Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

spacegırl geçmiş olsun canıma.s.
sabah 6 km yürüdüm ardından pilates
sabah kahvaltı 5-6 dilim beyaz peynir 2 zeytin yarım dilim beyaz ekmek
ögle az önce yani elma yedim

kızlar nerdesiniz?
saat 2 gibi kendime brüksel lahanası pişirdim diyetime uygun yedim sonra komşuda 2-3 yemek kaşıgı aşure kasemi bitirmedim eve getirip kocama yedirdim:teytey:saat4 gibi tuzsuz leblebi ve elma akşamda lahana yemegim artmıştı onu yedim:lepi:

şebnemcim valla ben bu aralar battım yaa...
pztrsi salı cars sınavım var haftaya...sonra ver elini istanbul ardından kdz eregli 2hafta tatilde olcam...bildirimde de olamıcam...
diyet desen hak getire iice cozuttum valla
bugun biraz toparlamıstım ki akşam dayanamayım yedigim 5-6tane hanımeller işi bozdu...
sabah bi kasenin icine elma dogradım yogurt ve tarcınla karıstırıp yedim
oglen okulda 1kaşarlı tost yagsız ve normal tost ekmegine
aralarda 3nescafe sütlü sekersiz
aksam kısırlık bulguru hasladım icine salata malzemesi tuzsuz 1yemek kasıgı kadar zeytin yagı koydum..salca koymadım.. onu yedim...
iste bi kacamagım hanımeller oldu dayanamadım...
hii bide arada 1avuc falan beyaz leblebi yedim...saat8den beri uyanıgım ustelk..aksam yemeginden beri sadece su iciorm.. icecek olarak...
yarın lapa yapcm ve söz kacamaksız yapmaya calısıcam... yoksa tartı 59.8oldugumu iddia ediyordu bu sabah... -1kg bildirim yaparsam beni oklava merdane bi gusel dövün :çok üzgünüm:

12.TAKIM **88. ETAP SONUÇLARI**
spacegirl: (64,4) / // %)
Fiyuce: (58.8) / / / %)
sunbul: (58.4) / / /%)
pengicuu: (62,2) / / / %)
sibellee: (61,6 ) / / / %)
baby_nurse: (66,8) / / / %)
Gkcn58.0) / / / -%)
tugce75,6) / / / %)
Molihua64.0) / / /%)
sbnmcsm69,0) / / / %)
hülyalı: "Kendi isteğiyle takımdan ayrıldı"

12.TAKIM TOPLAM KİLO: (638.8) / / / %)

***bu arada spacem çok çok geçmiş olsun....sen yorma kendini ok cuma evdeyim bildirimi ben yaparım a.s.​

Merhaba kizlarrr 10kisi kalmisiz 2 kisi alirsak takima cankan gelir kaydirigubbakcemile3 tamam tamam igrenc bir espiri oldukaydirigubbakcemile3

Herneyse gunluk raporumu verimm brz dengesiz olduu ama nabalimm zaman uymuoo

Sabah kahvalti etmedim
Bir kahve icdimm aksam 5e kdr bisi yemedim
5de salata lapa ve tavuk yedim
8de brokoli ve tavuk yedim

Sporda yapdim, 20dkda merdiven cikdim, 10dk kurek cekdimkaydirigubbakcemile2
Bir saat kdr plates yapdim, mekik cekdim ve kol kaslarimi calisdim
haaa bide 10dk fln kosdumm Simdi heryerimm agriooo

Yesil cayimi icdimm ve yatcamm:bbo: Coooooook yorgunumm
Optummm kizlarrrr kib

arkadaşlar tünaydın,
bugun öğle arası arkadaşla görüşücem diye diyetisyene randevu almadım ama arkadaş ekti beni, yarın inş. gidicem, ama kilomuda sabhtan evde tartılıp inş. yazıcam. bu hafta sehir dışına gittim geldim uyku yorgunluk derken kurt gibi acıktım hazır pizza yedim umarım bozulmamıştır diyetim, bu hafta 600gramıda vermiş olmayı umuyorum, sporda sadece hafta sonu 2 kere yapabildim bu hafta, haydi hayırlısı bakalım. görüşürüz

