- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
Bende hiç bir işe başlamadım hadi ikimizde bir saat gidip yapıp gelelimkalk kalk diyorum kendime ortalik topla çamaşır katla ütü yap ama sadece iç sesim diyo bunu kendim degil
Ben çok kötü artı çıkıyorum napıyım kızlar ya
BEn de yapmadım hiç halim moralim yok kendimi çok mutsuz hissediyorumBende hiç bir işe başlamadım hadi ikimizde bir saat gidip yapıp gelelim
E hafta içi hep sebze yiyince pişirecek bişi bulamıyorum o zaman daHer haftasonu ödem yapan şeyler yiyorsun ya bir haftasonu yeme bence kendini izle
bende 2 gündür aynı öyleyim dolunay falan var mı bugünler de yaBEn de yapmadım hiç halim moralim yok kendimi çok mutsuz hissediyorum
Ben geldim bitti isim sende yaptinmiBende hiç bir işe başlamadım hadi ikimizde bir saat gidip yapıp gelelim
Allahimyaaaa nedenkii herkeste mutsuzluk varrBEn de yapmadım hiç halim moralim yok kendimi çok mutsuz hissediyorum
Yok ay küçülen fazda. Bu dönemlerde enerji düşüşü yaşanabilir deniyor ama benimki iyice kötü. Uykusuzluk yordu bayabende 2 gündür aynı öyleyim dolunay falan var mı bugünler de ya
Maşallah yaa bana da göndersene enerjinden süpersinBen geldim bitti isim sende yaptinmisimdi bebem uyusa sporumu yapcam inşallah uyur
Bende yaptım canım terrrrtemiz olmadı ama temiz düzenli oldu yeter vallaBen geldim bitti isim sende yaptinmisimdi bebem uyusa sporumu yapcam inşallah uyur
O yetiyo zatenYok ay küçülen fazda. Bu dönemlerde enerji düşüşü yaşanabilir deniyor ama benimki iyice kötü. Uykusuzluk yordu baya
Ohh neguzel iste isler bitmişBende yaptım canım terrrrtemiz olmadı ama temiz düzenli oldu yeter valla
ah ankam neden rahatsız oldu acaba?Günaydın kızlar gece kızım hiç uyutmadı. Yere yattık bebekle, yere geldi. Yatağa yattık yatağa geldi. Bebeği yere yatırdım ikimiz yatalım diyorum çığlık çığlığa bağırıyor. Bizim yatakta üçümüz yatalım yok ona da bağırdı çığlık çığlığa hiç uyutmadı bebek de mahvoldu kuzum. Şimdi bebek uyuyor tabii, kız mutfakta takılıyor. Şeytan ver bi uyku ilacı diyor bazen
saf protein yapsana canım 2 gün? direkt yağdan verir bolca da ödem atarsın.Ben çok kötü artı çıkıyorum napıyım kızlar ya
Valla 1 saat oturunca eski haline geliyor. Hiç oturmamak lazımeve gidince bende biraz toplama yapsam. elini üstünden çektiğin anda dağılıyor bu evler.
Bilmiyorum ya durup durup ağlıyorah ankam neden rahatsız oldu acaba?
yaşayan bi eve sahibiz napalım, hele seninki tam yaşanan ev.Valla 1 saat oturunca eski haline geliyor. Hiç oturmamak lazım
ilaç içer mi ki? belki ağrısı vardır calpol falan versen.Bilmiyorum ya durup durup ağlıyor
3 tane neskafe içtim sabahtan beri uykum açılmıyor gerildikçe geriliyorum
Aynen maşallahı var bizim evinyaşayan bi eve sahibiz napalım, hele seninki tam yaşanan ev.
ilaç içer mi ki? belki ağrısı vardır calpol falan versen.
inşallah biraz rahatlatır da sende dinlenirsin. Allah gücünü kuvvetini artırsın.Aynen maşallahı var bizim evin
İlaçları çorbasına katıp içiriyorum normalde içmez bi kayayım bakalım az sonra