Waww ama hırlısın korktum şimdi.. aslında bende pazartesi itibarı ile spora ve diyete daha sıkı sıkı başladım aramızda çok gün farkı yokDaha hiçhaftaya kötü başladım. Salıdan beri toparladım
Amann valla sıra vs hiç hastanelerle uğraşamam bosver cnm hiç gerek yok vücudum aynı zatenİzmirdeydin yanlış hatırlamıyorsam. Başka bir hastaneden Sıra al baktır bence
Aynen canım ben hep telefondan giriyorum sürekli reklamlar çıkıyorYa şu reklamlara sinir oluyorum sayfaya basarken hep onlar geliyor telden girmek sıkıntı sizde de oluyor mu ?
Opera kullanınca reklam çıkmıyorYa şu reklamlara sinir oluyorum sayfaya basarken hep onlar geliyor telden girmek sıkıntı sizde de oluyor mu ?
Kaç kere tam bişey yazmak istiyorum ayyy yeter deyip çıkıyorumAynen canım ben hep telefondan giriyorum sürekli reklamlar çıkıyor
Opera yazıp indirecem mi nasıl bişey canım ? Eşime söyleyeyimde yapsınOpera kullanınca reklam çıkmıyor
Bendede cok reklam cikiyor surekli sayfa aciliyor sinir oluyorumOpera yazıp indirecem mi nasıl bişey canım ? Eşime söyleyeyimde yapsın
Kac hafta sonra girebiliyorum listeye ankaOpera kullanınca reklam çıkmıyor
Bende bilmiyorum anka bizi aydinlatOpera yazıp indirecem mi nasıl bişey canım ? Eşime söyleyeyimde yapsın
Allah kabul etsin çok az olmuş menü yarın yine oruç tutacaksan bişeyler yemelisin metabolizma durur canım..Menum
Sahur yapmadim
İftar
1 kase tarhana corbasi
4-5 yk fasulye kavurmasi yumurtali
Su uyuyana kadar icerim
Spor 90 dk yuruyus 225 p
G gunesli gunler
Kaç kere amannn deyip yazamadan çıkıyorum...Bendede cok reklam cikiyor surekli sayfa aciliyor sinir oluyorum
Anka bizi bu reklam gazabından kurtarrrBende bilmiyorum anka bizi aydinlat
Canım bitki çayları iç en azından ödemleri biraz atarsın.. ama şu gerçekki regli olmadan da tüm ödem gitmiyor maalesefKahvaltı 11:00
1 haş yumurta
5 zeytin
2 yk lor peynir
Marul maydanoz
15:00 6 yk pırasa yemeği 1 sb yoğurt
17:00 2 çiğköfte marul 3 bardak ayran.
(Misafirlikteydim)
2 lt su
Sabah tartıda çok kötü bir sonuç gördüm dün regl günümdü olmadım inşallah Cuma’ya kadar ödemlerim gider kızlar
Ay ne güzel şekeri sevmeyen biriAma ben zaten şeker sevmem. Unu terketmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?