- 25 Ekim 2008
- 52.572
- 114.643
Aynı bizim de ev işiyle akşam oldu vallaSiz nasilsiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı bizim de ev işiyle akşam oldu vallaSiz nasilsiniz
tamam ozaman daha sık sık gelcemDaha sık gel ama gözlerim arıyor seni
bidee okullar tatil olunca cocuklar evdeee iş bitmiyoki☺Aynı bizim de ev işiyle akşam oldu valla
Benim sadece 1 tanesi okula gidince tatil işime geliyor. Çocuklara göz kulak oluyor en azındanbidee okullar tatil olunca cocuklar evdeee iş bitmiyoki☺
Afiyet olsun canım Cuma güzel bi eksi gelecek sanırımBugünkü menüm...sabah 10:00..kepek ekmeğine tost,1yumurta,7zeytin,şekersiz çay
Öğle saat 14:00..shake
Akşam saat 18:30..bir tabak kereviz yemeği yogurt
Şekersiz kahve maden suyu,2tane,2litre su,30dakkika lesiee
Ya bugün çorbayı bakıcım yaptı, yoksa başka bişey yapardım ben. Haklısın o krize soktu beni sanırımPatates krize sebep oldu büyük ihtimalle canım.
Tamam öyle yapıcam. Strese hiç gelemiyorum ben ya. Hemen ağzıma vuruyor. Ctesi diyetisyen kontrolüm var bide. Şişliğim gitmiyor ki pöffffLimonlu su iç canım. Şekerin panzehiri limonlu su
Bencede güzel bir eksi gelecekAfiyet olsun canım Cuma güzel bi eksi gelecek sanırım
Hiç olur mu aşk olsun. Uğrayamıyorum evet ve çok üzülüyorum.Hımmm ben direk diyet gruplarından girip çıkıyorum. Dedim BDV de geziyor takıma uğramıyor
Benim büyük kizim 18yasinda,Oğlum 13yasinda,minnak olanda 1yasinda amaa 2sinede top söktürüyooo sanırım şımarık büyücekkBenim sadece 1 tanesi okula gidince tatil işime geliyor. Çocuklara göz kulak oluyor en azından
insallah bakalim nolcak sabirsizlaniyorum hızlı başlayıp devamı gelirAfiyet olsun canım Cuma güzel bi eksi gelecek sanırım
Maşallah ne güzel büyükmüş çocukların kucukle ilgilenirlerBenim büyük kizim 18yasinda,Oğlum 13yasinda,minnak olanda 1yasinda amaa 2sinede top söktürüyooo sanırım şımarık büyücekk
Tanitmadim vallaaahaMaşallah ne güzel büyükmüş çocukların kucukle ilgilenirler
Kac yaşındasın canım ben kacirdim galiba kendini tanittinmiydi
Maşallah kocamanlarmış. allah bağışlasınBenim büyük kizim 18yasinda,Oğlum 13yasinda,minnak olanda 1yasinda amaa 2sinede top söktürüyooo sanırım şımarık büyücekk
Amin canim herkesin evlatlarınıMaşallah kocamanlarmış. allah bağışlasın
Anka yemekten önce mi sonra öı içilir limonuLimonlu su iç canım. Şekerin panzehiri limonlu su
Ayy çok tatlı ya :) bakan var sonuçta :)Benim büyük kizim 18yasinda,Oğlum 13yasinda,minnak olanda 1yasinda amaa 2sinede top söktürüyooo sanırım şımarık büyücekk