Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar benim bugün doğum günüm şirkette söylemesi ayıp pasta kestik ve kocamanr bir dilim yedim ((

Ama şimdi şiştim

Neler Oluyor Öyle Herkes Ayrılıyor Zannedersem Takımı Kapatma Bahanelerimi Bunlar Açıkça Söyleyin Bizleride Oyalamayın Bari???

Günümüzde kiloluğun tarifi ‘bel’ ile yapılıyor. “Kilonuzu değil belinizi ölçün” uyarısında bulunan Prof. Öz, kendisinin de uyguladığı basit ama çok etkili “Görünmez Sandalye” formülüyle belimizi inceltebileceğimizi söylüyor. ışte Mehmet Öz’ün formülü:

Birçoğumuz kilolara kafamızı takarız ama aslında önemli olan bel ölçüsüdür. Çünkü, bel ölçünüz genel sağlığınız açısından en iyi ve tek göstergedir. Bel ölçüsü kontrolü programınızın işe yaraması için, ne kadar çok yediğinizi veya yemediğinizi asla düşünmeyeceğiniz pratik bir plana ihtiyacınız var. Nasıl bir egzersiz programı olmalı? ‘Siz Egzersiz’in bir parçası olan, son derece basit ama bir o kadar da etkili egzersizimi bir deneyin.

‘Görünmez sandalye’ adını verdiğim bu egzersizi herkes yapabilir. Basit ve çok etkilidir. Bütün bacağı güçlendirir. Sırtınızı bir duvara dayayarak sandalyeye oturur gibi havada oturun (sandalye olmadan!) ve avuçlarınızı dizlerinize dayayın. ışiniz bittiğinde kolayca ayağa kalkabilmek için bu hareketi tutunabileceğiniz bir mobilyanın yanında yapın.

Topuklarınızı dizlerinizin tam altında, 90 derecelik açıyla tutun; omuzlarınız arkaya kıvrılmalı, başınız duvara dayanmalı. Bu şekilde olabildiğince uzun süre durun ve her seferinde süreyi 2 dakika artırmaya çalışın. Yüz kaslarınızı gevşetin ve yavaş nefes alıp verin.

Bel çevresi büyük olan insanlarda omentum yağ perdesi büyümeye başlar, böbreklere baskı yapar, tansiyonu yükseltir, karaciğeri zehirler, yüksek kolesterol yaratır, insülini bloke ederek şeker hastalığını ortaya çıkarır. Safra taşları yapar, bu taşlar da safra yolunu kapatır, safra inemez, bağırsaklarda tehlikeli durumlar yaratır.

Demet cim Cimcimecim çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. :))

KIzlar bu görünmez sandelyeyi ben yapmaya çalısıyorum ama 1 dk bile duramıyorum bacaklarım çok ağrıyor sizde bir deneyin bence çok etkili birsey mis :)))

Bu arada bari biz grubumuza sahip çıkalım ayrılanlar ayrıldı zaten ama Space im de gelsin yeni arkadaslar alıp tekrardan baslıyalım. Öbür gruplar gibi bizde kurallar koyalım her gün yazı yazma zorunluluğu her gün yaptığın egzersizi ve yediğin yemeyi yazmayı falan.

Yoksa hepimiz kendi basımıza birseyler yaparsak çabuk vazgeçiyoruz.

Siz ne dersiniz ne yapalım grubumuzu kapatmayalım ya

Cımcime bu arada ins. çok güzel bir düğün olur. Uğrastığınıza çabalarınıza değer .Her kes memnun ayrılır.

slm kızlar 2 gündür şehir dışındaydık gene iş gereği bugün eve geldim işden güçtn anca oturdum pantolonlarım baya bol gelmeye başladıçok şükür eşim baya süzülmüş gözüküyosun diyor bendiyom nice senelere cnm cimcime sanada kolaygelsin

12. TAKIM ** 111. ETAP**

_demet_ ( 71.0 / 0 / 0.0 / 0.00% )
sunbul ( 60.5 / 0 / 0.0 / 0.00% )
Bendiyom ( 66.9 /0 / 0 / 0.59% )
Fiyuce ( 61.5 / 0 / 0.0 / 0.00% )
Ozzden ( 85.0 /0 / 0.0 / 0.00% )
Cimcime81 ( 100.4 / 0 / 0.0 / 0.00% )

12 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 499.7 / 498.3 / 1.4 / 0.28% )

Kızlar çizelgemizin son hali bu olsa gerek lütfen Space e yardımcı olalım. :)))