firuzecim tatilde rejım yapmak çok fena ben her istbula gittigimde yada annemler bana geldiginde kilo alırım daha sonrasındada bitürlü dikiş tutturamam işin zor anacım ama spor yapmaya çalış ne bilim belki ürüyüş felan günde 1 saat yada yarım saat merdiven inip çıkmak iyi gelir en azından kilonu koruyabilirsin sana diyorum ama diyene bakkaydirigubbakcemile3
ben sabah 5 km yürüdüm ve yer hareketleri yaptım bi kaç tane
kahvaltıda bi kase yogurt elma ve tarçın karıştırdım yedim
az öncede ev halkı benden revani istedi bende kek hamuru yemeyi çok severimbayagı bi parmakladım hamurdan (ıgyy dediniz duydum):roflol:birazdan gezmeye gidicem ama az yicem inşallahcokacimcoook
bu arada canım çok sıkıldı sabah tartıldım 69.3 düm ya nededn olbilir :uhm:bıktım şu 69 u görmekten 68.9 bile razıyım

kızlar bugün tartıda 56,5 çıktım.gözlerime inanamadım.reglimin son günü sanırım ondan. şişkinlik gitti... yarın bildirim yapamayabilirim.işe gidicem de. ilk defa oğlumu bakıya bırakcam. çok heyecanlıyım.. buyüzden 56,5 olarak geçermisiniz kilomu. görüşürüz.. bye..

Son düzenleme:
şebnemcim benim bi sorunum daha var o da annemlerin yanına gittigimde babam fazla kıskanc beni cok kıskanır kilo verdim ya yemek yemezsem resmen azar isitiyorum...babam diyo çöp oldun iyice söyle böyle...normalde bizim eve katı yag hamur isi pasta börek olabildigince az yapılır... babam sevmez saglıksız beslenmeyi.. ben gidince son zamanlarda abartı da abartı hersey...firuze ye kızım ye söyle boyle....
zatenn duyduguma gore annem aşure yapmamıs beni bekliyor yapmak icin...4gunluk tatilde 1 tencere aşure bitirebilme basarım var acıkcası tek korkum o..bide mumkunse 60 kg olmadan döneyim... gene boyle 59.9lara bile razıyım ama tartıda 60gordum mu cinleniyorum resmen...

bu arada sadece dun biraz dikkat ettim demistim ya...yeni kalktım sayılır wc sorası kahvaltı da etmedim daha tartım tartım güzel tartım bana 58.7 dedi:lepi::hooray:
evet biliyorum gecen haftaya göre sadece100gr farklı ama okadar tıkınıp da hala bu kiloda olabilmem bile mukemmel bisey....ben sınav stresi bünyeden yiyo sanıodum meger kilomdan da yemiş kaydirigubbakcemile3

evett...simdi gelelim bugunku menuye...
birazdan lapa haslıcam yogurtla yerim...
aralarda naparım bilmem saat4gibi dısarı cıkma ihtimalim var...aksam dönünce de bi lapa yerim insallah yarın sabaha daha az bi kg gorurum de mutlu olurumdelikafadulden

spacegirl: (64,4) / // %)
Fiyuce: (58.8) / / / %)
sunbul: (58.4) / / /%)
pengicuu: (62,2) / / / %)
sibellee: (61,6 ) / / / %)
baby_nurse: (66,8) / 66.9 / -0.1 / -0.15%)
Gkcn58.0) / 56.5 / 1.5 / 2.59%) :hooray:
tugce75,6) / / / %)
Molihua64.0) / / /%)
sbnmcsm69,0) / / / %)

Son düzenleme:
kızlar premenstürel dönemdeyim ama kilo verdim ama çok şişliğim var adet sonu kilom ortaya çıkar şuan 66.9
haftanın 3 günü ciddi spor yapıyorum 1.5 saat fitness yapıyorum...
grşrz

kzlar yaaa regl oldum sonunda....
bugunn sabah yogurtlu pirinc lapası
aksam diyet kısır :) içerik söyle: haslanmıs köftelik bulgur +aysberg+kırmızı lahana+1er domates salatalık acı sos ve nar eksisi...tuz yag salca yok...
aralarda yediklerim 1-2avuc falan beyaz leblebi, 3tane hanımeller biskuvi, 1sahlep, bi de tüpte çikolatalardan cok az yedim...
sabah 58.7yi görmüştüm ... bugunde cok yemedim görüldügü üzere... ama sabah su toplar da tartı beni aşırı gösterirse ben bugunku kilomu yazarım olur mu moralim bozulsun istemiorm....

