Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar günaydın kendimi öyle bi salmıştımki içimden hiç diyet miyet yapmak gelmiyodu insan yiyince yazmayada uıtanıyo bugün toplan dedim kendime ama ne yicemi bilmiomrum aksilik meyvede kalmmamış ya üff ne yesem lapamık yapayım kendime ewt ewt en iyisilapa hadi kızlar kalktım ben bugün çok işim var ewde camları siliyorum ewde tam 10 tane pencere 3tane balkon kapısı ve 12 kanatta balkon camı var akşama kadar anca silerim-tatlicadiarzu-güneş enerjisi takılıcak ev batıyom acaba ayyy çk işim var çoookkkafamçokkarıştı

şebnemcik kolay gelsin benimde işlerim çooook badana yapcaz ama doğal gaz çekilecek die beklemedeyiz mutfak dolaplarını değiştirecem gene beklemedeyiz öyle ev dandini biz bekliyoruz
güneş enrj çok zor değil ama banyo batıyor açıkta herşeyi kaldır tozlanmasın bide işçilere dikkat et ayakkabıyla girip çıkıyolarlmaz:

günaydın kızlar kaç gündür uğrayamadım yeni uyandım elmesirkeli suyumu içiyorum2 hafta sonra bir yakınımızın düğünü var şu 2 haftada 2 kiloyu devirebilirsem çok mutlu olucam bakalım bu haftalardan biride regli haftası çok dikkat etmeliyim

saol cnm benm..idare ediyoruz işte iyi kötü...malum kriz herkesi vurdu...bide haftaya bugün annemlerin tayini belli olacak büyük ihtimalle antalyaya tasınacaklar.. kdz. eregliden oraya tasınmak da masraf o yuzden baba para yollasana diyemedim extra..
bugün harclık yollamıs da yarın sınavım var cıkıp cekmem, yarın cekerim..anca haftasonu dogru duzgun biseyler alırım eve...
buzlukta yeni farkettim nohut fasulye bugday karısımı haslayıp koymusum...çözdüm yogurtla karıstırıp 1kase yedim...bi ara yaziodu zayıflatıcı etkisi var diye bakalım...
yarın son sınavm..sora cuma bitirme tezim var ona baya calısmam lazım...
dogrusu bi ara da kalkıp kan tahliline gitmem lazım ama vakit yok çars falan halletmeye calısıcam,cunku haftaya da staj baslıyor...
artık su sınavlar bitsn...kilo verme calısmalarına baslıcam...

Bir de kızlar su leslie sansone yürü ve incel programı demişlerdi hani...buldum onu..burdan yayınlamak yasak ya...isteyen olursa özel msj atsın linki yollayım ok
ben staja basladıgım hafta yani haftaya baslamayı dusunuyorum...belki birinde karar kılar hepimiz topluca baslarız...okudugum yorumlara göre baya bi etkili...ama dosya boyutları cok büyük...

hadi ben kactm ders başına kendinize iyi bakın...7dersin 2si garanti kaldı...dua edin olur mu yarınki ve cuma sunumum iyi geçsin

fiyucem cnm allah kolaylık versin inşallah sular seller gibi geçersin sınavlarını ah cnm keşke yakın olsaydık bende yardımcı olmak isterdim:teselli:

kızlarrrr nerelerdesiniz tam tatil önü düğünler var nerelere kayboldunuz yılmak yokkk aaaa sakın birbirimizi motive etmezsek bu işi başaramayız bende sporu bu aralar boşladım yeniden başlıcam hadi toplanıp birbirimize destek olalım

