Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

sünbül sen düzeldin ben bozuldum yaaa
tarti 60kg olduumu iddia edio hala inanasım gelmio ama göbek önden gidio..sonra gun boyu yediklerimi düsününce evet tartı haklı diorm ama hala bisiler yiyesim var suan bile..ve karnım tok biliyorum...
acil istahımı kesmem lazım kafayı yicem...wc problemim olmadıgı halde tartının 60ları göstermesi cok kotuuu ben napcam yaaa
zaten 15tatilde ist eregli derken annem de beslicek offff geldigimde gene eski halime dönmüs olmak istemiyorum bari gitmeden tekrar 58lere düssem de geldigimde 60ı gecmemis olsam
ya kızlar bana istah kesici bisiler söyleyin valla yarın aktara ugrayacam acil bisiler bulmam lazım

fiyucem sıkma canını reglisin demir hapı falan normal bu durum iştah kesen bir ot olup olmadığını hiç bilmiyorum dişini sıkmadan bu iş olmuyor gerçi demesi kolay ama neyapalım mecburuz eminim reglin biticeğine yakın iştahın azalır

cnm baslamadı ki regl daha...yani belim agrıo karnım agrıo ama tık yok hala

Merhaba kizlarrrkaydirigubbakcemile5

Valla vaktim nasil geciyor anlamiyorum, bnm 6ogun isi yalan oldu kaydirigubbakcemile3
7de kalkdim
Sbah kahvalti yapamadim
12de meyveli yogurt yedm
5de bir elma
8de tavuk lapa ve salata

Arada bi meyve suyu icdim ama zamanini htrlamiom kaydirigubbakcemile3

Sonra spora gittim bi saat debelendimm orda kaydirigubbakcemile2

Yeni geldim eve ders calisip uycamm dahada yemem herhalde Optumm sizi kizlarr Hayat cok zor cok Allah hepimize yardimci olsunn

kızlar günaydın
birzdan yürüyüş bandına geçip yürüyüşümü yapıcm arkasındanda tv 8 deki pilatesi
umarım bügünümüz planladığımız gibi geçer diyetimize uyarız

firuzecim hani şu rocco strıp diye bişey varya ağızda eriyen şeker naneli olan benim iştahımı müthiş kapatıyo açktıgım zaman akşamları yememek için bilmiyorum bana iyi geliyo
sıfır kalori

Son düzenleme:
kızlar günaydın birazdan kahvaltımı edicem benim kahvaltı fix o yüzden yazmıyorum bütün gün dışarıda olucam öğlen yemeğini salata ızgara falan ara öğünlerimide yanıma hazırlıcam tabi 1 şişe suyumuda ara öğünüm günkurusu kayısı badem kızlar iradelerimize sahip çıkalım sebat edelim olacak inşallah herkese sağlıklı beslenmeli günlera.s.

selam kızlar.. klasi kahvaltımı yaptım. ardından spor ve mekik... ama kiloda bi değişiklik yok. acıkınca elma yicem. akşam da sebze yemeği var menüde..
anne oldum diye kendimi salmamam gerekiyor.. o güzel incecik kıyafetlerimi giymek istiyorum artık..hele minicik şortlarım eteklerim. çok özledim onları. duygusal bi bağ oluştu aramızda :)))) 4 ay kaldı hedefime ve ben vermek yerine kilo alıyorum.bu hafta sıkı tutuyorum işi ama inşalah emekleriğm boşa gitmez..

sporumu yaptım 6 kmyürüdüm ardından pilates
kahvaltıda 6-7 dilim beyaz peynir tuzu alınmış 1 domates
öglen 2 elma yedim az önce
akşama görüşrüz

cnm valla bende bisiler bulmalıyım acilen...napsam bilmiorm olmadı sekersiz sakız cignıcem paso hem agzım bos durmaz hem de bisi yememis olurum belki

günaydın kızlar
9. takımdan sevgiler selamlara.s.

mrb cnm a.s. kusura bakma bizim takım bu aralar baya yogun ögrenci agırlıklıyız final zamanı

kızlar bugünde diyetime uydum sayılır sabah yedigimi yazmıştım zaten ikindide elma ve tuzsuz leblebi yedim akşam da karides salatası yagsız ama sadece maydonoz ve limonlu komşum geldi ona kahve ve lokma tatlısı vardı evde ikram ettim ama ben sadece 1 tane enşerbetsizzinden:)lokma tatlısı yedim 1 tanecik ama
nası iyi geçmiş mi bugünüm?sporumu yaptım çok mutluyum

ah şebnem keske ben de kendimi durdurabilsem sizin gibi
cuma gununden beri homili gırtlak modundayım...suan resmen nefes almakta zorlanıyorum yok anacım tutamıyorum bogazımı...baska zaman olsa bu kadar koymaz...bi sure boyle gitsin sonra sıkarım kendimi der gecesim ama 30ocak gibi ailemin yanına gidicem...ee ben simdi boyle almaya devam edersem..gidince zaten şişicem 13subat gibi döndügümde korkulacak bi halde olurum kesin klava:
durduramıyorum kendimiiii

