Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kalk bişeyler yap. Bulaşık yıka, lavabo yıka, dolap düzenle, limonlu su iç

Kızım kaldırıp duruyo zaten mutfağa gitmişken bikaç fındık attım ağzıma

Bende ayniyimtuhaf bi sekilde canım tatlı biseyler istemiyo ama açım
Midemiz küçülecek öyle yada böyle

Ay benim midem küçülmüyo ya. 96dan 80e düşmüştüm hiç farketmedi şimdi de 87den 77ye düştüm ama hala fark yok yedikçe yiyorum

Menü 28 ocak salı
Kahvaltı
2 has.yumurta
1 kk peynir
2 ısırık ekmek çok az avuç ici kdr
Ara
Türk kahvesi sekersiz
Öğlen
1kase tel sehriye corbasi
1 bardak ayran
Salata
Akşam
3 adet firinda kofte küçük boy
1 bardak ayran
1 kase çorba
Yarim dilim ekmek tam.bugday
Ara
Şekersiz sütlü nescafe
Spor
12 dk koşu 48 puan
28 dk tempolu yürüyüş 70 puan
5500 adim 82.5 puan
60 dakka kol ve karin egzersizi 120 puan
Toplam 320.5puan G gunesli gunler

Ben oruçluydum iftarımı yaptım mutfağı topladım çamaşır işlerim var onları halledecem nasipse. Senin ilk iş günün nasıl geçti sen anlat asıl
Allah kabul etsin canım. Kolay gelsin baya iş halletmişsin. Benim güzel geçti kaç aydan sonra düzen kurmakla uğraştım
Ben bir iki ev işi yaptım o kanepeden o kanepeye yattım durdum hiç gücüm yok nedense
AA hasta falan olmuyorsun dimi? Ben de çok kötüydüm. Uyumuş kalmışım. Oğluşu emzirmeye kalktım.
Harikasın. Kitap okumayı çok özledim bende. İnşallah evde düzen oturtursam beni bekleyen çok kitabım var kitabın adı ne? Ben öyle kitapları bitiremiyorum genelde.
Yemekten sonra spor yaptım
Yarina misafirim gelecek iki ikramligimi aksamdan yaptım kalani yarina
Yoruldum tv izliyorum
Ellerine sağlık. Süpersin. Ev işleri zor yahu.
Afiyet olsun canım.

Afiyet olsun cnm. tahin pekmez biraz fazla gibi sanki

Afiyet olsun canım. Portakal suyu hazır değilse problem yok.
Saol canım. Bu ara süt sağıyorum ya özellikle yiyorum bu kadar
Benimde misafirim vardi yeni gitti anca gelebildim
Hoşgeldin. nasıl geçti?

Hoşbulduk,iyi gecti gittikleri gibi bulasik ortalik falandi derken bebisimi uyuttum 2hareket daha yapayim dedim ama pilim bitti sanirim yarina kismet

Hoşbulduk,iyi gecti gittikleri gibi bulasik ortalik falandi derken bebisimi uyuttum 2hareket daha yapayim dedim ama pilim bitti sanirim yarina kismet
Bende çok yorgun hissediyorum. Kesintisiz uykuya ihtiyacım var. Ama bi 4 ay daha yok galiba. Ay bide büyük oğlum daha çok uğraştırıyor ya.
Şükür akşam uyumuşum da biraz iyiyim. Ortalığı toplayıp yatayım.

Günaydın kızlar gece kızım hiç uyutmadı. Yere yattık bebekle, yere geldi. Yatağa yattık yatağa geldi. Bebeği yere yatırdım ikimiz yatalım diyorum çığlık çığlığa bağırıyor. Bizim yatakta üçümüz yatalım yok ona da bağırdı çığlık çığlığa hiç uyutmadı bebek de mahvoldu kuzum. Şimdi bebek uyuyor tabii, kız mutfakta takılıyor. Şeytan ver bi uyku ilacı diyor bazen

Günaydın canim ver ver uyku ilaci arkandayim sonra bende veririm iyi gelirse

Ah canım ya. Bişeye huzursuzlanmış heralde. Sende dinlenmeye çalış fırsat buldukça

aynı ben
keşke hasta olsamda ne olduğum belli olsa aşırı halsizim bilmiyorum

Ben çok kötü artı çıkıyorum napıyım kızlar ya
Tartiya binme bence bak ben binmiyorum hafta olmadan belki cuma moralim bozulcak ama binmemhafif biseyler yeee ödem olmustur,ben elma çubuk tarçın zencefil suyu yapiyorum geceden ödemi atiyo

kalk kalk diyorum kendime ortalik topla çamaşır katla ütü yap ama sadece iç sesim diyo bunu kendim degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…