Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım çıktı, yemek yaptım tüm gün. dinlenirken misafir gelinceye kadar açtım bilgisayarı. hani, nerdesiniz?kimse yok mu?
bi sürü yemek yaptım, ben ne kadarını yerim bilmem.yemek kokusu baydı zaten. hepsi güzel oldu da pilav az lapa oldu:KK43:( off yaaa..ölçmüştüm ne güzel, misafir gelecek ya tersliği tuttu. neyse, yemekteyiz de değilim ne olsa.. Bu yorgunlukla öyle bi programda olsam onları nasıl parçalarım bilmiyorum.

Şebnem sen kahvaltı yapmıyor musun? Kahvaltıya dikkat et. Güne düzgün bi kahvaltıyla başla bence. neyse kolay gelsin sana..

bi de burada kimse olmayınca benim canım çok sıkılıyo, çookkk..

günaydın kızlar...benim kilom aynı...bıu hafta sporada 2defa gidebildim işlerim yüzünden...öpüyorum hepinizi:))

kızlar günaydın gündür ailece şehir dışındaydık dün geç döndük kilom 60.5 500 gr vermişim çok şükür tatil boyunca tek şişman beyniniz kitabını yaladım yuttum gerçekten çok faydalı bir kitap birkaç saçma gelen şey oldu ama toplamda başarılı bir kitap önemli olan kafayı değiştirmek ömür boyu diyet yapılmazki önemli olan sürekli olarak normalinsan düzeyinde beslenebilmek kaçamak yapsak bile azla yetinmeyi bilmek herşeyden yemek az olarak bunlardan bahsediliyor daha başka şeyler de var kesinlikle okunmalı tavsiye ederim

12.TAKIM **109. ETAP **
baby_nurse (64,5 / 64,5 / 0 / 0% )
sbnmcsm (
68/ 68 / 0 / 0% )
_demet_ (
71/ 71 / 0 / 0% )
obur (71/ 71 / 0 / 0% )
sunbul (61/ 60,5 / 0,5 / 0,82% )
Bendiyom (67,3/ 67,3 / 0 / 0% )
Gkcn ( 54,5/ 54 / 0,5 / 0,92% )
Fiyuce (61,5/61,5 / 0 / 0% )
Saliha_ (
60/ 60 / 0 / 0% )
Ozzdenn (85/ 85 / 0 / 0% )
Cimcime81 (100,4/ 1004 / 0 / 0% )
12.TAKIM TOPLAM KıLO (
764,2/763,2/ 1 / 0,13%)

Son düzenleme:
Kızlar neredesiniz. Saat 3 oldu ve sadece 3 kişi bildirimde bulunmuş. Hadi çıkın ortaya bakalım. Bugünün Cuma olduğunu unutmadınız değil mi?

Kızlar son 1 saat ardından bildirimi yapacağım. Bugün takımın büyük çoğunluğu uğramamış bile buralara :KK43:. Umarım herkesin sağlığı yerindedir.

sapacem listemiz hazırdır... a.s. buyur şeker..

2.TAKIM **109.Etap**
singing kettle ( 72.7 / 72.3 / 0.4 / 0.55% )
EN-FUR-TU ( 72.2 / 72.2 / 0.0 / 0.00% )
Silviya ( 80.0 / 78.9 / 1.1 / 1.37% )
megilara ( 66.2 / 65.7 / 0.5 / 0.76% )
moonserose0 ( 56 / 56 / 0.0 / 0.00% )
l.i.i.y ( 61 / 60.5 / 0.5 / 0.82% )
nalansu09 ( 76.3 / 75.9 / 0.4 / 0.52% )
kontesss ( 59 / 59 / 0.0 / 0.00% )
2.TAKIM TOPLAM KıLO ( 543.4 / 540.5 / 2.9 / 0.53% )

spacem bi sizn takım kaldı bildimr yapmayan .bekliyorum canım.çok geciktimezsen sevinirim.bu hafta listeleri yine ben hazırlıycam.ama evdende çıkmam gerek.şidmi ayrılıyorum pcden geldiğmde haletiş olursun sanırm.ben bimz takımı ekledim. bilgine şeker...

merhaba bayanlar, bugün eve gelince 12 gb bildirim yapmayı düşünüyordum, ama eve gelemedim, o yüzden bildirim de yapamadım. zaten bi değişiklik yok. şu aralar birşeyler de yapamıyorum. tamam spor neyse de sadece kilomu kontrol altına aldım, başka bi gelişme yok. bundan sonra da belki bi ihtimal hamile kalırım düşüncesiyle kilo vermeye çalışamayacağım.
yine ara ara sizin konuşmalarınıza katılmak istiyorum, ama kilo vermeye çalışmayacağım için gruptan ayrılmak istiyorum:KK43:(kendinize iyi bakın, görüşmek üzere!

