Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

12. TAKIM ** 111. ETAP**

_demet_ ( 71.0 / 71 / 0.0 / 0.00% )
sunbul ( 60.5 / 59,2 / 1.3 / 2.15% )
Bendiyom ( 66.9 /66.80 / 0,1 / 0.15% )
Fiyuce ( ) (Kendi isteğiyle ayrıldı)
Ozzden ( ) (Paylaşımda bulunmadığı için diskalifiye)
Cimcime81 ( 100.4 /
100.4 / 0.0 / 0.00% )

12 . TAKIM TOPLAM KİLO: ( 298,8 / 297,4 / 1.4 / 0.47% )

2.TAKIM **111.Etap
[B]singing kettle (72.3 /72.3/0/0.0% )
EN-FUR-TU (72.2 /73.1/-1.1/-1.52%)
Silviya( 78.2/77.7/0.5/0.63 )
megilara (65.7/65.5/0.2/0.30)
moonserose0 (55.6/55,00/0,6/1,08% )
l.i.i.y (60.5/60.1/0.4/0.66% )
nalansu09 (75.4 /75.4/0.0/0.00
cihannara(79.9 /79.6/0.3/0.37)
yaneka (67.2/67.2/0.0/0.00 )
meyram (88.0 /87.7/0.299/0.333)
2.TAKIM TOPLAM KıLO(715.0/713.6/1.39/0.19
)

space ben ilk defa yapıyorum bu işi silvişin işi vardı ..
işllh dogru yapmışımdır canım .şimdiden teşekkürler

kızlar ben bildirimimizi yaptım. artık yatıyorum. ekrana bile bakamayacak durumdayım. çok yoruldum. umarım takım olarak bir karara varırız nasıl ilerleyeceğimiz konusunda. dediğim gibi takımı tatil etme alternatifimiz de var. diğer önerileri de konuşalım edelim. bir karara bağlayalım kısmetse. hepinize güzel bir hsonu diliyorum.

2.TAKIM **111.Etap
singing kettle (72.3 /72.3/0/0.0% )
EN-FUR-TU (72.2 /73.1/-0.9/-1.25%)
Silviya( 78.2/77.7/0.5/0.64 )
megilara (65.7/65.5/0.2/0.30)
moonserose0 (55.6/55,00/0,6/1,08% )
l.i.i.y (60.5/60.1/0.4/0.66% )
nalansu09 (75.4 /75.4/0.0/0.00
cihannara(79.9 /79.6/0.3/0.38)
yaneka (67.2/67.2/0.0/0.00 )
meyram (88.0 /87.7/0.3/0.34)
2.TAKIM TOPLAM KıLO(715.0/713.6/1.4/0.20
[/B]

şimdi işallh olmştur space ..çok teşekkürler

çok çok özür dilerim...dün gece çok rahatsızlandım..eşim dr a götürdü...çok ilaç verdiler sakinleştirici falan o yüzden ancak kendime geldim...haftaya ilk ben yapıcam bildirim söz..

cimcmecim çok geçmişolsun umarım şimdi iyisindir kızlar yazılanlara çok üzüldüm 1buçuk senye yakın hergün bu sayfaya girmeye sizlerle olmaya çok alıştım sizleri çok arıcam gidişat takım kapanıcak gibi gözüküyor çok üzgünüm nediyim geçen yazda böle bir dönem yaşamıştık ama atlatmıştık şimdi ise takımda 2 vy 3 kişi kaldıksenağlama:çok üzgünüm:

inanın bende çok üzüldüm bu duruma...bende liste olayına yardım etmek isterim ..fakat işe başlama olasılığım var...ordan girebilirmiyim bilmiyorum..ben şahsen bu grup kapatılırsa başka bir gruba girmek de istemiyorum...ama gönlüm toparlanmamızdan yana

O zaman oylama yapalım arkadaslar

Tatile girelim Eylülün ilk haftası geri dönelim diyenler
Demet

Grubu toparlayalım yeni üye alılım diyenler...

