Kim west sandalye yöntemiyle başladım. Bugün büyük oğlumla da konuştum. ‘Oğlum kardeşine uyumayı öğreticem. O yüzden bu ara onunla ilgilenicem. Çok ağlarsa gelme sen’ dedim. Şükür babasıyla uyudu akşam. Hep beni isterdi oysaki. Acaba sende aralıklı kontrol etme yöntemini mi denesen? En küçük yürümeye başladı mi?Nasıl yaptın hangi yöntemi uyguluyorsun. Ben beceremedim maalesef çocuk tam dalacak birinin çişi gelir, tam dalacak biri susar. Kızım desen sürekli bağırıyorçok dertliyim uyku konusunda çok
Bende buzluktan bişeler kullanmaya çalışıyorum. Bu tavuklar organik buzluktaydı.oğlumun canı istemiş onun için yaptım pişti olduk
Afiyet olsun canimBende buzluktan bişeler kullanmaya çalışıyorum. Bu tavuklar organik buzluktaydı.
Evet aynen canım. Şifa olsun afiyet olsun inşallahAfiyet olsun canimsoğuk havada çok iyi gitti
Ne yürümesi koşuyor mübarekKim west sandalye yöntemiyle başladım. Bugün büyük oğlumla da konuştum. ‘Oğlum kardeşine uyumayı öğreticem. O yüzden bu ara onunla ilgilenicem. Çok ağlarsa gelme sen’ dedim. Şükür babasıyla uyudu akşam. Hep beni isterdi oysaki. Acaba sende aralıklı kontrol etme yöntemini mi denesen? En küçük yürümeye başladı mi?
Maşallah onaNe yürümesi koşuyor mübarek
Bilmiyorum ben ağlamasına hiç kıyamıyorum anneee dediklerinde ikinciyi demeden başlarında bitiyorum
Yok canım herkesin mizacı farklı. Sana yaptığın yanlış diyemem. Ben yapamıyorum. Ağlamadan olsa keşke. Ben de uykusuzlukla onlara ne kadar faydalı olabiliyorum ki. Bebek 21:30 da uyudu. Sonra kızım yine sinirlendi 22:30 gibi uyandırdı. Daha yeni uyudular ikisi. Ötekiler 12:00 gibi uyudu. Zor oluyor böyleMaşallah onaya o zaman biraz zor işte. Ben dayanabiliyorum. Hayat çok acımasız çünkü. En azından benim evimden hayata biraz daha güçlü atılsınlar. En ufacık bişeyde oturup ağlamasınlar. Bilmiyorum belki de yaptığım hiç doğru değil.
Bu gün ben de mantı yedimMerhaba hanimlar nasilsiniz
Bu tatiller bana hic iyi gelmiyor duzenim tamamen sasiyor inşallah yarin yeni birgun olsun benim icin
benim en tahammül edemediğim şey uykusuzluk. Dayanamıyorum çok sinirli oluyorum. O yüzden sana gıptayla bakıyorum. O kadar uykusuzluğa rağmen hala enerjin olabiliyor. MaşallahYok canım herkesin mizacı farklı. Sana yaptığın yanlış diyemem. Ben yapamıyorum. Ağlamadan olsa keşke. Ben de uykusuzlukla onlara ne kadar faydalı olabiliyorum ki. Bebek 21:30 da uyudu. Sonra kızım yine sinirlendi 22:30 gibi uyandırdı. Daha yeni uyudular ikisi. Ötekiler 12:00 gibi uyudu. Zor oluyor böyleben daha yeni uyuyacağım inşallah bakalım uyanan olmazsa
Bende kendime foto koyduğumda öyle olmuştumAvatarıma alışamadım bi türlü. Aaa diyorum yeni biri gelmiş sonra bakıyorum benşaban gibi oldum ordan biri bakıyor hıyara benziyor falan
Yatak odasına koyduğumuz dolabın aynasına da alışamadımkendimi hep başkası sanıyorum
Hadi ya. Ne kadar uyudun acaba?Hala uyuyamadım kız uyandı bi de
HiçHadi ya. Ne kadar uyudun acaba?
Kaçamak yapmadıktan sonra bişey olmaz ya. Gider Cumaya :)Kızlar dünkü karnabahar ve brokoli bana ödem olarak geri geldineyse bu 3 gün ödem yapıcı şeyler tüketmemeliyim
Aşk olsun ne kahrınız olacak. Bana arkadaş oluyorsunuzbenim en tahammül edemediğim şey uykusuzluk. Dayanamıyorum çok sinirli oluyorum. O yüzden sana gıptayla bakıyorum. O kadar uykusuzluğa rağmen hala enerjin olabiliyor. Maşallahbirde üstüne bizim kahrımızı çekiyorsun ne denir buna?
Evet maalesef ki ağlamadan olmuyor. Ama aslında canı acıdığı için ağlamıyor. Sadece bağırıyor. O yüzden yanında olup sakinleştirmeye çalışarak uyutuyorum
Avatarıma alışamadım bi türlü. Aaa diyorum yeni biri gelmiş sonra bakıyorum benşaban gibi oldum ordan biri bakıyor hıyara benziyor falan
Yatak odasına koyduğumuz dolabın aynasına da alışamadımkendimi hep başkası sanıyorum