Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba ben de 18.11.2011 de bebeğimi doğurdum. sezeryanla doğum yaptım. 51 cm 3470 gr doğdu bebeğim.erkek adı hüseyin doğaç. normal doğum için hastaneye yatmıştık suni sancı verildi son anda acilen sezeryana alındık.çok şükür sağlıkla geldi bebeğim. 40+4 de doğum yaptım.
Merhabaaa 22.11.2011 de 38+2 de aniden tüm suyunun boşalması ile suni sancı ve ardından normal dogumu takiben 49cm 3255gr tosun bebegim Namık erdem bı dunyalilar kervanına katıldı. Annesi 1,75 cm ama oğlan 49cm cikti )
Merhabaaa 22.11.2011 de 38+2 de aniden tüm suyunun boşalması ile suni sancı ve ardından normal dogumu takiben 49cm 3255gr tosun bebegim Namık erdem bı dunyalilar kervanına katıldı. Annesi 1,75 cm ama oğlan 49cm cikti )
Selam canim hepizin bebislerini Allah bagislasin
Ben de ayni gun dogum yaptim, sen baktin mi ne burc oldu oglun? Bircok sitede akrep ama cogunlukla yay diye gordum ben.. Ozellikle de yabanci sitelerde yay
başka bi konudayım şu an ama bebğimi her düşündüğümde ne kadar zor bir doğum olduğu ve nasıl kıymetli olduğu aklıma geldi ve buraya yazim dedim.
22.11.2011 tarihinde 42. haftada suni sancıyla zor ve uzun (6 saat) bir normal doğum oldu. iyileşmesi zaman aldı. ama 3660g 53cm olarak zeynebim doğdu.
herkesin bebği sağlıkla büyüsün
5 şubat sat başlangıcı olarak isteğimizle hamile kaldım.12 haftalıkken bir oğlumuz olacagını öğrendim çok heyecanlı bir o kadarda uzun geçti hamillelik süreci.40 haftamız doldu.doktorumuz 37 haftada yaptığı çatı kontrolünde dar bir çatım olduğunu normal doğumu bebek çok iri olmazsa deneyebileceğimizi söyledi.40 hafta 3 günlükken doktorum artık iki gün daha bekleyelin suni sancı ile bu doğum çok zor olur bebekte 3 kilo 200 gr oldu.normal doğum başlamazsa sezeryana alalım dedi.ben sürekli ben yapamam sezeryan olsun dedim doktor ısrarla bebek donmuş herşey yolunda deneyelim diye ısrar etti.eve geldik sezeryana 1 gün kala sabah çok hafif kanamam geldi doktoru aradım hemen gelin bi bakalım dedi eşim işten koşturarak geldi ve doktora gittik.alttan muaynede 3 cm açılmam olduğu doğumun başladığı ve benim yatışımı yapması gerektiğini söyledi eşime sen evden eşyaları getir dedi.biz yatış işlemleri için danışmaya igttiğimizde boş oda olmadığı için akşam 6 civarı odanın boş olacağını öğrendik doktorumuz zaten hiç sancın yok eve git duş al sancın başlarsa suyun gelirse hemen gel böyle iyi olursan akşam 6 da gel ben senin için gece nöbet alıyorum dedi.eve geldik annemler kayınvalidemler herkes geldi benim hiç sancım yok akşam oldu biz doktorlada konuşarak 8 gibi hastanedeydik babam bu kız turp gibi bu nasıl doğuracak diyordu:)orda açılmama baktılar 4 cm olmuş hiççç sancı yok yani tüm gün 1 cm açılmış arkadaşım elifi aradım benim için okuduğu fatma anamızın eli çiçegini suya koymasını istedim.lagma yaptılar ve suyumu patlattılar işte o zaman sancı başladı ve çicek suya konduktan 1 saat sonra doktor anca gece olur dediği açılmam 910 cm olmuş bile bebek geliyo dediler herkes şaşırdı kesinlikle bu çiçek mucizevi birsey (bu arada bir kere kullanılan birşey degil hacdan getiriliyor benden sonra bi arkadaşımda süper bi doğum yaptı)bebeğimin çıkışı çok zordu 7 kişi üzerimden bastırdı göz altlarıma kan oturdu ıkınmaktan yalvardım sezeryana alın diye derya kanza gül mükemmmel bi doktor o kadar başımda ilgilewndiki başka doktor olsa keser biçerdi eliyle sürekli esnetmeye çalıştı ve ben 3 dikişle doğum yaptım 9 ay boyunca mükemmel desteği ilgisi ve güler yüzü için ona çok dua ediyorum.emir efe 3400 gr 50cm boyunda 17 kasım 2011 de dünyaya geldi anne olmak çokkkkk güzel bi duygu rabbim herkese nasip eylesin
ben daha 16 yasımda polikistikoversendromuyla tanıştım ve senelerce ilac kullanmadan adet göremedim. 16 yaşımdan beri doğum kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım dr.tavsıyesı ıle. 2007 yılında 24 yasımda evlendım en buyuk korkum evlat sahıbı olamamaktı tabıkı her kadın gıbı. gerçekten de korktuğum basıma gelecek gıbıydı bır turlu gebelık gerceklesmıyordu esım daha erken dıyerek tedavı gormemı engelledı cunku spermıogram yapılması gerekıyordu kendısı yanasmadı. 10 kg kadar verdıkten sonra adetım duzenlı olmaya basladı derken kendımde hiç olmadığım seyler hissettim aşırı iştahlı olmustum ve her sabah bulantıyla uyanıyordum bır test aldım ve 22 mart aksamı oğlusum geleceğini müjdeledi bana :) Allahım a binlerce şükür olsun :) dr.a gittim ve 6 haftalık hamileydim.. çok ağır bir hamilelik geçirdim muayenede nst de 9 ay boyunca doğum yaptıgım gun dahı kustum, geceleri kramplar 37 nr ayaklarım 39 olmustu ellerım yuzum sıstı, yürüyemedim kasık ağrılarımdan ama hiç şikayet etmedim... tek korkum doğumdu birkaç arkadasımın korkunc dogum hikayelerini dinlemiştim hepsi sezaryen tavsıye ettı ve dr un normal ısrarına ragmen 39+1 de 11.11.11 de sezaryen ile miniğimi dünyaya getirdim. oğlum 53 cm, 3.670 kg. doğdu.. Rabbim kimseye evlat aratmasın her kadına tattırsın bu yüce duyguyu.