- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.971
- 35
hoşbulduk nasılsınız:)Merhaba hoşgeldiniz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk nasılsınız:)Merhaba hoşgeldiniz :)
Aleyküm selam hoş geldinselamlarr..
Harikasın canım ben de işe güce daldım yemeği unuttum. İyi gidiyorum bakalımKızlar şekersiz 8. Günüm de güzel geçiyor şükür. Akşama bamya yaptım. 18.00 gibi yeriz. Hafif acıktım.
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsınnasılsınız?
anka nasılsın:)
Valla ben o odada bişey görmedim topla oyuncakları bitti gittiSana odanin resmini attım oturma odasında bebekler dolu mutfakta da
Cumartesi beri oda yarım saat toplu kalıyor
Kizkardesim babam bize geldiler
Evin altini ustune çevirdi 2 cocuk4cocuk cok zor ya allah yardımcın olsun
çok şükür bende iyiym :)Aleyküm selam hoş geldin
Harikasın canım ben de işe güce daldım yemeği unuttum. İyi gidiyorum bakalım
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Valla ben o odada bişey görmedim topla oyuncakları bitti gitti
Bizim evi görsen kim der 3 gün önce köklü temizlik yapılmış diye
Eee neler yedinBenim misAfirim vardı şimdi gittiler
İyi gibi şimdilik bakalım Cuma 67 i görevek miyim 68,5 gelmiştim geçen Cumaçok şükür bende iyiym :)
nasıl gidiyor diyet felan..:)
88-87 gidip geliyorum..İyi gibi şimdilik bakalım Cuma 67 i görevek miyim 68,5 gelmiştim geçen Cuma
Sen naptın toparlandın mı biraz
Bişi yemedim 3 ü 1 arada içtik kahveye gelmişti ama 3 saat oturdukEee neler yedin
Diger odalari cekmedim aldığı oyuncağı elinden alip bütün odalara dagitiyorlarAleyküm selam hoş geldin
Harikasın canım ben de işe güce daldım yemeği unuttum. İyi gidiyorum bakalım
Teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın
Valla ben o odada bişey görmedim topla oyuncakları bitti gitti
Bizim evi görsen kim der 3 gün önce köklü temizlik yapılmış diye
Evet kimsecikler yok anka tek tek etiket yapResmen takımda herkes kayıp. Böyle devam edemeyiz kızlar
Hımmm dikkat etmek emek vermek gerekiyor canım yoksa olmuyor maalesef88-87 gidip geliyorum..
kilo veremiyorum.
Hımmm iyi o zaman sevinmiştim kaçamak yaptın diyeBişi yemedim 3 ü 1 arada içtik kahveye gelmişti ama 3 saat oturduk
Çok teşekkür ederiz süperiz. sizi görüyorum hep diğer topiklerde de. sanırım ben çok geziyorumnasılsınız?
anka nasılsın:)
Aslinda bir başlasan 7li rakamları gorurusun ilk etapta88-87 gidip geliyorum..
kilo veremiyorum.
Yeni üye gelirse kabul ediyorum ama katılmak isteyenlerden çağıramam diğer takımlarda daha az üyesi olanlar var haksızlık olur. Kimse gelmese de baya kalabalığız aslındaDiger odalari cekmedim aldığı oyuncağı elinden alip bütün odalara dagitiyorlar
Geçen gün oyuncaklarin cogunu bazanin altina koydum bi baza dolusu oyuncak dolabının ustunde bi sepet dolusu küçük oyuncak var
Onu bi tek yanlızken oynatıyorum toplaması çok zor oluyor
Aslinda haklisin senin küçükler suan cekmece ne varsa indirirler bizimkiler onları biraktilar çocuk büyütmek gerçekten zor sabır istiyor
Rabbim ömürlerini uzun etsin bunlarda geçecek buyuyecekler
Evet kimsecikler yok anka tek tek etiket yap
Gerekiyorsa yeni üye al
Hani nerdeÇok teşekkür ederiz süperiz. sizi görüyorum hep diğer topiklerde de. sanırım ben çok geziyorum
evet canım ya. Topik canlansın diye 1 haftadır dört dönüyorum ama olmuyorResmen takımda herkes kayıp. Böyle devam edemeyiz kızlar
Neden bize katılmıyosun? Çok güzel kilo verdiriyoruz88-87 gidip geliyorum..
kilo veremiyorum.
O da baya geziyorÇok teşekkür ederiz süperiz. sizi görüyorum hep diğer topiklerde de. sanırım ben çok geziyorum
Ben büyük hedef yaptığım için gitmıyor mesela büyük hedef kuruyorum haftada 5 kilo vereyim felan kilo hemen gitsin istemişim tutmuyorAslinda bir başlasan 7li rakamları gorurusun ilk etapta
Bende 86 kiloyla başladım