Merhaba Kızlar,

Kusura bakmayın dün burası çok yoğundu 2 ayrı firmadan müşterilerimiz geldi patron bir yandan ben bir yandan adamları karsıladık falan hiç giremedim.

Perşembe günü 68,8 çıktı ama dün müşteri ile yemeğe falan çıktım cumartesi sabh yani bu sabah 67 geldim kızlar.

Ve CUma günü bildirimde bulunamadığım için özür dilerim.
Artık önümüzdeki hafta insallah sorunsuz geleceğim.

günaydın kızlar kimsecikler yok herkesin bir yoğunluğu var baya azaldık motivede azaldı spacem yeni üyemi alsak

merhhaba kızlar,
saliha cım gitme kararına üzüldüm. Ama bebek kararı vs olunca tabi denecek birşey yok. Yine gel aramıza yaz bizlere, bebek müjdesini bekleriz.
sunbul cum valla dün kimseler olmayınca aklımdan üye almak değil de takımı toptan kapamak geçmedi değil. geçen haftaki bildirimden beri yazılan 10-15 yazı var. Kimseler uğramıyor. Ne bileyim, motivasyon motivasyon diyoruz ama bu motivasyon gökten düşecek birşey değil. hepimizin dahil olması gereken birşey. biz kendimiz motivasyon, heyecan taşımıyorsak yeni gelen üyeye ilk günlerinde nasıl destek olabileceğiz?
Sözlerim kimseye değil bu arada. Çoğu arkadaşımızın azıcık bir kilosu kaldı hedeflerine ulaşmaya, kimimizi ise uzun bir yol bekliyor. Hiç olmazsa hedefe yakın arkadaşlarımızı mezun edebilsek, son aşamalarında onlara güç sağlayabilsek ne bileyim belki uzun yolu olanlarımız da harekete geçerdi.
Doğrusu ne yapılacağını gerçekten bilmiyorum. Tek bildiğim ne yapacaksak hep birlikte yapacağız.

yere göğe kadar haklısın ablacımm hepimizde kabahat var böle olduktan takım olmanında anlamı yok kimse yoğunlaşamadığı için yerinde sayıyor bu durum amacına hitap etmiyor hadi kızlar toplanıp 1 çare bulalım neticede çabalarımız kendimiz dolayısıyla takım için

slm kızlar salihacım üzüldüm ayrılmana yaa
space çok haklısınbende dahil buaralar çok giremiyorum 1 2 kişiden başka kimse yok yaa kapanamasın takım bişeyler yapalım ama gerçekten bizim takım sankide yok diger takılar öyle deil 1 günü 2 3sayfaya sıgdırıyolar bizimde 2 3 günümüz 1 sayfada toplanıyo
benimde aklımdan geçen takıma yeni birilerini alalım ve takıma bundan sonra az ugrayanları bende dahilim bu gruba takımdan uzaklaştırılsın nebiliyim böle bişey işte saçma gelebilir ama bişeyler yapılmalı
böyle yazıyorum ama kendimide suçlu hisediyorum nezamandır dogrudüzgün giremiyorum ama söz artık takımı bekliycem:)

herkese merhaba,salihacım bende ayrılmana üzüldüm hamile kalana kadar uğrarsan seviniriz.Allah hayırlı bebekler nasip etsin...:gitme:
bugün çarşıya çıkcam babalar günü nedeniyle akşama kadar yürürüm akşam üzeri kayınpederime uğrarım oradan babişkoma akşam oturup yürüyerek eve döneriz.eşime arabayı getirmemesini rica ettim.epeyce yürümüş olurum dimi:hooray: nihayet vücudumdaki şişlikleride attım bacağıma parmağımla bastırdığımda yeri delik kalıyodu.
HADı KIZLARcanlanalım artık yazlık kıyafetlerimizden pörtlemesin etlerimizkaydirigubbakcemile2

slm kızlar buaralar bende sporu boşladım yememe baya dikkat ediyorum şu sporu hayatıma oturtamadım nasıl alışılır bilmiyorum benim vücut ölçüleime sahip birinin haftada en az 3 kez spor yapması lazım zorlıcam kendimi salihacım gitmene bende üzüldüm bizleri hbrsiz bırakma allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin

kızlar pazar gününe ve babablar gününe özel bi kahvaltı yaptık harputta ne dersenn vardı ama abartmadım
öglende dondurma yedim
yarın lapa yapıcam
sünbül benimle spor yarışına varmısın haftada en az 4 saat yürüyüş yada başka bişey ne diyosun diger arkadaşlarda olabilir demet abla sende katıl ne dionuz

X