• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaaa banada nasip etsin allahim 🙏önce 6lar sonra 5li kilolar
Sende başarabilirsin azıcık kalmis 🤩🤩
Canım geçen sene ben 2 şubatta başlamıştım 72.5 ile 57.100 ile haziranda mezun oldum eylüle kadar korudum kilomu eylülden bu yana 65 oldum ... zayıf olmayı tadınca şuan 65 de kendimi çok kilolu hissediyorum... bu sefer 55 ilk hedef sonrası 52 inşallah 🖒🖒🖒🖒

Waww ama hırlısın korktum şimdi.. aslında bende pazartesi itibarı ile spora ve diyete daha sıkı sıkı başladım aramızda çok gün farkı yok 😎😎
Ay çok heyecanlandım. Hadi bakalım nolacak
suukaa suukaa bugün bir video izledim 30 gün boyunca 3 mil lesli yapmış bir bayan bel göbek bayağı incelmiş... bende pazartesi ona başlyacam nasılsa okul yok tatil evdeyim daha rahar yaparım... sabah rutin sporumu yaparım öğleden sonrada lesli patlatırım .. sen yapıyormusun lesli ?
ya evet Leslie yi düzenli yapınca ciddi değişiyor vücudun. Ben bi ara çok güzel yaptım. Şimdi hastalık geçmiyor evden. Vücudumda güç yok. Spor yapamıyorum. Dün 2 mil yaptım ama çok yoruldum
Menum
Sahur yapmadim

İftar
1 kase tarhana corbasi
4-5 yk fasulye kavurmasi yumurtali

Su uyuyana kadar icerim

Spor 90 dk yuruyus 225 p
@aslihancngz
çok çok az olmuş. Dikkat et canım halsiz kalma
İyi akşamlar arkadaşlar 1. Gün şekersiz tamamdır
işte bu. Harikasın. Benimde 2. Gün tamam 👌
Ama ben zaten şeker sevmem. Unu terketmem lazım 🙄
canım şekersiz 21 günde beyaz un yok. Sen sadece çikolata veya çay şekerini mi kestin?
Kizlar slm herkesler nasillar?
İyiyiz canım sen nasılsın?
Bu hafta benimde regl haftam inşallah tartiya cok yansimaz
Sahiden listede olmak farkliymis insan hep dikkat ediyor aman + gelmeyeyim diye :KK17:
listede olmak tutuyor gerçekten. 1.5 aydır perşembeleri aç geziyorum 🤣🤣🤣
Evet liste beni çok tutuyor bak listede olmasaydım aman der biraz peynir ekmek yerdim çünkü açım 😂😂😂
ye canım afiyet olsun 🤣🤣
Işte bu yaaa:KK60:
Işte buranin böyle motivasyonundan ayrılamıyorum En Büyük KK
Evet listeye girdigim haftadan sonra Anka Anka
Belirlediği bi hafta cuma yarislarinda birincilige yarismak istiyorum

Hatta o hafta bizim grup icinden biri cikmasi icinde yarisabiliriz neden olmasin yapabiliriz ben istiyorum

Birlikte basarabiliriz :KK31::KK31:
Bencede Bi hafta yapalım. Süper olur.

Canim dogru yada yanlis hep ayni tartida tartilmak gerekiyormus ya o tartida devam edeceksin yada kilonu guncelleyip buna devam edeceksin yada iade et diyetisyene gidiyormuydun
Eski tartı dün kırıldı paralarda oldu yarin iade eedicem eşimi de 3 4 kilo fazla tartti . Diyetisyene gitmiyorum

Iyiyim canım listeden geçen hafta çıktım onun pişmanlığını yaşıyorum
Sen nasılsın elhan ablanın topiginede yazdım nasıl gidiyor bebisler nasıl
Gördüm canim cevap veremedim kusura bakma. Ben biraz daha iyiyim. Bebekler iyi cok sükür klasik kresten hastalik kapip geliyorlar. Bugün evdeyiz mesela.
Rejimi biraktim daha dogrusu tartilmayi biraktim. Yoksa ivir zivir yemiyorum. Rejim mantigi olmadan düzgün beslenme aliskanligi gelistirmeye calisiyorum. Aylardir rejimdeydim. Vücudum yoruldu, o psikolojiden ben yoruldum. Bisiklet aldim hergün bisiklete biniyorum geziyorum sehirde. Aksam yemeyi tümden kestim. Günde iki ögün yiyorum. Yanimda su ve yesil elma tasiyorum. Falan filan.
Herkese selamlar. Ugrarim gene.

Back