kızlar slm öglen abattım da abarttım kremalı pasta börek felan yedim akşam yemedim yemek ama ne fark eder ki akşam 6 ya kadar tıkındım sadece akşam yemegi adı altında yemegim yoktu daha dogrusu yiyecek yerim yoktu napcam ben ya(((şimdide yeşil çay içiyorum
sabah 69.3 gelmiştim ama yarın bidaha tartılcam regl olucam ondanmı blmiom ama umarım yrn daha az gelirim

Merhaba kizlar kilom 63.8, verememisim genesenağlama

Bugun bayanlar workout grubuna katildim, haftalik plan verdi hoca bacak gogus sirt kol kaslarimi calisip ardindanda merdiven cikcam bide yuruyus yapcam, Diyette 5ogun gunluk 140kalori, haaaa bide baslamadan once diyete detox yapmak lazimmis 3 gun,, ofhhh cok zor detoxda(((Hocam dediki bolelikle yaglari eritip yerini kasa birakmasini sagliycaz ki kilonun geridonusumu olmasinhihoyyyt Ama ama ama vucuda kas yapcaginizdan tartiya bakip aldanmayin vucudunuzun olculeriyle bide yag olcumuyle anlarsiniz kilo verimini dedi Oda bnm kafami karistirdi, sizce bu kas olayina girsem grmesem miCADIARZUCADIARZU????
Fikir verin bana ???

Neyse bugun yediklerim
Sabah fix kahvaltim ve kahve
arada; diyet yogurt
oglen; fasulye tavuk
arada; elma
Aksam; fasulye, brokoli ve balik

Sporda 20dk yuruyus, 20dk merdiven, 10dk kurek
1saaat flnda takildim olee mekik, kol kasi flnhihoyyyt

Son düzenleme:
günaydın bayanlar,
alıntı yapmaya çalıştım fiyuce den olmadı nedense; sen hamile değil mi idin? karıştırdım herhalde
bugun öğle arasına randevu alıcam ve doktorda tartılıcam, bu sabah evde kilom çok fazla çıktı ahhh şu göbekten kurtulsam yetecekde,,
öğlende kilomu yazıcam arkadaşlar,, görüşmek üzere

günaydın arkadaşlar tartıldım 69.3 :çok üzgünüm:ya utanıyorum size karşı kilomu yazarken vallahi çok ugraşıyorum
ya vallahi benim kilo verfmem durdu ben önceden daha hızlı kilo verirdim şişmanken:CüvCüv: şimdi daha zayıfım amakilo veremiyorum CADIARZU

günaydın arkadaşlar 62,9 kgım. kusura bakmayın hastalıkla sınawlarla büyükelçiliklerle boğuşurken yazamadım bir haftadır.eğer vize alabilirsem önümüzdeki hafta bir aylığına yurtdışına eşimin yanına gitcem bir aylığına bildirim yapıp yazamayacağım bu sorunu nasıl çözecez bilmiorum ama bir ay sonra kaldığım yerden devam etmek istiyorum.sanırım bir aylığına gruptan çıkmam gerekecek neyse zamanı bi gelsin o zaman tekrar konuşurus hepinize kolay gelsin ben henüz kahvaltı yapmadım çünkü daha yeni uyanabildim sınawların yorgunluğuyla ama mekiğimi çektim 70 tane.şimdi bişiler yemeliyim galiba :)

kızlar günaydın ben bu hafta bildirim yapmayacaktım heralde dimi 2 hafta izinliydim yarın reglim bitecek sabahki kilom 59 200 60 gördükten sonra mutluyum doğrusu bende dün falan düzgün beslenemedim doğrusu ama yinede vermişim inşallah haftaya daha ii 1 sonuç olur herkese ii günler

spacegirl: (64,4) /63.2 / 1.2 / 1.86%)
Fiyuce: (58.8) / 58.7 / 0.1 / 0.17%)
sunbul: (58.4) / 58.4/ 0/0%)
pengicuu: (62,2) /62.9 / -0.7/ -1.13%)
sibellee: (61,6 ) / 61.3 / 0.3 / 0.49%)
baby_nurse: (66,8) / 66.9 / -0.1 / -0.15%)
Gkcn58.0) / 56.5 / 1.5 / 2.59%)
tugce75,6) / / / %)
Molihua64.0) / 63.8 / 0.2 / 0.31%)
sbnmcsm69,0) /69.3 / -0.3 /-0.43 %)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…