Kızlar ben artık diyet falan uygulayamıyorum
çok kötüyüm yediklerimi yazacak yüzüm yok size senağlama
ben artık pes ediyorum kızlar hiçbir hırs oluşmuyo bende
kendimle kaç gündür tartışmaya başladım bu konuda delircem sanırım :bbo:
ben gruptan ayrılıyorum
sizler başaracaksınız inanıyorum azminizi görüyorum kızlar :tomato:
hepinize iyi kilo vermeler :çok üzgünüm: a.s.

firuzecim hani şu rocco strıp diye bişey varya ağızda eriyen şeker naneli olan benim iştahımı müthiş kapatıyo açktıgım zaman akşamları yememek için bilmiyorum bana iyi geliyo
sıfır kalori

Hayatta kapamaz bnm istahimikaydirigubbakcemile3 Benim ztn gozum ac, rocco nabsinnsırnaşık şey

Kizlarrr bi diyet bulalimm boleee iyi kilo verdiren Hepimiz ayni diyeti yapalim, gordugum kadariyla kimse bi listeye uymuoo, diyet moduna girilmioo listesiz

Ne dersiniz?

ayy nasıl olacak o???fisfisfis
sana ben yapmaya çalıştıgım diyeti yazayım bi bak
sabah aç karnına acerola c vitamini alıyorum yarım lt su ile
kahvaltı eger evdeysem o gün peynir ve sebze şekersiz çay yada kahve
ama eğer ögledn snrabiyere davetliysem kahvaltı olarak elma yiyorum
ögle evdeysem meyve salatası yogurtlu leblebi kurukayısı felan ama evde deilsem gittigim yerde 1-2 çeşit bişeyler yiyorumhihoyyyt
akşamda evvdeysem tavuk balık yada sebze yemegi ama öglende biyerlerde hamur işi yediysem yogurt ve elma yiyorum:)))
abartlımı sence

ben bu diyetle 19 kilo verdim tabi yürüyüşde var

Son düzenleme:
Yok cnm abarti dglde ben sadece bir diyet listesi secelimm herkes ayni seyi uygulasinn, olee aksam acikdim yedim, misafirlige gittim yedim yok amakaydirigubbakcemile3

Ozmn diger motivasyonu eksilmis arklarida kurtarmis oluruz gibime geliyor

Tabi gene siz bilirsiniz ama simdi bu final sonrasii kizlar eve gitcek homini girtlak yiycekkler hahahha annem babam zorladiii basligi altinda kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bizim grup baya bi dagilcak, barii geri kaalanlarla motivasyonuu ski tutalim diorum süprizzzzz

Kızlar merhaba. kaç gündür giremedim ama gerçek bir mazeretim var. Kornea ülseri diye afilli adı olan bişi olmuşum. Pratikte ise gözüm şiş, kırmızı, su fışkırtıp duruyor. Tek gözümde bant idare etmeye çalışıyorum şimdilik. Pek pc başına filan geçmiyorum. İnşallah birkaç güne normale dönerim diycem ama lens takamadığım için tek gözle idare edecem yine . Zorluyor biraz. geçmişi pek okuyamadım ama baya bir yazmışsınız :). çok sevindim. gözüm biraz daha rahatlasın inşallah hepsini okuyacağım.. şimdilik bu kadar kızlar. beni bekleyin anacım, döneceğim
dipteki not: abartmadan yiyorum, geçen haftaki kilo filan gitti galiba. tartılmadım ama göbeğim yatınca sırtıma yaklaşıyor. pantalonda daha rahat oluyor.. inşallah azalmıştır kilom. pek iştahım da yok zaten. bi işe yarasın bari

günaydın arkadaşlar.klasik bi kahvaltı yaptım. birazdan oğlumu uyutup sporumu yapacağım.ekmeği kestim sadece sabh kızarmış olarak yiyorum. ama dün bi dilim börek yedim komşuda.ama yinede az yediğimi söyleyemem.. bu diyet listesi olayına bn de uyarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…