Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

selam güzeller, geldim hemen listemizi toparlayayım bakalım. sonra geçmişi okumaya başlarım.

12.TAKIM **108. ETAP **
baby_nurse (64,5 / 64,5 / 0 / 0% )
sbnmcsm (
67,3/ 68 / -0,7 / -1,04% )
_demet_ (
70 / 71 / -1 / -1,43% )
obur (71/ 71 / 0 / 0% )
sunbul (
61,7 / 61 / 0,7 / 1,13% )
Bendiyom (
67,3/ 67,3/ 0/ 0% )
Gkcn ( 54,5/ 54,5 / 0 / 0% )
Fiyuce (60,3/ 61,5/-1,2 /- 1,99% )
Saliha_ (
60/ 60 / 0 / 0% )
Ozzdenn (85/ 85 / 0 / 0% )
Cimcime81 (101/100,4/0,6/ 0,59)
12.TAKIM TOPLAM KıLO (
761,9/764,2 / -2,3 / -0,30%)

Son düzenleme:
kızlar bizm listemiz hazır ellerinizden öper.. bende yanaklarınızdan bu arada opuyorumnanaktan

2.TAKIM **108.Etap**

singing kettle ( 72.7 / 72.7 / 0.0 / 0.00% )
handemi Yoğunlukları nedeni ile kendi isteğiyle ayrıldı.
bahar_0186 Yoğunlukları nedeni ile kendi isteğiyle ayrıldı.
EN-FUR-TU ( 72.2 / 72.2 / 0.0 / 0.00% )
Silviya ( 80.0 / 80 / 0.0 / 0.00% )
megilara ( 65.9 / 66.2 / -0.3 / -0.46% )
moonserose0 ( 58 / 56.8 / 1.2 / 2.07% )
l.i.i.y ( 61 / 61 / 0.0 / 0.00% )
nalansu09 ( 76.3 / 76.3 / 0.0 / 0.00% )
kontesss ( 59 / 59 / 0.0 / 0.00% )
2.TAKIM TOPLAM KıLO ( 545.1 / 544.2 / 0.9 / 0.17% )

kızlar bizm listemiz hazır ellerinizden öper.. bende yanaklarınızdan bu arada opuyorumnanaktan

2.TAKIM **108.Etap**

singing kettle ( 72.7 / 72.7 / 0.0 / 0.00% )
handemi Yoğunlukları nedeni ile kendi isteğiyle ayrıldı.
bahar_0186 Yoğunlukları nedeni ile kendi isteğiyle ayrıldı.
EN-FUR-TU ( 72.2 / 72.2 / 0.0 / 0.00% )
Silviya ( 80.0 / 80 / 0.0 / 0.00% )
megilara ( 65.9 / 66.2 / -0.3 / -0.46% )
moonserose0 ( 58 / 56.8 / 1.2 / 2.07% )
l.i.i.y ( 61 / 61 / 0.0 / 0.00% )
nalansu09 ( 76.3 / 76.3 / 0.0 / 0.00% )
kontesss ( 59 / 59 / 0.0 / 0.00% )
2.TAKIM TOPLAM KİLO ( 545.1 / 544.2 / 0.9 / 0.17% )

bu hafta kötüyüz ha kızlar :KK43:(.. noldu bakalım böyle herkese. gerçi okulunda son haftası. hemen herkesin baya bir koşturmacası var biliyorum. ama şimdi de tatil rehavetine kaptırmak tehlikesi var. umarım toparlanırız bir an önce. 3 arkadaşımız var bildirim yapmayan. yarım saat daha bekleyip bildiririm sonuçlarımızı..

spacem bu hafta bildirimi ben yapıyorum sorun değil.ne zaman gönderirsen o zmaan hallederim şeker...

spacem sadece 12. taım kladı.bekliyorum canım.listenize göz attım eksik yok görünüyo bişey anlamadım sanırım eksik olaları silmemişsin geçne haftanın bildimleri var.kafam karıştık

kızlar nabersiniz sünbül ve cimcime dışında dökülmüşüz resmen nolcak ya halimiz sanki kilo vermek için deilde olan kilomuzu korumak iin 12.takımda bulunuyoruz ben kendi adıma hiç hoşnut deilim kendime çok kızıyorum

Son düzenleme:
Sonuncu olmuşuz kızlar :KK43:(((.. hadi bakalım okul/karne/mezuniyet koşturmacalarımız bitti. Artık haftaya herkes ama herkes tüm gücüyle saldıracak. Bakın haziran da bitmek üzere.. ramazana neredeyse 2 ay kaldı.. yaptık yaptık, yapamadık sonbaharı bekleriz artık. (azıcık korkutayım sizi ama inanın tecrübe konuşuyor, geçen seneki şeyler yaşanmasın diye). Bu haftasonu güzelce bir dinlenin ve haftaya tüm hırsımızla başlayalım.. zaman geçiyor fıstıklar..

