uyku ilaci arkandayim sonra bende veririm iyi gelirseGünaydın kızlar gece kızım hiç uyutmadı. Yere yattık bebekle, yere geldi. Yatağa yattık yatağa geldi. Bebeği yere yatırdım ikimiz yatalım diyorum çığlık çığlığa bağırıyor. Bizim yatakta üçümüz yatalım yok ona da bağırdı çığlık çığlığa hiç uyutmadı bebek de mahvoldu kuzum. Şimdi bebek uyuyor tabii, kız mutfakta takılıyor. Şeytan ver bi uyku ilacı diyor bazen
gunaydinnnnGünaydın kızlar
Bugün misafirim geliyor aksama anca girerim
Kereviz salatasi ve lahana sarmasindan yiyeceğim diğer tatlari biliyorum zaten yememe gerek yok
Ah canım ya. Bişeye huzursuzlanmış heralde. Sende dinlenmeye çalış fırsat buldukçaGünaydın kızlar gece kızım hiç uyutmadı. Yere yattık bebekle, yere geldi. Yatağa yattık yatağa geldi. Bebeği yere yatırdım ikimiz yatalım diyorum çığlık çığlığa bağırıyor. Bizim yatakta üçümüz yatalım yok ona da bağırdı çığlık çığlığa hiç uyutmadı bebek de mahvoldu kuzum. Şimdi bebek uyuyor tabii, kız mutfakta takılıyor. Şeytan ver bi uyku ilacı diyor bazen
Günaydın kızlar
Bugün misafirim geliyor aksama anca girerim
Kereviz salatasi ve lahana sarmasindan yiyeceğim diğer tatlari biliyorum zaten yememe gerek yok
aynı benKızım kaldırıp duruyo zaten mutfağa gitmişken bikaç fındık attım ağzıma
Ay benim midem küçülmüyo ya. 96dan 80e düşmüştüm hiç farketmedi şimdi de 87den 77ye düştüm ama hala fark yok yedikçe yiyorum
keşke hasta olsamda ne olduğum belli olsa aşırı halsizim bilmiyorumAllah kabul etsin canım. Kolay gelsin baya iş halletmişsin. Benim güzel geçti kaç aydan sonra düzen kurmakla uğraştım
AA hasta falan olmuyorsun dimi? Ben de çok kötüydüm. Uyumuş kalmışım. Oğluşu emzirmeye kalktım. ❤
Harikasın. Kitap okumayı çok özledim bende. İnşallah evde düzen oturtursam beni bekleyen çok kitabım varkitabın adı ne? Ben öyle kitapları bitiremiyorum genelde.
Ellerine sağlık. Süpersin. Ev işleri zor yahu.
Saol canım. Bu ara süt sağıyorum ya özellikle yiyorum bu kadar
Hoşgeldin.nasıl geçti?
Tartiya binme bence bak ben binmiyorum hafta olmadan belki cuma moralim bozulcak ama binmemBen çok kötü artı çıkıyorum napıyım kızlar ya