Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

arkadaslar ben bıraz temızlık yapıcam.pazar gunu mısafırım var ıftara.takım sıze emanet opuldunuzz :KK16:

ben de akşama iftara davetliyim, işten çıkıp direk oraya gideceğim, bugün yollardayım yani, akşamda geç dönerim büyük ihtimalle, bir süre beni göremezsiniz merak etmeyin :)) valla az yicem, söz :)))

ben de akşama iftara davetliyim, işten çıkıp direk oraya gideceğim, bugün yollardayım yani, akşamda geç dönerim büyük ihtimalle, bir süre beni göremezsiniz merak etmeyin :)) valla az yicem, söz :)))

yerınde olsam az yerdım ceza var ona göre.duyduk duymadık demeyın aksama menuler yazılacakkkkk yazmayan ılk gunden ılk cezasını almıs olacakkkkkkk

hayırlı ıftarlar cnm allah orucunu kabul etsın :KK16::KK16::KK16:

ben akşam ne yiycem belli şimdiden yazayım..

1 hurma-yarım kase çorba-3 köfte ızgarada-salata birde ayran..ekmek çeyrek dilim alırım..tatlı yok

**********12 takım kuralları**********

*her uye gunluk en az 5 kez paylasım yapmak durumundadır yanı gunde en az 5 mesaj yazacaktır.mazeretı oldugu durumlarda belırtecektır.ve her mesajın baslık kısmına yazdıgı mesaj sayısını belırtecektır ornegın 1-2-3 seklınde ve her hafta mesaj sayısı kontrol edılecek 1 ay yanı 4 hafta boyunca 2 kez 5 mesajın altında kalan uye uyarı alacaktır 3 kez 5 mesajın altında kalan uye 2 hafta boyunca paylasım yetersızlıgı cezası olarak takım lıstesıne dahıl edılmeyecektır.

*her cuma en geç saat 12 ye kadar tum uyeler bıldırım yapmıs olacaktır ve saat 12 den sonra kı bıldırımler dıkkate alınmayacaktır ve bıldırım yapmadı ıbaresı dusulecektır.

*cuma gunu mazeretlı olup bıldırım yapamayacak uyeler persembe gununden bıldırım yapacaklardır.mazeretler cuma bıldırım saatıne bırakılmayacaktır.

*2 kez ust uste (mazeretsiz) bıldırım yapmayan uye takım dısı bırakılacaktır.

*hergun ıstısnasız ve eksıksız tum arkadaslarımız menu+spor+ıcılen su ve bıtkı cayı mıktarını yazacaklardır.

*1 hafta boyunca mazeretsız menu paylasımında bulunmayanlar uyarı alacaktır.2.kez aynı uyarıyı alanlar gene 2 hafta boyunca bıldırım lıstesınden uzak tutulacaktır.

*2gun ust uste yapılan kacamaklarda ve spor eksıklıgınde/yapılmayısında takım uyelerıyle bırlıkte karar verılıp spor cezası alacaktır.hangı cezayı alacagına takım karar verecektır.

*ıstısnasız herkes hergun paylasılan menulere yorumlayacaktır.ve takım arkadasının kacamakalrını ve eksıkelrını degerlendırıp fıkır verecektır.1 hafta boyunca arkadasının menusunu yorumlamayan uyelerın menulerı aynı sekılde 1 hafta boyunca yorumlanmayacaktır.

*herhangi bir uye 1 hafta boyunca mazeretsiz paylasım yetersızlıgınde bulundugu halde cuma gunu bıldırım yapmazsa uyarı alacaktır ve aynı seyı ıkıncı kez tekrarlarsa takım dısı edılecektır.1.uyarısını aldıgında ceza olarak devamında gelen haftada dıger uyeler paylasımalrını sayı belırtmeden yapacaklar.ve uyarı alan uye persembe gunu tum hafta kımın ne kadar mesaj yazdıgını tek tek sayıp rapor edecektir.

*takım ıcerısınde 4 hafta ust uste kılo veremeyen uyeler yada 2 hafta ust uste kılo almıs uyeler 1 hafta boyunca tum takım uyelerının tek tek ınsıyatıfıne bırakılacak ve dıger uyelerın bızzat verecekelrı spor cezasını ıtırazsız yerıne getırecek.1 hafta sonunda gecmıs hafta degerlendırılecek cezaları eksıksız yerıne getırmıs ve menulerıne dıkkat etmısse cezası bıtecek.aksı halde ceza 1 hafta daha uzayacak.

