Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
spacem nerelerdesin canım?ben bizim takımın listesini gönderdim.anladığım kadarıyla sizin takımda daha 4 kişi ibldirm yapmamış.aslında bildim işini bizm gibi perşembeden yapsalar senin içinde kolay olur sanırm takımda gevşeklik var biraz.lmaz:
Gökcen cim ins. bir daha kilo alma fikri aklına bile gelmez. kendine çok iyi bak arada bizi ziyaret etmeyi unutma biz buralardayı anlasılan daha uzun süre.
Space cim nerdesin bilmiyorum ama 4 kisi birden eksildik en iyisi yeni birileini almak galiba. Bizde aynız amanda kendimize çeki düzen verelim. YAzın kilo vermiyeceksek ne zaman vericez zaten kısın salıyoruz kendimizi (
slm kızlar sabah çıktım daha yeni girdim eve inanılmaz yoğun birhafta ve taaaaaaaaaaaammmm 1kg 100 gr vermişim sabah 59.400 çıktım uçuyorum kızlar 50 lili rakamlara iniceğime inanamıyodum çok şükür takımımıza nazarmı değdi yaaa kızlar niye ayrılıyosunuzz
ıyi Akşamlar kıslar..!! Bugün Şebnem'e gittim, Bir sürü Pasta yapmıştı hepsinden de yedim çünkü çok harikaydı kendimi tutamadımm :kedi: bu arada Şebnem'de harika zayıflamıştı.... Orada yediklerim bana yetti akşama bişey yiyemedim birazdan meyve yerim heralde.. GÖkçencim tebrik ederim darısıdaa bizim başımıza inşallah.... :Saruboceq:
kızlar kocman kocaman özürler... ben yapamıyorum bu isi...cidden kilo da aldım 62.5lara cıktım en son...staj canımı çıkarıo..cuma evde degildim gecen hafta bildirimi unuttum... bizim lösemili cocukların da durumları baya kötü foruma girip bilgi msjı yazmaı bile unutmusum simdi yazdım onlara da... bence ben cıkayım... ben kendi kendime vakit bulursam 50li kilolara tekrar inmeye calısırm...böyle olmuyor ahtapot misali hicbiseye yetisemiyorum... mezun olmayı cok istiyordum ama kısmet degilmis...bisileri cıkarmam lazım elimin altından rahatlayamıcam yoksa.. güzde geleyim dicem ama ozaman da olursa iş baslıcak bide okul cidden telef olucam inte vakit kalmıcak cok cok özür.....:gitme:
Fiyuce senin işin çok zor güzelim Allah yardımcın olsun.
Sümbül yeni arkadaslar bulmak lazım gibi geliyor bana beli o zaman hareketleniriz. Şurda senin mezun olmana da 1,4 kilo kalmıs bir tk ben kalıcam grupta :((
merhaba Sunbul, seylan diyeti için internetten arama yaptırabilirsin. baharatlarla yapılan yiyecekler var menüde. bayağı toparlandım. ama bu göbek ne kadar zayıflasamda kalıyor bende, bu yüzden yosun masaja bu çarşamba başlıyorum. size sonucu mutlaka yazarım.
kızlar beni bu aralar affedin lütfen...10 gün sora düğünümüz var ..onun koşturmacasındayız...inanın pc başına oturamıyorum...ama sporumuda diyetimide elimden geldiğince aksatmıyorum....bugün gündüz evdeyim çok şükür ki:))