Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar günaydın 2gündür gerçekten yogunum pazar günü sabah 10 dan gece 12ye kadar dışardaydık dünde sabah oglumun okulunda kep töreni vardı:)anaokulundan mezun olduda başarıyla:)ögleden sonra günüm vardı akşam misafirim vardı gece onlar gittikten sonra mutfak felan toparladım yürüyüş de yapamadım bugün tekrar ölçü alıcaam tartıda zayıflamamışım ama ölçüde bakalım bide kızlar temmuzza kadar enaz 2 kilo vermek istiyorum neden gitmiyo yaaben kaardeşimin dügününde beyaz elbise giymek istiyorum

ablacım sende oğluşunda çok tatlı gerçekten çok ince gözüküyosun süper maşallah kahvaltımı ettim bugün spor yapamıcam çünkü arkadaşımla hamama gidicez bronzlaşmadan hamama gitmek ii olur diye düşündük herkese ii günler

selam kızlar kaç gündür bilgisayarın başına bile oturamadım doğru dürüst....ablamın ufaklık bende kalıyodu..dün öğleden sora gitti...geçen hafta yediklerime dikkat ettim ama çok aşırı diil...pazar gününden beri tam anlamıyla diyete başladım...hergün sporuma da gidiyorum...fakat ilk hafta kilo veremeyebilirsin dedi...vücut spor yapmaya hafta sonra alışırmış.....bakalım bu cuma ne olacak...bende sabırsızlıkla bekliyorum...inşallah verebilirim...ölçülerimi cuma günü ölçülerimi alıcam....

1600 KALORıLıK DıYET

Hedef: 10 günde 5 kilo.
Günlük kalori: 1600 Kcal

Uzun sürede dengeli bir şekilde kilo verebileceğiniz bir diyet.

%55 Karbonhidrat, %16 Protein, %29 Yağ.

Bu diyeti istediğiniz kiloya ulaşasıya dek 7 günlük periyotlar halinde uygulayabilirsiniz.

BU DıYETıN GÜNLÜK MENÜLERı
1. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet diyet bisküvi
Öğle : 100 gr. tavuk(haşlama veya ızgara), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 8 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pilav veya makarna
Gece : 2 porsiyon meyve

2. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 kibrit kutusu dil peyniri, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 4 adet grissini
Öğle : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 kase yoğurt (kaymaksız,200 gr.), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 8 adet diyet bisküvi
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilav

3. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu kaşar peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 100 gr. tavuk (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 4 adet grissini
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna

4. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 1 ince dilim ekmek (kepekli)
Kuşluk : 2 adet grissini
Öğle : 100 gr. tavuk(ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç pilavı
ıkindi : 1 adet simit, 1 adet karper peynir
Akşam : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve, 1 çay bardağı süt

5. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 2-3 adet zeytin, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 3 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 4 adet grissini, 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı)
Akşam : 100 gr balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)

6. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
ıkindi : 1 adet simit, 1 adet karper peynir
Akşam : 100 gr. kırmızı et (ızgara veya haşlama), 1 küçük kutu ayran, salata (yağsız), 6 yemek kaşığı pirinç veya bulgur pilavı

7. GÜN

Sabah : Çay veya kahve (şekersiz), 1 kibrit kutusu beyaz peynir (az yağlı), 1 adet haşlanmış yumurta, 2-3 adet zeytin, 1 ince dilim salam, salatalık , domates, 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Öğle : 8 yemek kaşığı sebze yemeği, 1 kase yoğurt (kaymaksız), salata (yağsız), 6 yemek kaşığı makarna
ıkindi : 2 adet grissini
Akşam : 100 gr balık (ızgara veya buğulama), salata (yağsız), 2 ince dilim ekmek (kepekli)
Gece : 2 porsiyon meyve, 1 su bardağı süt

bu da diyet listem...hiç zorlamıyo..çok da rahat...bu hafta deniycez ona göre değiştiricek listemi....hepinizi öpüyorum

cimcime yapılmayacak gibi değil, çok güzel ve tok tutacak bi diyet listesi. umarım faydasını görürsün.
bu bahar nezlesi mi grip mi neyse çok kötüyüm. şakır şakır gözlerimden yaşlar iniyor. ve yine hiç bi giden kilo yok, hiç hareket edecek halim de yok. az bişey daha versem, ama kilolar gitse de buradan gitmem ona göre.
sünbülcüm ve demetcim, güzel sözleriniz için size de çok teşekkürler.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım.....

bende şimdi geldim spordan 2 saat offf...hem yorgunluktan hem açlıktan ölüyorum:.)))))))))))

merhabalar herkese,gördüğüm kadarıyla herkes ii,bende iyiyim . :teytey: bugün kızımın mezuniyet töreni vardı sabah 8 den şimdiye kadar çok eğlendik hemde yorulduk kızım ilkokul 5 ten mezun oldu allah hepimizin çocuğuna hayırlı okullar nasip etsin:Saruboceq:
ne yediklerime gelince kısaca herşey yedim gene çok üzgünüm ama telafi etcem :çok üzgünüm:
bugün ii olan tek şey 45 dk yürümem a.s

kızllllllaaaaaaaaar canım sıkıldı yine sardımyemeğe baya baya kaçırdım akşam vakti hiç ii olmadıı offff offff

canlar herkese selam:)) kahvaltımı yaptım....acayip bi motivasyonla uyandım sabah...Rabbim eksik etmesin....inşallah bu sefer sonuçlarını alırım...bu hafta kısmet olursa regl olucam...bakalım kaç göstericek tartı...

