Ya sabah geldi şimdi yokDuymadım hiç canım ama herkeste farklı etkileyebilir
Ya valla delirdim dün ya. Bize de hırsız girmiş gibiydiYetiştiğimi kim söyledi kihırsız girse benden önce biri girmiş der kaçar
Mümkün olduğu kadar tüketmiyoruz yazıyor kesin yasak değilmişOnlarla ilgili bişey okumadım. Dur bi oğluşu uyuttuktan sonra kitaba tekrar bakayım
Eşim gelince hep beraber toplayıp süpürüyoruz sabah kalkınca yine aynı ben tekrar bi toplayıp süpürüyorum max 1 saat sonra yine aynıYa valla delirdim dün ya. Bize de hırsız girmiş gibiydi
Kitapta mümkün olduğunca yazıyor boşverAaaa yasakmış yahu. Neyse ben bozmuşum saymıyorumAnka canım Cuma’ya kadar uyandırmayaydın beni iyiydi
Ya patatesli omleti oğlum çok seviyor. Ona yapıyorum yapmışken çok yapıyorum. Şehriyeyi de tavuk suyuna çorba yaparsam içiyorum. Neyse ben her şeyi kısıtlamayayım. Sonra komple boZarım.Mümkün olduğu kadar tüketmiyoruz yazıyor kesin yasak değilmiş
Aynen bizimkiler de çok seviyor. Ben de yiyorum bazen. Bence de paketli ürün ve tatlandırıcı içeren şeyleri, simit ekmek poğaça türevini çıkarsan bile yeter zatenYa patatesli omleti oğlum çok seviyor. Ona yapıyorum yapmışken çok yapıyorum. Şehriyeyi de tavuk suyuna çorba yaparsam içiyorum. Neyse ben her şeyi kısıtlamayayım. Sonra komple boZarım.
Onları artı pilav çikolata şeker makarna hiç birini yemiyorum. Birde adet olaydım rahatlayacağım çok şişim benAynen bizimkiler de çok seviyor. Ben de yiyorum bazen. Bence de paketli ürün ve tatlandırıcı içeren şeyleri, simit ekmek poğaça türevini çıkarsan bile yeter zaten
Güzel canım afiyet olsunSelam herkese iyi aksamlar nasilsiniz
Bugünkü menüm:
Sabah 10:00 2dilim kepek ekmeği,1dilim peynir,7zeytin,5ceri domates şekersiz çay
Öğlen 13:30 tonbalikli salata,1kase mercimek çorbası
Akşam 19:00 1kase mercimek çorbası,6kasik barbunya,1kase yogurt
Ara...şekersiz turk kahvesi maden suyu
30dakika leslie yapabildim
2litre suyum bitti 1litre detoks suyu
allah yardımcın olsun canım zor işinKızlar bana dua edin. Uyku eğitimine başlıyoruz bu gece.
2 gün içtim regl ken Benimkini kesti canım çok az oluyorumKızlar bide bişey soracağım. Yeşil çayın adet geciktirici etkisi olabilir mi?
Saol canım. İlk geceyi atlattım sanırım.allah yardımcın olsun canım zor işin
2 gün içtim regl ken Benimkini kesti canım çok az oluyorum
Nasıl yaptın hangi yöntemi uyguluyorsun. Ben beceremedim maalesef çocuk tam dalacak birinin çişi gelir, tam dalacak biri susar. Kızım desen sürekli bağırıyorSaol canım. İlk geceyi atlattım sanırım.
Ya bende sabahtan beri içmiyorum şimdi karnımda hafif ağrı var. Hadi inşallah
Bu gün tavuklu şehriye çorbası günüymüş haber verseniz ben de yaprdımKızlar menum Sabah 10 da
2 has yum 2 dıl tambugday ekmek ile tost çay
Saat 14.30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 elma
Akşam 17.30
5 kaşık kuru fasulye
5 kasık bulgur pilavı
Bir bardak ayran
Su 1.5 lt falan dır
Spor 30+40 dk yürüyüş
Bu gün tavuklu şehriye çorbası günüymüş haber verseniz ben de yaprdımgerçi ben tavuk almıyorum kıymalı yapardım