Ben ikisine de uyarım.

yeni üye alsak çok ii olur aslında ama space kaptanlığı bırakmak istiyor kaptanlığı kim yapacak ben yapabilirim diyemiyorum çünkü bizim işler hiç belli olmyor kaptanı ayarlasak üyeyide alırız burasıda şenlenir diye umuyorum

Cimcimem qeçmiş olsun..!! Evet takım hakkında ne derseniz bende varım. Ama yeni üyeler alıp hareketlenede biliriz.kaydirigubbakcemile2

kızlar anlaşılan burda hayat yok hepimiz kilo vermeye uğraşıyoruz motivasyona ihtiyacımız var üzgünüm ama başka takıma girmek istiyorum tek başıma zorlanıcam:çok üzgünüm:

haklısın sünbülcüm motivasyon diye bişi yok yediklerimizi paylaşmıyoruz,kilo bildirimi yapmıyoruzve en kötüsüde zayıflamak için çaba göstermiyoruz
günlerce aynı sayfadan ilerleyemiyoruz...hareketlilik olmasa bende ayrılmak zorunda kalcam bu yüzden el birliğiyle bişiler yapalım

Sümbül zaten az kilon kaldı sen ayrılırsan kimse seni suçlayamaz baska bir gruba geç en azından istediğin kiloya ulas.

Kızlar ben tatil fikrine katılıyordum ama isteyen arkadaslar yeni takımlara yönelsinler. Demet in de dediği gibi hiç bir hareket yapmıyoruz birbirimizi motive edemiyoruz. Grubu kapatmak en iyisi galiba ((

SON MAKALELER
Dünyanın En Cesur 5 Askeriıç Göğsünüzü Kaslandırın14 Günde Zayıflatan DiyetEn Kullanışlı Otomobil ıcatları90'lara DönüşRuslar ABD'den Önce Ay'a ınmiş!Tatlı ısteğinizi Önleyen 10 MeyveDünyanın en zenginlerinin, Rus oligarkların ve hatta Hollywood ünlülerinin kilo vermek için ziyaret ettiği Avusturya’daki Viva Mayr kliniğinde uygulanan sağlık programının kitabı çıktı.

14 günlük zayıflama programının ücreti 7 bin dolar olan klinik, müşterilerine sadece zayıflamayı değil aynı zamanda sindirim sistemindeki sorunları düzeltmeyi, daha canlı bir tene sahip olmayı ve çok daha enerjik olmayı vaat ediyor. Üstelik bunu, ağır egzersizler yapmanıza, haftalarca sadece lahana çorbasıyla beslenmenize ya da her lokmanızda kalori hesabı tutmanıza gerek kalmadan yapıyor. Şarkıcı Geri Halliwell, aktör Kevin Spacey ve sosyetik güzel Jemima Khan’ın da müdavimi olduğu Viva Mayr’ın “sihirli diyet”inin sırları şunlar:

* Metabolizmanızı olumsuz etkileyen kafein ve şekerden kesinlikle uzak duracaksınız. ılk üç gün yorgunluk ve baş ağrısı hissetseniz de bu “temizlenmenin” etkisidir.

* Vücudumuzun temposu saatler ilerledikçe yavaşlar. Bu nedenle insan vücudu günün ilk yarısında yediği hemen hemen her şeyi rahatlıkla sindirebilir. Ancak daha sonraki yenilen gıdaların sindirimi zorlaşır. Bu nedenle asıl gıdaların büyük bir bölümü saat 12’ye kadar tüketilmelidir.

* Sebze ve meyveler akşam değil gündüz tüketilmelidir.

* Akşam yemeğinde çorba ya da hafif pişirilmiş balık ya da sebzeler tercih edilmelidir. Akşam yemeği saati 18:00’den geç olmamalıdır. Bu sayede siz yatağa gitmeden sindirim tamamlanmış olur.

* Kilo vermenin en önemli sırlarından biri de gıdaları çiğneme tekniğidir. Yemekleri ne kadar çok çiğnerseniz o kadar az yiyerek doyarsınız. Çok çiğnemek hem beyne tokluk sinyalinin ulaşması için gerekli zamanı sağlar hem de besinin bileşenlerine daha kolay ayrılmasını ve daha kolay sindirilmesini sağlar. Her lokmayı ağzınızda en az 30-40 kez çiğneyin, tamamen sıvı hale geldikten sonra yutun. ılk aşamada 15’in üzerine çıkamazsanız endişelenmeyin, gelişecektir.