KALORı YAKMANIN KOLAY YOLLARI

1- Eliniz abur cubura değil,suya uzansın. ıştahınızı yatıştırmanın eldeki en ucuz en emniyetli yolu bu...
2- Dolapları boş tutun. Hem paradan hem de sizi caydıracak şeylerden tasarruf edersiniz. Etrafınızdaki yiyecek çeşitlerini azaltmanız sizi gereksiz yere atıştırmaktan alı koyacak.

3- ılham verici bişeyler yapın. Kilo verdiğinizde giymekten büyük keyf alacağınız bir elbiseyi buzdolabınızın kapağına yapıştırarak kendinizi teşvik edebilirsiniz.Göbeğinize 'piercing' yaptırmakta zayıflama azminizi arttıtracak bir fikir olabilir.

4- Baharatları dilediğiniz gibii kullanın.Araştırmalara göre, zencefil, kırmızı biber, pul biber gibi baharatlar ve bunlarla yapılan soslar vücudunuzun yağ yakma kabiliyetini %25 oranında arttırabilir.

5- Kilo vermek için uyuyun. Uykunuzu yeteri kadar almanız, daha fazla enerjielde etmek için yemek yemenizi engeller. Yapılan son bir araştırmaya göre yeterince uyuyan bir kadının metabolizması %40 oranında artıyor.

6- Gece mutfak seferlerine bir son verin. Araştırmacılar karanlık odaların ve gecenin karanlığının bizi daha fazla yemeye sevk ettiğini belirtiyorlar.Yatağa bir saat erken girmeyi deneyin. Evinizde daha neşeli, parlak ışıkara yer verin, hem daha mutlu olacak hem de daha az atıştıracaksınız.

7- Kahvaltıyı kesinlikle lmaz: sektirmeyin. Gün için erken enerji yakıtınızı almanızı ve öğle yemeyinde kendinizi daha az aç hissetmenizi sağlar.

8- Doğru bir biçimde atıştırın. Sert bir şeker 20 kalori civarındadır, tüketme süresi 20 dkya kadar çıkabilir. 400 kalori içieren bir dondurma küllahı ise 10 dakiayı kalmadan midenizde olur.

9- ıçinizden çılgınca :sm_cool: yemek yemek geliyorsa, size kendinizi ii hissettiren müzikler dinleyin. Araştırmacılar müziğin beyindeki, en sevilen yiyeceği yemenn etkilediği merkezi harekete geçirdiğini belirityorlar.

10- Yeşil çay için.ısviçre Üniversitesi'nde yürütülen bir araştırmanın sonuçalrına göre, yeşil çay içmek vücudun yaktığı kalori miktarını arttırıyor.Günde üç fincan içmeye çalışın. :içelim:

eveet kızlar sizlere takvim yaprağında okuduğum bir yazıyı yazdım umarım beğenirsiniz opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
merhaba bayanlar;
ben yine aynıyım.bu haftada sabit geçersiniz de mi? yine olmadı. ve sadece bu yüzden kulübe girip çıksam da birşeyler yazmaya çekiniyorum. yediklerim aynı dikkat ediyorum ama hareket edemiyorum ne zamandır. dışarıda duramıyorum,nezlem var, evde bişey yapmıyorum.. derken böyle kaldı. dün marangoza gittik. step tahtası yaptırıyorum sonunda. walk at home demişler. siteyi google dan buldum ya tam anlayamadım ya da sadece 1. video var ve yüklenmesi çok zaman alıyor. hevesle başladım, kesinti olunca kapatıverdim.

demetcim yazın çok güzel, biz bu gidişle profesör da oluruz, ne çok şey öğrendim. bu aralar uygulamada sorun var o kadar.siz napıyosunuz. gelin kızlar ya, yine yok olmuşsunuz.

bende 68:) özür dilerim ama buhafta misafirim ve günlerim çoktu piknik olayı felan hiç yürüyüş yapamadımmafoldumben

günaydın bende 61 im gram oynamamış niye böle oldu anlamadım neyse bu hafta yerimizde sayacaz demekki

rejim diyet hak getire.....
nasıl yaptım bilmiyorum ama kilo almısım hem de baya...oysa daha cumartesi tartılmıstım 60.5cıkmıstı...
kilom 61.5üzgünüm
düsünüyorum ayrılsam mı ki diye...rejim falan yapamıyorum hayatım cok aşırı yogun...
simdi cıkmam lazım..staj belgelerimi götürücem...sonra dedemlere gidicem daha haftaya 2sınavım var...
ben nası kilo vericem bilmiyorum valla...kabızım ayrıca belki de ondan böyle fazla cıktı kilom....

Ya kızlar özür dilerim bugün Cuma olduğu aklımdan çıkmıs kilom aynı bir değişiklik yok

67,300 hala ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…