Çocuklarla uğraşıyorum ben uykum varNapıyorsunuz kızlar
ah canım ya. Neyse artık olan olmuş. Dinlenmeye çalış bari.Hiçkız uyudu bebek uyandı. O uyudu kız uyandı derken sabah oldu. kahve içiyorum şimdi Türk kahvesi de yokmuş komşuya kahven var mı diye mesaj çekmiştim üçü bir arada göndermiş çocukla. Bu olmaz türk kahvesi getir diyemedim içiyorum valla
Ay inşallah. Bu çabaya valla 82leri görmeden 81e inmem lazım bence.Kaçamak yapmadıktan sonra bişey olmaz ya. Gider Cumaya :)
Günaydınlar
Sabah 9:30da uyandım kizimda 15dk sonra uyandi
Uyku eğitimi gündüz çekimiNapıyorsunuz kızlar
oyyy kuzum maşallah ona. 2.5 senedir 8i göremedim desem?yok kiz anka bilir cok uykuyu sevmez benim kizcede
Dün akşam banyo yaptırdım 11de ağlayarak uyudu biraz burun akiyordu dün gece beraber uyuduk sabah 6da süt istedi
Icti geri uyudu 9:45 uyandı arada yapiyo çok seviniyorum
Geçmiş olsun canım zordur baş ağrısıInanilmaz bi başağrısı varağrı kesici icicem inş geçer
Sağol canım seninkiler kac yaşındaoyyy kuzum maşallah ona. 2.5 senedir 8i göremedim desem?
Geçmiş olsun canım zordur baş ağrısı
Büyük 2.5 küçük 4 aylıkSağol canım seninkiler kac yaşında
Kızım 4yasina girdi bende öyleydim 3yasina kadar
Hımmm ben direk diyet gruplarından girip çıkıyorum. Dedim BDV de geziyor takıma uğramıyorkadınlar kulübüne direkt girişim bdv'den, giriyorum ama yazamadan geri çıkıyorum, görmen normal o yüzden.
Ben de iyice mala bağladımInanilmaz bi başağrısı varağrı kesici icicem inş geçer
Sana odanin resmini attım oturma odasında bebekler dolu mutfakta daBen de iyice mala bağladımçocuklar oyuncakların hepsini birbirine karıştırmış onları ayırdık yoruldum resmen
Merhaba hoşgeldiniz :)nasılsınız?
anka nasılsın:)