Günayyydııın Kızlar.......
Çook özür dilerim geçen hafta öyle bir koşturmam vardı ki koca hafta nasıl geçti hiç farkında değilim.Ama ben size önceki hafta programımı yazmıştım.İnanın geçen hafta yeşilköy- büyükçekmece seferi yapmaktan yoruldum.11.06 'da imtihana gittik.Şükür kazasız belasız atlattık.Pazartesi beşiktaş-beyoğlu-yenibosna'da okul gezdirdim.Büyük kıza okul bakıyoruz.İmtihan sonucuna göre seçebileceği ve kendi istediği okulları gezdirdim.Salı günü ufak okula gitmeyeceğim dedi.Spor salonu ufaklığı içeri almadı.Spora da gidemedim.Havuza götürdüm.Çarşamba ablayı havuza götürdüm.Akşamına mezuniyet balosu vardı.Öğlenden hazırlanmaya başladı.Akşamına büyük kızı baloya ,Ufaklıkları sinemaya götürdük.Perşembe sabah 8'den ,16 kadar yeşilköyde ablanın kep atma töreniydiyok bahar şenlikleriydi,tüm gün okuldaydım.Ufaklık eve gitmeyeceğim diye,okulda benden, köşe bucak kaçtı.Cuma günü ilk önce ufaklığın karnesini aldık.Öğlenlede abların karnesini almaya tekrar yeşilköye gittim.Öğleden sonra yorgunluktan ölüyordum.Yetmedi kızlar birde havuz diye tutturdu.Akşama kadar havuzdaydık.Cumartesi evi toplmaya başladım.Camların yarısını silebildim.Pazar günü büyük kız pazartesi günü arkadaşım gelecek dedi.Bende "yardım et gelsin.Ev almış başını gidyor."dedim.Neyse bir yanadan çamaşır bir yandan temizlik,öğleden sonra sürüne sürüne havuza gittim.Pzartesi günüde arkadaşıyla annesi geldi.Varya arka odalar halen ayakta.Sonu gelmayan bir çamaşır dağı var.Yıka, as, katla yerleştirmeye yetişemiyorum.Dün akşam yarısını yerleştirdim.Ama bir bukadar daha yerleşecek çamaşır var.Ütü sepetine bakmaya korkuyorum.kafamçokkarıştıArtı daha küçüklerin okuma kitaplarını düzenlemem lazım.Yaz için kitap okuyup özetlemeleri lazım.Oda da her yerde kitap var.1.sınıf ders kitapları ufaklığın seçilip verilecek.3.sınıf kitapları kardeş için ayrılacak.Önümüzdeki sene için 2.ve4. sınıf kitapları kütüphanenin dibine yerleştirilecek.Aradan ortancanın okuduğu ve okumadığı kitaplar ayrı ayrı yerlere konup.Ufaklığın okudukları özetlandikten sonra verilmek üzere istiflenecek.
Daha yazayım mı???.....-tatlicadiarzu-kafamçokkarıştıBunların dışında 2 küçüğü voleybol kursuna ,büyüğü baskete yazdırıp ,her ikisinide aynı saate denk getirip, getir-götür yapılacak.
Bunların dışında her haftasonu niye gelmiyorsunuz diye sitem eden aile büyüklerine dert anlatılıp,arada bir de onlara gidilecek.
İşin komiği bunca şeyin arasında ben hiç kilo veremiyorum.Geçen senede aynı tempodaydım.Ama tüm yaz sabit kilodaydım.Umarım bu yaz verebilirm.
Şimdi buuuu kadar uzun yazdıktan sonra ,sanırım buralara neden uğrayamadığımıda açıklamış olmuşumdur.Tabii bundan sonra uğrama ihtimalim ne olur bilemiyorum.

Bilemiyorum nasıl devam edeceğim.Eğer böylee giremezsem siz beni izne ayırın.Arada sayfayı okuyup paylaşıma takılırım.Zateen takım yerlerde sürünüyor.Herkes bir yana savrulmuş.Bir de ben sizi batırmayayım.
Kilom halen aynı 71-72 arası gidiii gidii gelii.

oyyyh oburcum derdimiz aynıymış desene , aslında yanlış yapıyoruz kızlar kendi odalarını,defter kitaplarını toparlamalılar güçleri yeter bence kaydirigubbakcemile5
biraz sorumluluk almaları gerek bence...

space ben hiç katılım yapamıyorum. bildirimleri de kaçırıyorum. takıma hiç bi katkım yok. toplayamıyorum kendimi.şu seminerler bitsin (1 temmuzda) ozaman daha sık girebilirim diye düşünüyorum.

selam kızlar hala reglim bitmedi...sancımda ancak bugün geçti...sporuma bugün başlıycam tekrar...dün tatlı olayını biraz abarttım...ama bugün toparlarım biye düşünüyorum...şu ana kadar canım tatlı namına bişi istemedi
5 gündür deli gibi istiyodu dün yenik düştüm..dayanamadım...o kadarcık olur heralde ama ya:))

