- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesinlikle haklısın. Daha bugün pazar. Hadi kızlar. Bende listedeymişim gibi devam ediyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa cuma listedeyim. Gerçi hemen girebiliyor muyum Anka ?listede olanlar bu hafta kaçırdık motivasyon düştü deyip kenara cekilmeyin
bol sivi beslenmeyle cumaya azda olsa eksi gelinebilir
bende kısmet olursa cuma listedeyim
Canım sende benim gibi 3hafta listeye girebiliyorsun ama olsun sen listede gibi devam etKesinlikle haklısın. Daha bugün pazar. Hadi kızlar. Bende listedeymişim gibi devam ediyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa cuma listedeyim. Gerçi hemen girebiliyor muyum Anka ?
Teşekkür ederim canımTamam canım o iş bende yemekten sonra buradayim bol etiketle
Gözün aydın canım baya rahatlamışsındırbende çok üzüldüm ya. 2 haftadır özellikle hep girip girip yazıyordum ki grup sessiz kalmasın. Sonra babamın durumu olunca giremedim. Bu hafta netleşecek durum. Ona göre gireceğim ben.
Anka canım sonunda Cuma günü regl oldum
Şu an çok sevindim
Canım şu an kaç kilosun ki.Benim listeye girme şansım yok malesef cnm. Amelşyatım nedeniyle izne ayrılmak zorunda kalmıştımya. Zaten kilo da aldım diyete devam edemedim bu süreçte.
Teşekkür ederim canım desteğiniz içinBende kapatilsin ve Anka gitsin istemiyorum elimden geleni yapmaya hazirim
Ay hiç güleceğim yoktu#ankagitmesin
#12.takımbitmesin
#kaldekalalımkiloverdeverelim
#ankabizimdir
#kaptanankahaklıdır
#ankasızasla
#kilovermeyengiremez
#sporyapmayandışarı
Maalesef kendi isteğiyle ayrıldı yazabiliriz 6 ay giremezsin tekrarBen burayı takımı çok seviyorum ama yeterince zaman ayıramıyorum bu hastalıklarda benim enerjimi çok düşürdü... listeye yeni girdim çıkma hakkım var mı ? Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum... belki şuan takım benim için doğru zaman olmadı.... Ankanın emeği büyük o kadar yoğun yaşamda buraya zaman ayırıyor ❤ haklı olarakta katılımın olmasını istiyor...
Benim toparlanmam lazım izin alabiliyormuyum ?
Emin değilim canım bunu paylaşımda sormam lazım.Kesinlikle haklısın. Daha bugün pazar. Hadi kızlar. Bende listedeymişim gibi devam ediyorum. İnşallah bir sıkıntı çıkmazsa cuma listedeyim. Gerçi hemen girebiliyor muyum Anka ?
Ayy ne sevindim evet kizlar herkes bu hafta ve hedefimize kadar daha fazla asilalim vay be nasil bir takim desinlerArkadaşlar o zaman devam etmek isteyenlerle devam ediyoruz. Ama bir daha kesinlikle 0,300 ün altına düşüp nota almak istemiyorum. Herkes menüsünü mutlaka paylaşacak ve az da olsa spor yapacak.
Menü ve sporlarımızı eski konumuz vardı link atacağım herkesi etiletleyip oraya yazalım arada kaynamasın. Kontrol etmesi kolay olsun.
Başka aklıma gelen bişey yok şimdilik.
Kullerimizden dogalimAyy ne sevindim evet kizlar herkes bu hafta ve hedefimize kadar daha fazla asilalim vay be nasil bir takim desinler
Ooo süper bende 10bin adım atacağım günlük bana iyi geliyor kilo vermemdeBen de yarın ip atlamaya başlayacağım inşallah
Onu da yaparım belki dürtersenOoo süper bende 10bin adım atacağım günlük bana iyi geliyor kilo vermemde
Bende 10bin adıma başlayayım. Çok dinç oluyorumOoo süper bende 10bin adım atacağım günlük bana iyi geliyor kilo vermemde
Tamam canım durterim seniOnu da yaparım belki dürtersen
Hadi o zaman yarın basliyalim hep birlikteBende 10bin adıma başlayayım. Çok dinç oluyorum
ayy hemde ne rahatlama. 3 haftadır aynı kilodayım. Hemde şekersiz yaptığım halde. Şimdi şu 3 gün biraz bozdum ama bence artık eksideyim. Yarın tartılacağım.Teşekkür ederim canım
Gözün aydın canım baya rahatlamışsındır
Canım şu an kaç kilosun ki.
Teşekkür ederim canım desteğiniz için
Ay hiç güleceğim yoktu
Maalesef kendi isteğiyle ayrıldı yazabiliriz 6 ay giremezsin tekrar
Emin değilim canım bunu paylaşımda sormam lazım.
Bence de Kızlar ya. Motive olalım. Şimdiki kilonuzdan memnun olsanız burda olmazdınız. Hadi toparlanınArkadaşlar o zaman devam etmek isteyenlerle devam ediyoruz. Ama bir daha kesinlikle 0,300 ün altına düşüp nota almak istemiyorum. Herkes menüsünü mutlaka paylaşacak ve az da olsa spor yapacak.
Menü ve sporlarımızı eski konumuz vardı link atacağım herkesi etiletleyip oraya yazalım arada kaynamasın. Kontrol etmesi kolay olsun.
Başka aklıma gelen bişey yok şimdilik.
inşallah herşey güzel olacakhariç
Afiyet olsun canım menün gayet güzel hafif
[/QUOT