Bu arada Sümbülcüm teşekkür ederim kutlaman için ins. yarın da bir kutlama alacağım kilo vermis olarak :))

Efet Bendiyom cum Toparlansak iyi olur takımımıza sahip çıkalımda Kimse Yok Kiiii...!!! Yanlış Anlamayın Sizler varsınızda, Kalabalık Olsa daha motive oluoruz Bnce

kızlar yarın erken çıkmam lazım şimdiden kilomu bildireyimm bendiyom cnm ben geçen hafta 60.5 den 59.4 e düştüm listeye yanlış yazmışın sabahki kilom 59.2 herkese ii geceler

Merhaba kızlar,
bu hafta eşimin izni vardı. PC başında olmak istemedim. Fiyucem istersen çıkmak tabi. Kendi isteğiyle ayrıldı diye belirtiriz. O zaman dönmek istediğinde bir sorunla karşılaşmazsın. Gökçen cim artık yeni karara göre karnesinin hazırlanmasını isteyen paylaşım alanından veya özelden Püsküüt'e yazıyor. Yani artık karneler talep üzerine düzenleniyor. Yeni üye alma konusuna gelince, isterseniz tabi ki alırız ancak ben doğrusu kaptanlık görevlerimi devretmek istiyorum. Cuma günleri sistem oturana kadar gene gelir, bildirimlere vs yardım ederim. Ama yeni üyeleri takip, bilgilendirme işlerini sanırım yürütemeyeceğim. Fiyuce'nin gitmesiyle artık yardımcı da kalmadığından bu işler için gönüllü bulmamız lazım. Yazın takip edebilecek, yeni gelenlerle ilgilenebilecek ve bildirimlere alışmaya başlayacak bir gönüllümüz var mı? Dediğim gibi geçiş sürecinde yine elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Ama en azından yaz sonuna kadar takımda aktif görev almak pek istemiyorum. Şu anda tek istediğim sizlerle sohbete gelmek. Ramazan sonrasında ise yılbaşına kadar bir süre tanıyıp kendime kalan kilolardan kurtulmayı planlıyorum. Bu bir haftada işte bunları da düşündüm.
Daha öncede dediğim gibi elimde hazır excel listesi var, ayrıca her türlü soru/sorun için ister buradan, ister özelden isterseniz mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. Hadi bakalım bu cumamız hayırlı olsun hepimize

12. TAKIM ** 111. ETAP**

_demet_ ( 71.0 / 0 / 0.0 / 0.00% )
sunbul ( 60.5 / 59,2 / 1.3 / 2.15% )
Bendiyom ( 66.9 /66.80 / 0,20 / 0.30% )
Fiyuce ( 61.5 / 0 / 0.0 / 0.00% )
Ozzden ( 85.0 /0 / 0.0 / 0.00% )
Cimcime81 ( 100.4 / 0 / 0.0 / 0.00% )

12 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 499.7 / 498.3 / 1.4 / 0.28% )

Space im ben yardımcı olmaya çalısabilirim ama yine kaptan sen ol. Ağustos tan sonra ramazan bayramından sonra çalısırmıyım bilmiyorum ve evde internet yok. Haliyle ramazan sonuna kadar allah nasip ederse ben senin yerine vekalet edebilirim. Basım sıkıstığında kapını çalarak tabiki :)))

Kızlar ne dersiniz bu grubu ayakta tutmaya varmısınız yoksa hepimiz baska gruplara mı ayrılacağız veya bu dayanısmayı bırakacakmıyız bir karar vermemiz lazım...

Ya kimse gelmedi mi

Belki de en iyisi bu grubu kapatıp baska gruplara dağılmak arkadaslar öğlen oldu hala kimse bildirime bile gelmedi (((

Canım Deryam çok teşekkür ederim hem yardımların hem teklifin için. Benim için hiçbir sorun yok. Arkadaşlar da ok'lerse tabi ki. Sana en kısa sürede excel dosyasını atarım zaten.
Maalesef epey bir soğuma oldu takımımızda, yeni üye alacaksak da bu halimizle almak gelecek üyeye haksızlık olacak . Karar sizindir arkadaşlar, diğer takımlara geçiş yapılabilir, yeni üye alınabilir veya takımı tatile sokabiliriz ya da aklıma şimdi gelmeyen bir çözüm buluruz.
Kızlar tüm gece uyumadım, o yüzden bir saat daha bekleyip bildirimi yapacağım artık. Gerçekten fena vurdu uyku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…