Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet kızlar, paylaşım alanına takımımızın kilitlenmesi ricasını bıraktım. Yöneticiler müsait olduklarında takımı kilitleyeceklerdir. Ardından yazı yazamayacağız. Acaip buruk oldum yalnız. Nasıl anlatabilirim duygularımı bilmiyorum. O kadar uzun süredir buradayım ki. Burası benim için hayatımın dönüm noktalarından biri oldu. Buraya girip kilo vermeye başladığımdan beri hayatımda gerçek anlamda önemli değişiklikler oldu. Benim için burası bir nevi mihenk taşı. Ama bu bir veda değil, sadece görüşmek üzere ayrılığı. ınşallah hepimiz ilk fırsatta tekrar bir araya gelip birbirimize destek olacağız, kalan son kilolarımızı vereceğiz ve fotoğraflarımızı paylaşacağız. Ben buna inanıyorum.
Sanırım herkese mail adresimi ilettim. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım. Bu yaz bebek planlayan arkadaşlarımızın güzel haberlerini, burada olmasanız da verdiğiniz kiloları vs haberdar edin olur mu?
Hepiniz kendinize iyi bakın, kilonuzu korumaya çalışın. Yaz günleri esasında daha rahat kilo verilir. Bunu unutmayın. Güzel güzel tatillerinizi yapın ve yaz sonunda inşallah hepimiz bomba gibi dönelim. Buraları sakın unutmayın. Kilo verme amacınızı hep aklınızda tutun. Güzelliğinizden, sağlığınızdan vaz geçmeyin. Sevdiklerinizle hepinize güzel bir tatil dilerim güzel arkadaşlarım.senağlamaÇok üzgünüm çoook:a015:

spacem takımdaki havayı görünce ben kontol için buraya brakmadan ekledim listemi.sizde bildirim yapmayacağınıza göre uğramazsın diye düşündüm.iyi tatiller dilerim.umarım çok güzel zaman geçirip ardından bomba gibi dönersiniz ve yarım kalan bu işi bitirisiniz. sevgiler .a.s.

kızlar iyi tatilller hepinize 12. takımı özleyeceğiz. Spaceim yazıların duygulandırdı beni mafoldumbenöyle yaa burası ailemiz gibi olmuş :gitme:

Yazın gelmesi havaların ısınmasıyla tatil heyecanı deniz kum güneşş....:emir_bebek:

Takım kaptanımızın istediği ve bildirimi üzerine İkinci bir emre kadar kapılar kitlenmiştir.kaydirigubbakcemile2Lütfen kaıları zorlamayalım.:eek:lmaz:

herkese bul neşel tatillerŞeniz

henuz takımımız bos ama kısa surede dolacaktır herkese hayırlı ugurlu olsun uyelerımızı toplayalım ve hıkayelerımızı paylasarak takımımızı olusturalım
bendenız kaptanzadenız

selam kızlar, artık bu zayıflama serüveninde ben de aranızdayım. Hepimiz istediğimizi elde ederiz inşallah :nazar:

selam kızlar, artık bu zayıflama serüveninde ben de aranızdayım. Hepimiz istediğimizi elde ederiz inşallah :nazar:

hosgeldın takıma.kısa bı ozet geceyım suan sadece ıkımızız.takım dun gec saatte acıldı uye alımı bugun olacaktır ve ılk uyemıde sensın.ben takım kaptanıyım.
bugun ınsallah kadromuzu tamamalrsak maratona baslarız bırdahakı cumada lısteye gırerız buyuk ıhtımalle.kendını tanıtırmısın kaç kılosun boy kaç hedef kılo ne bunalrı not almam lazım cunku neden kılo evrmek ıstıosun ve nasıl aldın vs

boy: 166
kilo: 61.5
hedef kilo: 52

son 5 senede düzensiz beslenme ve hareketsizlik yüzünden aldım bu kiloları.
kilo vermeyi istememin sebebi de tabikide daha sağlıklı ve daha güzel olmak :))

son 1 haftadır yediklerime dikkat ederek 1.5 kilo verdim bile. yaklaşık bir 10 kilo daha versem çok mutlu olacağım :))

şimdilik bu kadar..

boy: 166
kilo: 61.5
hedef kilo: 52

son 5 senede düzensiz beslenme ve hareketsizlik yüzünden aldım bu kiloları.
kilo vermeyi istememin sebebi de tabikide daha sağlıklı ve daha güzel olmak :))

son 1 haftadır yediklerime dikkat ederek 1.5 kilo verdim bile. yaklaşık bir 10 kilo daha versem çok mutlu olacağım :))

şimdilik bu kadar..

sanslısınkı cok kılolu deılmıssın ınsallah hep beraber verıcez kıloalrı sen hıc meraklanma hele bı takımı oturtayım bı sıkı yonetımın ısledıgı bı takım olacak ıstemesende vereceksın kılo hehhehehhe evlımısın cocugun avrmı :KK16::KK16::KK16:

sanslısınkı cok kılolu deılmıssın ınsallah hep beraber verıcez kıloalrı sen hıc meraklanma hele bı takımı oturtayım bı sıkı yonetımın ısledıgı bı takım olacak ıstemesende vereceksın kılo hehhehehhe evlımısın cocugun avrmı :KK16::KK16::KK16:

evli değilim..

valla her türlü zorluğa varım, yeterki biran önce gitsin bu kilolar :))

X