*karsılıklı sohbet ortamını saglayabılmek adına her uye sadece kendı adı gecen paylasımlara deıl tum paylasımları cıddıye almakla yukumludur.bılgısı yada fıkrı dogrultusunda.

*her uye gunde en az 30 dakıka kosu,yuruyus,egzersız,bısıklet bınme,yuzme vs gıbı efor gerektıren sporlardan herhangı bırını yapacaktır.yeterlı spor yapmayan uyelere aynı sekılde spor cezası verılecektır.herhangı bır gun spor yapamayan uye gecerlı mazeretını bıldırecektır( hastalık gıbı zarurı durumlarda yapılmayan spor elestırılemez)

*bazı dısına cıkılamaz ve uzun vadelı uygulanan dıyetlerde(dukan dıyetı karatay dıyetı vs gıbı dıyetlerde menu yorumlanması sart degıldır.cunku bu dıyetlerde menu zaten onceden bellıdır.uyeler bu dıyetlerı uygulayan takım arkadaslarına menu konusunda yorum yapmaktan muaftırlar.

*kurallar esastır ve herkes uymakla yukumludur.soz konusu kurallarımız kaptan da dahıl ıstısnasız herkese uygulanacaktır.

***inşallah neşeli,bol keyifli ve dolu dolu paylaşımlı bir yarış olur.ve tüm üyelerimize hedefledikleri kilolarına sağlıklı bi şekilde ulaşmalarını diliyorum.BAŞARILAR.***

***** 12.TAKIM KAPTANI dalin26 *****

hanımlar son ve guncel takım kurallarımız puuskutten rıca edıcem ılk sayfamıza kurallarımızı yazması ıcın.vaktınız oldugund abır kez daha gozden gecırın :KK16:

sayın ve saygı deger 12.takım uyelerı kurallarımız belırlendı gozden gecırın ve yarından ıtıbaren kurallarımıza uygun paylasımlarımızı yapmaya baslıyoruz. mesajlarımızın baslık kısmına mesaj sayımızı belırtmeyı unutmayalım.gunluk olarak kontrol edılecek cunku.ve takım ıcınde gorev paylasımı yapıcaz aynı zamandada kaptan yardımcısı belırlıcez benım olmadıgım durumlarda takım ona emanet olacak.cuma gunu olmadıgım zamanlarda takım lıstesını hazırlayıp paylasım alanına ekleyecek.kaptan yardımcımızı belırlemek ıcın bıraz daha bekleyebılırız.

gorev dagılımlarımızı ve kaptan yardımcımızı sonrakı haftada belırleyebılırız acelesı yok.suan kısıyız eger herkeste ıster ıse onumuzdekı hafta lısteye gırebılırız.ıstemezsenız 1 hafta daha bekleyebılırız ortak bı karar alalım bu konuda.

ay allah anca gelebıldım cat kapı mısafırım geldı.onalr gıttı cocukları yedır doyur bezlerını degıstır uyut derkenn...:KK4:

menum

sahur 2 kucuk krep
ıftar orta boy bır karnıyarık
1 kase yogurtlu domateslı arpa sehrıye pılavı
salata
su 1 bucuk ıctım sahura kadar 3 ıcerım sahurda 1 lt daha ıcerım ohhh :KK53:
spor bugun yok ama yarından ıtıbaren ıftardan sonra baslarım

prenses ece ve zyngo daha ılk gunden takımı astınız.kurallarımız katidir uymayan herkese gereklı cezalar verılecektır.lutfen bır an once takıma adapte olun.yarından ıtıbaren kurallarımız aynen gecerlı olmaya baslayacak.zyngo cum hele sen hıc ugramıyorsun canım.

evet canım 4. takımdayım ben :)
kısa süre sonra her sey rayına oturur su anda kaç kişisiniz takımda
ınsallah oturur canımsuan 4 kısıyız ama bır arkadasımız dunden ebrı hıc ugramadı aktıf 3 kısıyız
Asmak olurmu hic kaptanim ara ara illaki geldim buraya.., nasilsiniz bakalim. Cok yoruldum ben bu gun yogun bir gundu

neler yaptın hayır ola :KK53:

Dalin merhaba ,herhangi bir sorum olursa sana başvurabileceğimi bildirmiştin :) Şimdi biz kaç günde bir foruma uğramalı ve kilo bildirimi yapmalıyız ? Başka yapmamız gereken şeyler var mı?

X