neredeyse hepinizle aynı durumdayım. oburcum Allah sana çok çok çok kolaylık versin. Kendileri nadiren geldiği halde gelmiyorsunuz diye sitem eden aile büyüklerimiz mevcut bizde de. Ben çocuk olmadığı halde kendime zaman ayıramıyorum, haftasonu evdeysek eğer, muhakkak bir iş vardır, o yüzden evdeyimdir. haftasonu evde durup da rahat rahat temizlik yaptığımı bilmiyorum hala.hafta içi okuldan sonra hem yemek, hem parça parça temizlik.. çok zor. Ama çocuk olursa resti çekecem ben de, napıyım.
yine sayfaya giriyorum, yazdıklarınızı okuyorum ve çıkıyorum. Yazmaya cesaret edemiyorum. Hala olmuyor. Sürekli bir engel çıkıyor. Hafta sonu ve pazartesi günü hastaydım, bu sene baya çürük raporu alacak kadar hasta oldum zaten. Karnım ağrımıyor, resmen acıyordu, yürürken , yerimden doğrulurken. Aynı zamanda hafif ateş, üşüme(bu havada). bu sayede step tahtasında bile bi gün tepinebildim. Bugün biraz yeniden başlayayım.
Kızlar bu haftada bizim takımın durumunu parlak görmüyorum. Umarım siz benden daha iyi durumdasınızdır. diğer takımların sayfalarını kurcalıycam bi de. bakalım onlarda durum ne?

amanin, biraz okudum diğer takımları ve resmen tırstım.
birisi kuralların arasında spor, 2buçuk lt su ve elma sirkesi içme şart diyo,
diğer bi grup akşam müsli yiyip gündüz sadece vişne suyuyla duruyo, günlük 300 kalori diyo yanlış anlamadıysam. bi hırs bi hırs.. yine birinciyiz diyolar bi de..aman tanrım. Bizim sayfalara bakan olmasın bile, acilen toplanmamız lazım. sonuncu olmayalım da sondan birinciliğe de razı kalcam neredeyse. eeee... bizim özel metodlarımız var mı?

selam kızlar...bugün gün sadece bir kase domates çorbası ve 1 dilim kızarmış ekmek yedim...2 litre de su içtim...ayrıyettende 100 dk spor yaptım...ama akşam ne yesem bilmiyorum:))

yok ama anlattıklarına bakılırsa acilen yapmamız lazım salihacım...var mı fikri olan...bence bizde günde en az 45 dk sporu şart koşalım derim...hergün olmasa bile haftada 4-5 gün..

evet Cimcimecim, Spor ii fikir bnce

Buqün çok perişanım ve pişmanım.Dün qörümceme qittim, öğlen Lahmacun, Salata, Y. Makarna Ardındandan Çay ile Revani yedim. Akşamda asla yemeklerinin üstüne bişi yiyemem dedim ama " Niye böyle yapıorsun?" diorlar ve küsüyorlar diye akşama da küçük parça biftek , Bir ymk kaşığı nohutlu pilav yedim ve Şuan Patlamak Üzereyimm :a015: birasdan annemlerin bahçesine pikniğe qidioruz Allah'ım bu hafta kilo mu alcam ne?? :'(

Bu spor olayına ben girdim arkadaslar 45 dakika yapıyorum tam 45 dakika değil ama 20 dk yürüyüs arkasından 10 dk falan parkta egzersiz

aksam eve dönerken 20 dk falan yine yürüyorum. Bu şekilde.

Bu arada 66,80 gördüm bugün inş. Cuma ya kadar daha da kilo veririm diye ümit ediyorum. Bu Cornflex tarzı yiyeceklere basladım bu zayıflaam için reklamı yapılana bakalım sabah kahvaltımı öyle yapıroum aksam da kendime dikkat etmeye çalısıyorum. ınş. Vericem bu kiloları siz de vereceksinz

Ben inanıyorum :))

bizim burada yürüyecek alan yok, koşacak alan hiç yok. ben evde bişeyler yaparım. şu "walk at home" sitesinde azıcık bişeyler görmüştüm(yerinde sayarak yürüyorsun, sonra bir sağa bir sola, bu şekilde 1 mil vs. bişeyler diyodu.), onun gibi bişeyler ve biraz da step. bugün kilomda oynama oldu, ve tekrar gaza geldim. toplam 1 saat ev içi spor yapabilirim. bugün de halı silecem, temizlik yapacam. yarın yemeğe misafir var. ben kendim fazla yemem servis yaparken zaten. bu ay biraz da hamile kalabilirim ihtimaline karşı aşırıya kaçmadım, sanırım bişey yok, doktor ilaç yazacağında tahili istemişti, o zaman yoktu, ondan sonra da olmamıştır herhalde.
herkes kendi yapmayı düşündüğü şeyi yazarsa iyi olur. bendiyom ve cimcime spor yapıyo zaten. sünbül de yapıyordu, şu anda devam ediyor mu bilmiyorum. hatırladığım bu kadar.

