Günayyydııın Kızlar.......
Çook özür dilerim geçen hafta öyle bir koşturmam vardı ki koca hafta nasıl geçti hiç farkında değilim.Ama ben size önceki hafta programımı yazmıştım.İnanın geçen hafta yeşilköy- büyükçekmece seferi yapmaktan yoruldum.11.06 'da imtihana gittik.Şükür kazasız belasız atlattık.Pazartesi beşiktaş-beyoğlu-yenibosna'da okul gezdirdim.Büyük kıza okul bakıyoruz.İmtihan sonucuna göre seçebileceği ve kendi istediği okulları gezdirdim.Salı günü ufak okula gitmeyeceğim dedi.Spor salonu ufaklığı içeri almadı.Spora da gidemedim.Havuza götürdüm.Çarşamba ablayı havuza götürdüm.Akşamına mezuniyet balosu vardı.Öğlenden hazırlanmaya başladı.Akşamına büyük kızı baloya ,Ufaklıkları sinemaya götürdük.Perşembe sabah 8'den ,16 kadar yeşilköyde ablanın kep atma töreniydiyok bahar şenlikleriydi,tüm gün okuldaydım.Ufaklık eve gitmeyeceğim diye,okulda benden, köşe bucak kaçtı.Cuma günü ilk önce ufaklığın karnesini aldık.Öğlenlede abların karnesini almaya tekrar yeşilköye gittim.Öğleden sonra yorgunluktan ölüyordum.Yetmedi kızlar birde havuz diye tutturdu.Akşama kadar havuzdaydık.Cumartesi evi toplmaya başladım.Camların yarısını silebildim.Pazar günü büyük kız pazartesi günü arkadaşım gelecek dedi.Bende "yardım et gelsin.Ev almış başını gidyor."dedim.Neyse bir yanadan çamaşır bir yandan temizlik,öğleden sonra sürüne sürüne havuza gittim.Pzartesi günüde arkadaşıyla annesi geldi.Varya arka odalar halen ayakta.Sonu gelmayan bir çamaşır dağı var.Yıka, as, katla yerleştirmeye yetişemiyorum.Dün akşam yarısını yerleştirdim.Ama bir bukadar daha yerleşecek çamaşır var.Ütü sepetine bakmaya korkuyorum.kafamçokkarıştıArtı daha küçüklerin okuma kitaplarını düzenlemem lazım.Yaz için kitap okuyup özetlemeleri lazım.Oda da her yerde kitap var.1.sınıf ders kitapları ufaklığın seçilip verilecek.3.sınıf kitapları kardeş için ayrılacak.Önümüzdeki sene için 2.ve4. sınıf kitapları kütüphanenin dibine yerleştirilecek.Aradan ortancanın okuduğu ve okumadığı kitaplar ayrı ayrı yerlere konup.Ufaklığın okudukları özetlandikten sonra verilmek üzere istiflenecek.
Daha yazayım mı???.....-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştıBunların dışında 2 küçüğü voleybol kursuna ,büyüğü baskete yazdırıp ,her ikisinide aynı saate denk getirip, getir-götür yapılacak.
Bunların dışında her haftasonu niye gelmiyorsunuz diye sitem eden aile büyüklerine dert anlatılıp,arada bir de onlara gidilecek.
İşin komiği bunca şeyin arasında ben hiç kilo veremiyorum.Geçen senede aynı tempodaydım.Ama tüm yaz sabit kilodaydım.Umarım bu yaz verebilirm.
Şimdi buuuu kadar uzun yazdıktan sonra ,sanırım buralara neden uğrayamadığımıda açıklamış olmuşumdur.Tabii bundan sonra uğrama ihtimalim ne olur bilemiyorum.