- 13 Aralık 2019
- 327
- 1.676
- 28
Tamam olur farketmez ben sadece birlikte ilerlemek istiyorum insanlarla :) Takıma yazılanlar da sınav stresimden dolayıydı ve biraz sert çıkıştım bir hanımefendiye. Pişman oldum fakat baktım ki herkes düşman olmuş, ki benimle hep konuşanlar bile.. Neyse artık, kimseyle bir sorunum olsun istemiyorum. Sizler de kabul ederseniz liste dışında sizinle konuşabilirim:)Takımda yerimiz var ama kazen sizin için 3. Takım ve 6. Takıma bir şeyler yazmıştıZ Listeye girmene izin vermeyebilirler. Liste dışı takılabilirsin bizimle
tuzlu bol bol yedikten sonra şekersiz beslenmenin pek önemi olmuyor.Ay ne güzel şekeri sevmeyen biribenimde her an aklımda.. unlu şeyler olmasa da olur ama çikolatasız zor yahuuuu
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat uzun sürüyor...
Tutmuycam canim yarin dersim var derse gidicemAllah kabul etsin çok az olmuş menü yarın yine oruç tutacaksan bişeyler yemelisin metabolizma durur canım..
Afiyet olsun canım15 Ocak Menüm
1 bardak ballı limonlu ılık su
Kahvaltı 11.00
Yağda yumurta
Az peynir
Az ekmek
15.30
1 tabak pırasa
1 portakal
Akşam 19.30
1 tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 d ekmek
40 dk tempolu yürüyüş
Evet Benimki de 3.günden sonra gidiyor ama bilmiyorum yaCanım bitki çayları iç en azından ödemleri biraz atarsın.. ama şu gerçekki regli olmadan da tüm ödem gitmiyor maalesef
Bencede canım tartı bozuk büyük ihtimalleAldığım tartiyı geri mi iade etsem kızlar tok üst baş ile 76.7 cıktı ya yok deve dedim
Iyiyim canım listeden geçen hafta çıktım onun pişmanlığını yaşıyorumKizlar slm herkesler nasillar?
Canim dogru yada yanlis hep ayni tartida tartilmak gerekiyormus ya o tartida devam edeceksin yada kilonu guncelleyip buna devam edeceksin yada iade et diyetisyene gidiyormuydunAldığım tartiyı geri mi iade etsem kızlar tok üst baş ile 76.7 cıktı ya yok deve dedim
Evet liste beni çok tutuyor bak listede olmasaydım aman der biraz peynir ekmek yerdim çünkü açımBu hafta benimde regl haftam inşallah tartiya cok yansimaz
Sahiden listede olmak farkliymis insan hep dikkat ediyor aman + gelmeyeyim diye
AynnEvet liste beni çok tutuyor bak listede olmasaydım aman der biraz peynir ekmek yerdim çünkü açım
Ayy öyle deme kiz ben kendimi zor tutuyorumEvet liste beni çok tutuyor bak listede olmasaydım aman der biraz peynir ekmek yerdim çünkü açım
Tut tut canım elbet listeye gireceksin şöyle havalı havalı bol eksilerin olsun 🖒🖒🖒Ayy öyle deme kiz ben kendimi zor tutuyorum
Açlık iyidir ıyi cumaya güzel eksiler gelir
Işte bu yaaaTut tut canım elbet listeye gireceksin şöyle havalı havalı bol eksilerin olsun 🖒🖒🖒
Ben böyle bişeyler canım isterse youtubeda çok kilo verenlerin hikayelerini resimlerine bakıyorum yeme isteğim gidiyor 🖒🖒🖒
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?