Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar bildirim yapamadım. hastaydım. yeni kendime geliyorum.üzgünüm. haftaya umarım iyi bi kiloyla bunu telafi ederim.

Firuzem uzat o güzel yanağını bakim. Öpiyim seni kocaman. Ne özürü ne affı güzellik. Oluyor böyle şeyler biliyorsun :). Aşkolsun. Sakın ha sakın üzülme. Dün gece iş vardı ondan oturdum. Sabah da en nihayet gözlüğü alabileceğim söylenince uyumadan oraya gideyim dedim. Senin programın belli olsun da canım. Ona göre düzenleme yaparız artık. Olmadı bildirimimizi perşembeye cekeriz. Eski usulde de gideriz, yaparız birşeyler canım. Sen hayırlısı ile bitirde şu okulu.
Molihua canım sana da Allah sabır versin. bekliyoruz 100'leri alıştırdın bizi ona göre :)
Gökçen çok geçmiş olsun. Haftaya hepimiz kilo vermiş olalım tamam mı? Bu hafta salma haftası oldu. İki hafta üst üste olursa artık salma değil kilo almaya döneriz. Aman dikkat.
Haftaya hepimiz toparlanmış olalım. Ben kısmetse pstesi yine lahana çorbası yapacağım.63'ü kıramıyorum bir türlü. Bu sınırı geçemezsem şu 1-2 haftada iyice gevşer bu iş..
Bizim için kötü bir haftaydı ama umarım herkes haftaya çok sıkı olarak asılacak bu işe. Bir haftadan fazla müsamaha yok. Hadiyin bakalım kızlar. Haftasonu salmak yok. Dikkatli olun. Öptüm hepinizi kocaman

beni kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederim.aranıza katılmaktan çok mutlu olurum.sizinde desteğinizle kilolarımdan kurtulabilirim inşallah

hoş geldin cimcime sefalar getirdin. Bir haftalık deneme süresi var biliyorsun. Takımımızı seversen, bizimle devam etmek istersen ilk bildirimin haftaya cuma günü olacak. İnşallah hep birlikte kilolarımızdan kurtulacağız. Soruların olursa elimizden geldiğince yardımcı olmaya çaılşırız. Haftasonları biraz sessiz oluyor takımımız. Bu motivasyonunu bozmasın. Hafta içi biraz daha katılımcı oluyoruz.
Demet sen de takıma katılmak istiyorsan lütfen mesaj yazıp şu andaki kilonu bize bildir. Takıma katılım istiyoruz.
Herkese iyi geceler.

birazdan kahvaltı yapcam önce bir bardak taze sıkılmış greyfurt suyu içip,kendimi tok tutcam, öğlen gezmeye gidcem ama söz az yiyecem senağlama

minik kuşlarım sabah sirkeli su içtim norma l bi kahvaltı az önce 1 elma yedim akşamada balık ve salata öpüyorun hepinizi

cimcime ve demet hoşgeldiniz
umarım hep beraer yaza kadar incecik oluruz
hepimizin birbirimize ihtiyacı var ne kadar paylaşımda b ulunursak okadar çabuk motive oluruz

merhaba güzeller. sevgililer gününde sevgilisi olmayana en kısa sürede harika bir sevgili bulmasını, sevgilisi olanların güzel bir gün geçirmesini, evli olanların da kocalarının ömür boyu sevgili kıvamında olmasını dilerim. Amma içli sevgililer günü dileği oldu :)))))))))..

Demet başlangıç kilonu söyleyebilir misin? Kayıtlarımız için gerekli. Haftaya senin de ilk bildirimin olacak.
Sebnem cim helal olsun sana. Maşallah çok güzel gidiyorsun.inşallah bozmadan, nazarlara gelmeden güzel güzel kilo vermeye devam edersin.
Hanımlar bu hafta sonuncu olduk. Hepimiz fena döküldük kısacası. Bu hafta hepimiz sıkıyoruz. kaçamak yok. Bir hafta daha kim felaket bir sonuç almak istiyor. Zaman geçiyor. Daha fazla zaman kaybetmeye tahammülümüz yok.
Bu hafta hepimizden iyi bir katılım bekliyorum. Fiyucem çık bakiim sen de ortaya. Sevgililer günü bunalımına girmedin değil mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/130579-12-takim-cuma-zayiflama-yarismasi.html#post3292592

yeni gelen arkadaşlar şu mesajımı okursanız sevinirim. Yeni gelen arkadaşlara takım işleyişini ve amacımızı anlatan bir mesajım idi. Bir haftalık deneme süresinde bunları göz önünde bulundurursanız sevinirim.
Demet bu arada pardon başlangıç kilonu yazmışsın sen :KK43:(.. Kusura bakma dünkü bildirim yapma telaşı içinde atlamışım. başlangıç kilonu 75 olarak kaydettim. Hadi bakalım.. Hedef kilon nedir bu arada. Mesajımda anlattığım gibi sen de kilo çizelgesi yapabilirsen çok iyi olur.

sinirden köpürüyorum kızlar... kusura bakmayın yazamadım...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çıldırıyorum sinirden yaaa... abi 5ay önce beni terkeden o gerizekalı var ya hani... onun halası msnde bana bugun onla olan resmlerini yolluo...biz hala yigen asıgız falan fişman ... ya banane sizin resimlerinizden...bide beyefendi halasının çantasını taşıo montunu taşıo... yaben 4yıl sevgilimken böle bisi görmedim yaa...ne demeye gösteriolar bana...
bide 14 şubatta:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

bu arada cimcime ve demet hosgeldiniz... spacem bende seni öpüorm koccaman... kusura bakmayın cidden sinirlerim bozudu yaaa :KK43:

sinirden köpürüyorum kızlar... kusura bakmayın yazamadım...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çıldırıyorum sinirden yaaa... abi 5ay önce beni terkeden o gerizekalı var ya hani... onun halası msnde bana bugun onla olan resmlerini yolluo...biz hala yigen asıgız falan fişman ... ya banane sizin resimlerinizden...bide beyefendi halasının çantasını taşıo montunu taşıo... yaben 4yıl sevgilimken böle bisi görmedim yaa...ne demeye gösteriolar bana...
bide 14 şubatta:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

ayy canım ya üzülme
sede sorsaydın ya eski sevgilinin halasına bu güzel sevgililer gününde sevgilisi yokmuymuşda yigenine mi kalmış :emir_bebek:

X