güzeller güzelleri, geldim.. Ben de bağırsaklarımı bozmuşum (affedersiniz), normalde kolay atlatırdım ama bu sefer salladı. Bir kaç gündür hemen hiçbir şey yemiyorum. Midemde kramplar geziyor. Kafamı dayadığım yerde uyuyakalıyorum . Sıcaklar etkiledi sanırım. O yüzden giremedim. Ama galiba herkes baya bir yoğunmuş. Ev işleri, okul işleri vs derken dağılmışız. Haziran ortasını da yaptık. Yakında tatile gidenler de birer birer çekilir. Bu yoğunlukta biliyorum diyetti spordu zor geliyor ama güzeller unutmayın. Biz bunu bir dönemlik yapmıyoruz. Hayat biçimimizi yerleştirmeye çalışıyoruz. Yani şu kiloya ineceğim ve ondan sonra normale döneceğim diye bir durum yok. Normalimiz bu olacak. Bu normal düzenimiz içinde yoğunluklar, hastalıklar, tatiller, ziyaretler/ziyafetler olacak. ışte bu zorlukları bir fırsat olarak görmeye çalışın olur mu? Diyetinize engel olarak değil. Bakın bakalım çok ev işi yaptığınız gün ne yiyor ne içiyorsunuz? Abartıyor musunuz? yoksa dışardan yemeğe dönüp ekstra kalori mi alıyorsunuz? Ne bileyim, yemeğe davetli olduğunuzda gelen ısrarları bertaraf etmek için neler yapabilirsiniz? Porsiyon mu küçültürsünüz, yavaş yavaş yiyip çok yemiş numarası mı yaparsınız veya yüklü geçen bir öğünün ardından ertesi öğünlerde çok mu dikkat edersiniz? Anlatabildim mi bilmiyorum. Hepimizin farklı farklı şartları, yaşam biçimleri var. Grubumuz esasında çok farklı yaşamları barındırıyor. Evli/bekar, çocuklu/çocuksuz, öğrenci/çalışan. O yüzden hani hergün şunu yiyeceğiz, 300 kalori alacağız diye bir karara varmak hepimize uymayacaktır. Ama ne yapılabilir? uygulayabilenler bir araya gelip birbirlerini motive eder. Uygulayamayanlar için alternatifler üretebiliriz. Ama bence tabi esas olan günlük hayatımız içinde bu yeme sorununu incelememiz ve kendimize en uygun önlemleri almamız. Benim aklıma gelenleri yukarıda yazdım.. Eminim siz de farklı bir bakış açısıyla baktığınızda yapabileceklerinizi bulabilirsiniz :)) ve tabi ki bunları bizimle paylaşın. Akıl akıldan üstündür. Birinizin çok doğal birşey olarak yazdığı bir çözüm çoğu zaman benim için bir aydınlanma anı oldu şimdiye kadar. Sizlerden çok akıl aldım ben :).. Bakmayın böyle ukala ukala yazdığıma. Sizin bildiklerinizi size anlatıyorum sadece. Meslek şeysi, yoksa Amerika'yı yeniden keşfetmedim.
Şimdik bana gelince, hala kvalidedeyim. O yüzden tartılmadım etmedim. Zayıfladım mı onu da bilmiyorum. Çünkü karnım davul gibi, ne giysem karnımdan geriyor. Hala atamadım şişkinliği. Birşey yemeye korkuyorum. Gerçi öyle sıcak ki, birşey yemek resmen hamallık gibi geliyor. Mümkün olsa sıvıyla besleneceğim. Umarım bunların tabi tartıda bir karşılığı olur.. Hadi bakalım fıstıklar.. Çoğunluğunuzun son bir gayretlik durumu var. Siz o gayreti bir gösterin, bizim gibi uzun yolu olanlara da motivasyon sağlayın bakalım.. Artık karnelerimiz ardı ardına hazırlansın..

kızlar slm evdeki işleri bi bilseniz giremiyorum nete
bende hergün 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum gerçi songünlerde pek yapamadım ama
bugün oglumun kahvaltısından arakladım 1 2 lookma bişey yedim öglen ve akşam ne yerim bilmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…