Yemekle su içmeyin

* Sabah kahvaltıdan önce bir bardak ılık su için. Gün içinde de 2-3 litre su tüketin. Su yemekle değil yemek aralarında içilmelidir. Yemekle birlikte içilen su, sindirime yardımcı olan tükürüğün kaybolmasına neden olur. En ideali yemekten 15 dakika önce ve yemekten 1 saat sonra su içmektir.

* Su dışında bitki çayı, meyve suyu ve süt içebilirsiniz. Çay ve kahve 14 gün boyunca kesinlikle yasak. Şarap ise küçük bir kadeh olmak kaydıyla izinli.

* Karbonhidratlar enerji kaynağı olduğu için tamamen kesmek doğru değil. Ancak temel beslenme kaynaklarını taze sebze ve meyvelerden oluşturmak, karbonhidratlı besinleri ise yan unsur olarak kullanmak gerekiyor. Ayrıca tam tahıllı ürünlerin tercih edilmesi öneriliyor.

* Yağ tüketiminde doymuş yağlardan uzak durmak çok önemli. Almanız gereken omega 3,6,9 türü yağlar, fındık, zeytin, ayçiçeği, keten tohumu ve kenevir gibi ürünlerde bulunuyor. Özellikle Omega 3 türü vücuttaki yağların yakılmasına da yardımcı oluyor. Ancak kırmızı et ve sosis gibi işlenmiş et ürünlerindeki yağlar oldukça zararlı.

* Karaciğer ve böbrek gibi vücudu temizleyen organlar için gerekli olan proteinlerin mutlaka yeterli miktarda alınması lazım. Bu nedenle en az iki günde bir balık ya da peynir ve et gibi hayvansal ürünler tüketilmeli. Ancak protein ihtiyacının baklagillerden karşılanması vücut sağlığı için daha yararlı.

merhaba hanımlar, sanırım tatile çıkaracağız takımımızı. Sunbul cum haklısın son kiloların, ama son anda dağıldık. Senin de tatile girmen son etabında seni sıkıntıya sokacaktır. Gönül isterdi ki bu takımdan seni anlı şanlı mezun edelim. Ama maalesef olamadı. Şimdi öğleden sonraya kadar bekliyorum. Umarım gelirsiniz. Bendiyom kilo bildiriminde bulunmuş sağolasın Deryacım bu günlerde takımımızı ayakta tutmak için gerçekten çaba harcadın.
Ben derim ki bugün Derya'dan başka kilo bildirimi yapan ya da mazeret vs bildiren olmazsa, ben bugün paylaşım alanına takımın kilitlenmesi için yazı yazayım. En azından yaz sonuna kadar. Özellerinizden mail adresimi de atacağım. Bana ulaşmak, takım artık açılsın demek vs gibi şeyler için oradan ulaşabilirsiniz bana. Ne dersiniz? Bu arada tabi Demet, Bendiyom, Cimcime canlarım başka takımda bu işi bitirmek istiyorum. Yaz boyu bekleyemem derseniz çok haklısınız. Sizden tek ricam olacak o zaman beni lütfen mail ile bilgilendirin olur mu? Buraya artık haftada bir giriyorum.
Off çok kötü hissettim kendimi. 1,5 yıldan uzun süredir buradayım. Ama artık devam ettirecek gücü bulamıyordum kendimde. Bir süredir yalnız da kalınca iyice zorlamaya başladı. Ama inşallah yaz sonu geri dönüp şöyle bir silkelenip eski 12. takım olacağız. Ben inanıyorum.
Şimdi sizlerden yorum bekliyorum güzeller. mail adresimi de atacağım tek tek hepinize, ne olur ne olmaz diye

selam kızlar...ben takımımı bırakmak istemiyorum...eğer tatilse bana uyar..yaz sonu tekrar toplanırız...bildirim yapılacakmı bilmiyorum....ama ben genede bildirimimi yapayım...99,5

tamam çok ii olur.eylülde yani tatilin bitişinden hemen sonra 12. takımda buluşalım inşallah.yeni üyelerde alırız ve bizler dağılmadan devam devam ederiz.okey'mi...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…