ben de tek tembel benim sanıyordum, size ne oldu. kilo verenleri tebrik ederim, benim gibi yerinde sayanlar da büyük başarı tabii:eek:lmaz:
bugün tam gaz tekrar başladım, bakalım bu hafta gelişme olacak mı? step tahtasını aldım marangozdan, bendiyom sağol ya, gerçekten çok iyi geldi, ev içinde hareket etmek için hem ucuz hem az yer kaplayan, kısacası pratik bişeymiş bu. açıyorum müziği, başlıyom. değişik hareketler deniyorum müziğe uygun. iki kere 15er dakika yaptım. çok hoşuma gitti.
spacem dediğin gibi okullar kapandı, rahatladım. son haftalar o kadar sinir bozucu ki.. bu arada sende durum ne? hala isminin altında aynı yazı var, gel artık hadi, yetmedi mi daha?

Son düzenleme:
rejim diyet hak getire.....
nasıl yaptım bilmiyorum ama kilo almısım hem de baya...oysa daha cumartesi tartılmıstım 60.5cıkmıstı...
kilom 61.5üzgünüm:KK43:
düsünüyorum ayrılsam mı ki diye...rejim falan yapamıyorum hayatım cok aşırı yogun...
simdi cıkmam lazım..staj belgelerimi götürücem...sonra dedemlere gidicem daha haftaya 2sınavım var...
ben nası kilo vericem bilmiyorum valla...kabızım ayrıca belki de ondan böyle fazla cıktı kilom....

fiyucemsınavlarında sana başarılar diliyorum canım.Kabızlık için sabah aç karına 2-3 tane kuru kayısı yiyip bir bardak üzerine su iç gün boyu lavabodan çıkamıyosun iki gün bende denedim çok ii geldi.yerimseniben

gerçektende bu hafta dökülmüşüz.bugün kızımın doğum günüydü 11 ine girdi çok pastalar yaptım misafirim çoktu ama inanın yemedim sayılır çünkü pişirince ben doyuyorum,böle devam etsem haftaya müthiş olacakzemuszemus

gerçektende bu hafta dökülmüşüz.bugün kızımın doğum günüydü 11 ine girdi çok pastalar yaptım misafirim çoktu ama inanın yemedim sayılır çünkü pişirince ben doyuyorum,böle devam etsem haftaya müthiş olacakzemuszemus

iyiki doğdun ecemm iyiki doğdun ecemmma.s.:nazar:

fiyucemsınavlarında sana başarılar diliyorum canım.Kabızlık için sabah aç karına 2-3 tane kuru kayısı yiyip bir bardak üzerine su iç gün boyu lavabodan çıkamıyosun iki gün bende denedim çok ii geldi.yerimseniben

cnm inanır mısın 1haftadır makarna pilav ile besleniorm sanırım ondan kilo aldım...param bitti:sinifsinif:
15i gelsin harclık...bu ara elimiz cok sıkısık.. bakalım babam harclıı az göndermesse saglıklı seyler alıcam eve...pilav makarna ile beslenince böyle oluo tabi...kabızlık da cabası:KK43::KK43::KK43:
valla hicbiseye yetisemiorm...keske is bulabilsem diyorum ama ona da vakit yokki

cnm inanır mısın 1haftadır makarna pilav ile besleniorm sanırım ondan kilo aldım...param bitti:sinifsinif:
15i gelsin harclık...bu ara elimiz cok sıkısık.. bakalım babam harclıı az göndermesse saglıklı seyler alıcam eve...pilav makarna ile beslenince böyle oluo tabi...kabızlık da cabası:KK43::KK43::KK43:
valla hicbiseye yetisemiorm...keske is bulabilsem diyorum ama ona da vakit yokki

ayy Fiyucem çok üzüldüm canım senağlama keşke yakın olsaydıkda derdine dermen olabilseydim . uzakta okumanın öyle zorluklarıda varmış demek . canım neolursun sağlığına dikkat et hiç bişi sağlık kadar önemli değil :1no2:

kıslaarr nerdesinizzz pazarmı yapıyonuzz, herkese ii pazarlar.akşamları eşimle birlikte yürüyüşe başladık akşam yemekten sonra 1 saat yürüyorz inş incelecez aile boyuzemuszemus

arkadaşlar bildirim yapamadım yine karneden sonra acil yola çıktık.arkadaşlar bolu tarafına gidelim dediler,yedi göller,gölcük falan. yoa çıkınc yazamadım. zaten kilom da hiç iç açıcı değil.yani veremedim hala yerimde sayıyorum.rejim işi tatile kaldı.

X