Hoş geldin
güzel menü afiyet olsunGünaydın canlarsüpersiniz eksiye geçmiş herkes
Dünkü menum
Sabah 10.30
2 has yum
10 yeşil zeytin
2 dil form ekmek
1 salatalık 1 üçgen peynir cay
Saat 15 de 1 tabak pırasa 1 elma
Saat 18 de
1 tabak pırasa 1 dil ekmek
Saat 21 de 2 yk kuru üzüm sütlü kahve ile
Su 2 lt
Spor yoktu ama tüm gün koşturdum
yapıp getirecem sonundaPırasayı gördükçe gözlerimden kalpler fışkırıyor
harikasın canım. Bende hayatımı düzene sokunca sabahları suyu düzenli içebileceğimSabah uyunınca ıcebıldıgınız kadar ılık su ıcın. Ben 3 gundur lımonlu ve kendı yaptıgım elma sırkelı sudan ıcıyorum. Yaklasık 750 ml. Su ıctıkten 1 saat sonra kahvaltınızı yapın. Kahvaltıda sıvı tuketmeyın. Kahvaltıdan 2 saat su ıcmeye baslayın. Ben faydasını gordum. Cuma cumartesı cok kacırdım 73 kusurdu suan 70.4 um ınsallah dıyetten sonra da devam edecegım. Belkı ılla kı bozacagım evde de yapılmıs olsa sekerlı unlu seyler yıyecegım keske yemesem ama ıllakı olacak. Ama bu kuralı devam ettırıp aksamları 5 te kesersem yemegı saglık ıcın kılomu koruyabılırım ınsallah...
Geçmiş olsun canım. Diyeti bırakma ama sağlıklı beslen sen çok az yiyorsun kahve çay çok tüketiyorsun. O sebeple vertigo ve kansızlık oluyor olabilir. İğneler ile yarar toparlanırsın inşallahSelam Kızlar,
Tahlil sonuçlarım çıkmış. Yine kansızlık var. Bu defa iğne verdi doktor. Bir süre her gün iğne vurulucam, sonra demiri hapı ile devam edicem.
Diyet yaptığımı söylemedim, ama doktor anladı zaten. 6 ay önceki kiloyu mu gördü , tahlildeki diğer şeylerden mi anladı bilmiyorum. Ama bol sakatat, pekmez felan önerdi.
Ay bilmiyorum ki, tam vertigo düzeliyo derken bi de kansızlık çıktı şimdi.
Hedefime bu kadar yaklaşmışken bi ara mı versem acaba?
Bana fikir verin kızlar.
Burası benim değil hepimizin canım ve ben git demedim zaten sana kendin küstün gittin. Ben kaptanım kızarım kulağınızı çekerim küsmek çok ayıp
Selam kızlar ben de temizliğe başladım. Camlarımı sildim mola verdim kahve içiyorum. Kapılarımı sileceğim sonra. Belim koptu kocaman kocaman cam yapmışlar
Hosgeldin canim en iyisini yaptin
Hoşbuldum canimHoş geldin
Tamam küsmek yok bi dahaBurası benim değil hepimizin canım ve ben git demedim zaten sana kendin küstün gittin. Ben kaptanım kızarım kulağınızı çekerim küsmek çok ayıpkaptanın vurduğu yerde gül biter
Aynen canım kac sene 8.takimda kaldim kapandi buraya yazdim 12 takimdan mezun olmak istiyorumAyy benimde yapmam lazım mutfaktan başlıyım dedim ama vücudum dökülüyo belim bacaklarım ağrıyor. Çevremizdeki herkes hasta biz olmasak bari diye düşünürken kızımla bende hasta olduk
Hoşgeldin canım gitme tabi ki başka takıma burda iyiyiz
HosbuldumHosgeldin canim en iyisini yaptin
geçmiş olsun canım hastalık her yerde.Ayy benimde yapmam lazım mutfaktan başlıyım dedim ama vücudum dökülüyo belim bacaklarım ağrıyor. Çevremizdeki herkes hasta biz olmasak bari diye düşünürken kızımla bende hasta olduk
Hoşgeldin canım gitme tabi ki başka takıma burda iyiyiz
aminnn tabiki küsmek yok. Kaptan da kızmayacaksa kimse kızamaz zaten. Bırakın stresini atsınHoşbuldum canim
Tamam küsmek yok bi dahayeni bir sayfa açalım
Aynen canım kac sene 8.takimda kaldim kapandi buraya yazdim 12 takimdan mezun olmak istiyorum
Ezan okunuyor suan rabbim hepimize istedigimiz kiloyu gösterir ins
Hosbuldum
Baktirdim yakın zamanda ben cnm .ooo kötü olmuş. Ama sen yaparsın eksi gelir Cuma’ya. Akşamları hafif geçir.
maşallahbende uzun uzun yürüdüğüm günleri çok özlüyorum
diyetisyene gidip bi yağ kas baktırsana canım
Yoo bence ara vermeden dengeli beslenebilirsin geçmiş olsun cnm geçici şeyler Allah tan iğneleri de kullanınca değerler normale döner hemen iğneler baya etkili oluyorSelam Kızlar,
Tahlil sonuçlarım çıkmış. Yine kansızlık var. Bu defa iğne verdi doktor. Bir süre her gün iğne vurulucam, sonra demiri hapı ile devam edicem.
Diyet yaptığımı söylemedim, ama doktor anladı zaten. 6 ay önceki kiloyu mu gördü , tahlildeki diğer şeylerden mi anladı bilmiyorum. Ama bol sakatat, pekmez felan önerdi.
Ay bilmiyorum ki, tam vertigo düzeliyo derken bi de kansızlık çıktı şimdi.
Hedefime bu kadar yaklaşmışken bi ara mı versem acaba?
Bana fikir verin kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?