Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kizlar,ben bebeğimi doktora götürü yorum gece çok ateşlendi hiç uyumadik busaate kadar,benim kocanederse beyenirsiniz annene gittin geldin hasta ettin çocuğumu ben zaten 3gundur hastayim benimle sürekli tabiki gecebilir dediğim halde bana masal anlatma diyo:olamaz:

Günaydın kizlar,ben bebeğimi doktora götürü yorum gece çok ateşlendi hiç uyumadik busaate kadar,benim kocanederse beyenirsiniz annene gittin geldin hasta ettin çocuğumu ben zaten 3gundur hastayim benimle sürekli tabiki gecebilir dediğim halde bana masal anlatma diyo:olamaz:
Günaydın canım geçmiş olsun
Eşlerin bir numarali laflaridir "dışarı cikardin çocuk hasta oldu lafi"

1937b7db021b0289542712ab36e2f86f-1.jpg

çok geçmiş olsun canım. Aman bu eşler niye böyle? Çözüm bulacağına soruna odaklanıyorlar 😵

IYI AKŞAMLAR KIZLAR :KK36::KK36:
Takımımız az paylaşım yüzünden kapatilmayla karsi karsiya :KK43::KK43::KK43:

Kaptanimiz Anka Anka gerçekten devam edelim diyecek,kilo verme serüveninde birbirmizi destek olacak üyelerle aktif olmayı istiyor ve istiyorum

yarın akşam 20:00 kadar cvplarinizi bekliyor olacagiz

@fantastikaaa
Elifcig93 Elifcig93
@asya_01
@zeyas
B Baharyagmuru35
@aslihancngz
@asliayet
@cemrenil
suukaa suukaa
@madamhd
@gulenyuzumsunsen
E Elif_Eylul
@wendy
ada81 ada81
@zeyneppk
Kızlar hadi görelim sizleride cevaplarinizida🤗🤗
Günaydın,
Yaklaşık 5 aydır diyetteyim ve 12 kilo civarında verdim. Grubun çok faydasını gördüm.
Yıl sonu civarı iş yerinde yoğunluk oldu ve pek katılamadım. Sonrasında geri döndüğümde herkes kopmuştu gruptan. Sonrasında yaşadığım sağlık sorunları beni hedefimden biraz saptırdı ama ben hedefimde hala ısrarcıyım.
Yani buradayım ve elimden geldiğince de daha sık katılmaya çalışacağım.

Arkadaslar cok tatlısınız ya😍 izne ayrıldım mı ben ayrılmadım mı sımdı ona gore yazıcam
Ayrıldın canım ama vaktin fırsatın varsa yaz yine motivasyona ihtiyacımız var 🤗
ayy hemde ne rahatlama. 3 haftadır aynı kilodayım. Hemde şekersiz yaptığım halde. Şimdi şu 3 gün biraz bozdum ama bence artık eksideyim. Yarın tartılacağım.
Evet canım sorarsan sevinirim. Ona göre kendimi ayarlayayım.

Bence de Kızlar ya. Motive olalım. Şimdiki kilonuzdan memnun olsanız burda olmazdınız. Hadi toparlanın
Sordum canım olmuyor galiba:KK43: 2 hafta giremiyorsun 3. hafta girebiliyorsun.
En iyisi. Bende atamazdım 🤣🤣
😅😅 valla bay uğraştırdı gece
Hadi ya canım bende atamazdim hem ısraf hemde pahalı bezler
Cocuklar mi yırtmış oyun yapmışlardır
Kızım yapmış pantolonun üzerine üst üste giymiş yırtılanı atmış bi daha giymiş hiç boş bırakmaya gelmiyor:olamaz:
Evet evet bende 13 yıl sonra 6ları göreceğim inşallah 😍
😍😍😍 aynen inşallah bu azimle mutlaka yapacaksın sen 😍😍😍

Aksam tatlı fılan degılde aksam yemegı pılavı bıraz abartmıs olabılırım 😂 bıde bı kac gun sabah yemeyıp hındıstan cevızı yagıyla turk kahvesı ıctım oglen kahvaltı yaptım 1 de yedım. Gerı 5 te pılavları goturunce şişkın hıssedıyorum kendımı 😂 ama sabah o yaglı kahveye bıttım kesınlıkle denemelısın
Benim de aklımda instagramda görüyorum kurşun geçirmez kahve mi ne öyle bi adı vardı herkes çok övüyor bu gün Hindistan cevizi yağı alayım olmadı.
16sene sonra benimde ilk kilo verme sebep olan muhasebeciydi,çalışıyordum benim yanima gelmiş dediki sen genc kizlar gibi giyiniyosunda ilkönce giydigin kıyafetlere bak hicte bu haline yakismiyo neden dedim kilo ver dedi bak ben 2cocuk annesiyim belli olmuyo bile dedi:KK11:ben bikafaya taktim 2ay icinde 79kilodan 60kiloya dustum cunku hırs yapmistim sonra bana demesinmi yeter artik noldun boyle çırpı kaldin cunku yağdan verdim,3cüye hamile kalinca ciktim 95lere odaneee ben acil zayiflamam lazim gene ama busefer muhasebeci yoktu yanimda😂koydum kafaya 85dustum şükür bu gruba girdim motive olmak icin yarışmak degil amacim zevkle güle oynaya kilo vermek :KK200:
Yaaa zaten hep bu muhabbetler dönüyor kilo almışsın ver çok vermişsin al :KK70: nasrettin hocanın oğluyla eşeğe binme hikayesi gibi kimseyi memnun edemezsin :-) biz de seni çok sevdik hedefe kadar kal gitme sakın gerçekten ben çok etkileniyorum burda yazıp yazıp tek kelime etmeden yazmayı bırakanları görünce. Buranın sanal olduğunu idrak edemedim bi türlü:-)

