- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar ben bıraz temızlık yapıcam.pazar gunu mısafırım var ıftara.takım sıze emanet opuldunuzz
ben de akşama iftara davetliyim, işten çıkıp direk oraya gideceğim, bugün yollardayım yani, akşamda geç dönerim büyük ihtimalle, bir süre beni göremezsiniz merak etmeyin :)) valla az yicem, söz :)))
ben akşam ne yiycem belli şimdiden yazayım..
1 hurma-yarım kase çorba-3 köfte ızgarada-salata birde ayran..ekmek çeyrek dilim alırım..tatlı yok
takımınız hayırlı olsun canım :)
iyi kilo vermeler
evet canım 4. takımdayım ben :)tesekkur ederım canım.4.takımdandın demı hatırladım senı
bırde takımımızı oturtabılrısek sahane olacak
ınsallah oturur canımsuan 4 kısıyız ama bır arkadasımız dunden ebrı hıc ugramadı aktıf 3 kısıyızevet canım 4. takımdayım ben :)
kısa süre sonra her sey rayına oturur su anda kaç kişisiniz takımda
Asmak olurmu hic kaptanim ara ara illaki geldim buraya.., nasilsiniz bakalim. Cok yoruldum ben bu gun yogun bir gundu
Bu arada ben yarin anneme iftara gidiyorum 2 gun kalicam giremeyebilirim haberiniz olsun, belki gece bir ara bakarim..
gelmek isteyenleri davet edebilirsinınsallah oturur canımsuan 4 kısıyız ama bır arkadasımız dunden ebrı hıc ugramadı aktıf 3 kısıyız
neler yaptın hayır ola
gelmek isteyenleri davet edebilirsin