Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasıl yaptın hangi yöntemi uyguluyorsun. Ben beceremedim maalesef çocuk tam dalacak birinin çişi gelir, tam dalacak biri susar. Kızım desen sürekli bağırıyor çok dertliyim uyku konusunda çok
Kim west sandalye yöntemiyle başladım. Bugün büyük oğlumla da konuştum. ‘Oğlum kardeşine uyumayı öğreticem. O yüzden bu ara onunla ilgilenicem. Çok ağlarsa gelme sen’ dedim. Şükür babasıyla uyudu akşam. Hep beni isterdi oysaki. Acaba sende aralıklı kontrol etme yöntemini mi denesen? En küçük yürümeye başladı mi?

Ne yürümesi koşuyor mübarek
Bilmiyorum ben ağlamasına hiç kıyamıyorum anneee dediklerinde ikinciyi demeden başlarında bitiyorum

Merhaba hanimlar nasilsiniz
Bu tatiller bana hic iyi gelmiyor duzenim tamamen sasiyor inşallah yarin yeni birgun olsun benim icin

Ne yürümesi koşuyor mübarek
Bilmiyorum ben ağlamasına hiç kıyamıyorum anneee dediklerinde ikinciyi demeden başlarında bitiyorum
Maşallah ona ya o zaman biraz zor işte. Ben dayanabiliyorum. Hayat çok acımasız çünkü. En azından benim evimden hayata biraz daha güçlü atılsınlar. En ufacık bişeyde oturup ağlamasınlar. Bilmiyorum belki de yaptığım hiç doğru değil.

Yok canım herkesin mizacı farklı. Sana yaptığın yanlış diyemem. Ben yapamıyorum. Ağlamadan olsa keşke. Ben de uykusuzlukla onlara ne kadar faydalı olabiliyorum ki. Bebek 21:30 da uyudu. Sonra kızım yine sinirlendi 22:30 gibi uyandırdı. Daha yeni uyudular ikisi. Ötekiler 12:00 gibi uyudu. Zor oluyor böyle ben daha yeni uyuyacağım inşallah bakalım uyanan olmazsa

Avatarıma alışamadım bi türlü. Aaa diyorum yeni biri gelmiş sonra bakıyorum ben şaban gibi oldum ordan biri bakıyor hıyara benziyor falan
Yatak odasına koyduğumuz dolabın aynasına da alışamadım kendimi hep başkası sanıyorum

benim en tahammül edemediğim şey uykusuzluk. Dayanamıyorum çok sinirli oluyorum. O yüzden sana gıptayla bakıyorum. O kadar uykusuzluğa rağmen hala enerjin olabiliyor. Maşallah birde üstüne bizim kahrımızı çekiyorsun ne denir buna?
Evet maalesef ki ağlamadan olmuyor. Ama aslında canı acıdığı için ağlamıyor. Sadece bağırıyor. O yüzden yanında olup sakinleştirmeye çalışarak uyutuyorum
Bende kendime foto koyduğumda öyle olmuştum

Kızlar dünkü karnabahar ve brokoli bana ödem olarak geri geldi neyse bu 3 gün ödem yapıcı şeyler tüketmemeliyim

Hadi ya. Ne kadar uyudun acaba?
Hiç kız uyudu bebek uyandı. O uyudu kız uyandı derken sabah oldu. kahve içiyorum şimdi Türk kahvesi de yokmuş komşuya kahven var mı diye mesaj çekmiştim üçü bir arada göndermiş çocukla. Bu olmaz türk kahvesi getir diyemedim içiyorum valla

Aşk olsun ne kahrınız olacak. Bana arkadaş oluyorsunuz

yaaankaa yaa sesli güldüm

Kahvaltı faslım bitti bir kahve yaptım içiyorum Allah ım kahve kahve diyorum dün iki defa spor yaptım asılınca tüm vucudum ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…