Maşallah benimkide uyudu😍
Maşallah yaa benimki gece 10 kere kalkıyor emmeye dün eşimin ısrarlarına dayanamayıp pirinç unu verdim onu da sindiremedi mi naptı mızladı durdu :olamaz: iyi oldu gerçi uyusa her gün verdirirdi :-)
Oyle bı soylemıs kı bende sandım 100 kılonun ustundeydın. Boyle hadsız ınsanlar malesef hayatımızda var. Bı arkadasıma arkadasının annesı bu ne bıcım genc kızsın kılon var (kılo dedıgıe 60 lı kılolardaymıs) deyınce nasıl zoruna gıttıyse kız evlendı cocuk dogurdu hala 49 50 kılo.. yerken kadın aklıma gelıyo dıyodu. Iste bazen agzımızdan cıkan her soz karsımızdakı ınsanda derın yaralar bırakabılıyor 😞 bende ılk cocugumu dogurdum 7 8 aylıktı kılomda 80 ın uzerındeydı kız kardesımın dugununde herkesın ıcınde bı akrabamız kılo ver daha gencsın demıstı. Ilk takmadım da sonradan hatırlayınca hala gıcık oluyorum 😖
Ben de 4. ye hamile olduğumu kimseye söylemedim. Normalde hamile değilken her gören hamile misin diye sorardı bu sefer aaaa ne kadar kilo almışsın tanıyamadım dediler :KK70: 69 la doğuma gittim düşün yani bi de :KK70:
Tek muhabbetimiz bu herkesle çünkü:KK70:
Gruba kan geldı demek kı arada Anka Anka bızı tehtıd etmelı bak gıderım haaaa 👊👊😂
Tehdit etmedim gidecektim kıyamadım :63:

O yüzden napiyoruz zayifliyoruz gerci zayiflasanda onekiz oyle kemiaklerin cikmis yedi toparlan dicekler😂😂😂
Aynen aynen :KK70: beniö görümcem çok zayıf yzık kızın psikolojisini bozdular mamalarla kilo aldı :KK70:
Kılo ve karbonhıdrat ve paketlı gıdalar ınsanın manevıyatını da bozuyor. Ben daha depresıf oluyorum. Cocuklara bakmak zor gelıyor. Evde duramıyorum mesela. Sureklı dısarı mı cıksak derkrn buluyorum kendımı. Hava da soguk malum daha da canım sıkılıyor. Ama yemeyınce muzıgı acıp cocuklarla halay cekıyoruz 😂😂😂 onlar mutlu ben mutlu. Sureklı ne yesem dusuncesınden kurtuluyorum
Kesinlikle 👍🏻 Namaz kılmak bile zor geliyor bazen:KK43:
Aslında yediklerimizin ne olduğunu biliyoruz, tatlarini ama ne hikmetse o cikolatali pastadan yemeliyim,bu pogca çok güzel olmus,bu tatliyida ye sonra tarifini versene halbuki yeme iste biliyosun ama olmaz😁
Önceden yedim göbeğimde basenimde duruyor hala diye diye telkin ediyorum ben kendimi :KK70:
Kesinlikle öyle. Birde benim iki oğlumda da paketli gıdalara hassasiyet var. Yediğimde kakaları yeşile dönüyordu. Hatta renk renk oluyor. Şimdi 2 aydır yemiyorum. Oğlumun kakaları çok güzel 😍😍
Ve tabi haklısın. Bende de aynı durum oluşuyor.
Analık işte kakadan bile mutlu oluyoruz:KK70:

Günaydın kızlar sessiz sesi okudum hep içimden konuştum yazmayı beceremedim içim gitti gurup kapanacak diye ama çok şükür toparlandiniz bende bugünden sonra dahada asilacam ins çocuklar evde olunca bi duzenum bozuldu ne güzel ıf yapıyordum anne pogca tatlı derken sapittim dün uyku arasinda mutfaga gitmisim bir parça peynir ekmek yemisim bitirince kendime geldim ben napıyorum dedim ama bugun kendime söz verdim ins tutucam yapıcam ama kizimin uyku düzeni beni cok zorluuor gece 2 buçuk 3 muydu uyuduğunda o state kadar oturmak sıkılıyorum sıkıldıkça acikiyorum bazen tutuyorum kendimi bazen yiyorum işte kiloyu da bu yüzden alıyorum oooff yazacak başka şeylerde varda neys3ee

X