Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1580025067990.png

listede olanlar bu hafta kaçırdık motivasyon düştü deyip kenara cekilmeyin
bol sivi beslenmeyle cumaya azda olsa eksi gelinebilir
bende kısmet olursa cuma listedeyim 💪💪
Kesinlikle haklısın. Daha bugün pazar. Hadi kızlar. Bende listedeymişim gibi devam ediyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa cuma listedeyim. Gerçi hemen girebiliyor muyum Anka Anka ?

Kesinlikle haklısın. Daha bugün pazar. Hadi kızlar. Bende listedeymişim gibi devam ediyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa cuma listedeyim. Gerçi hemen girebiliyor muyum Anka Anka ?
Canım sende benim gibi 3hafta listeye girebiliyorsun 🤗ama olsun sen listede gibi devam et 💪💪

Tamam canım o iş bende yemekten sonra buradayim bol etiketle 😍😍💪
Teşekkür ederim canım:KK36:
bende çok üzüldüm ya. 2 haftadır özellikle hep girip girip yazıyordum ki grup sessiz kalmasın. Sonra babamın durumu olunca giremedim. Bu hafta netleşecek durum. Ona göre gireceğim ben.
Anka Anka canım sonunda Cuma günü regl oldum 😍😍😍

Şu an çok sevindim 😍
Gözün aydın canım baya rahatlamışsındır:KK36:
Benim listeye girme şansım yok malesef cnm. Amelşyatım nedeniyle izne ayrılmak zorunda kalmıştımya. Zaten kilo da aldım diyete devam edemedim bu süreçte.
Canım şu an kaç kilosun ki.
Bende kapatilsin ve Anka Anka gitsin istemiyorum elimden geleni yapmaya hazirim
Teşekkür ederim canım desteğiniz için :KK36:

#ankagitmesin
#12.takımbitmesin
#kaldekalalımkiloverdeverelim
#ankabizimdir
#kaptanankahaklıdır
#ankasızasla :KK48:
#kilovermeyengiremez
#sporyapmayandışarı
Ay hiç güleceğim yoktu :KK70:
Ben burayı takımı çok seviyorum ama yeterince zaman ayıramıyorum bu hastalıklarda benim enerjimi çok düşürdü... listeye yeni girdim çıkma hakkım var mı ? Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum... belki şuan takım benim için doğru zaman olmadı.... Ankanın emeği büyük o kadar yoğun yaşamda buraya zaman ayırıyor ❤ haklı olarakta katılımın olmasını istiyor...
Benim toparlanmam lazım izin alabiliyormuyum ?
Maalesef kendi isteğiyle ayrıldı yazabiliriz 6 ay giremezsin tekrar:KK43:
Emin değilim canım bunu paylaşımda sormam lazım. 🤔

Arkadaşlar o zaman devam etmek isteyenlerle devam ediyoruz. Ama bir daha kesinlikle 0,300 ün altına düşüp nota almak istemiyorum. Herkes menüsünü mutlaka paylaşacak ve az da olsa spor yapacak.
Menü ve sporlarımızı eski konumuz vardı link atacağım herkesi etiletleyip oraya yazalım arada kaynamasın. Kontrol etmesi kolay olsun.
Başka aklıma gelen bişey yok şimdilik. 🤗🤗🤗

Arkadaşlar o zaman devam etmek isteyenlerle devam ediyoruz. Ama bir daha kesinlikle 0,300 ün altına düşüp nota almak istemiyorum. Herkes menüsünü mutlaka paylaşacak ve az da olsa spor yapacak.
Menü ve sporlarımızı eski konumuz vardı link atacağım herkesi etiletleyip oraya yazalım arada kaynamasın. Kontrol etmesi kolay olsun.
Ayy ne sevindim evet kizlar herkes bu hafta ve hedefimize kadar daha fazla asilalim vay be nasil bir takim desinler 😍😍

Teşekkür ederim canım:KK36:

Gözün aydın canım baya rahatlamışsındır:KK36:

Canım şu an kaç kilosun ki.

Teşekkür ederim canım desteğiniz için :KK36:

Ay hiç güleceğim yoktu :KK70:

Maalesef kendi isteğiyle ayrıldı yazabiliriz 6 ay giremezsin tekrar:KK43:

Emin değilim canım bunu paylaşımda sormam lazım. 🤔
ayy hemde ne rahatlama. 3 haftadır aynı kilodayım. Hemde şekersiz yaptığım halde. Şimdi şu 3 gün biraz bozdum ama bence artık eksideyim. Yarın tartılacağım.
Evet canım sorarsan sevinirim. Ona göre kendimi ayarlayayım.
Bence de Kızlar ya. Motive olalım. Şimdiki kilonuzdan memnun olsanız burda olmazdınız. Hadi toparlanın

X