rejim diyet hak getire.....
nasıl yaptım bilmiyorum ama kilo almısım hem de baya...oysa daha cumartesi tartılmıstım 60.5cıkmıstı...
kilom 61.5üzgünüm
düsünüyorum ayrılsam mı ki diye...rejim falan yapamıyorum hayatım cok aşırı yogun...
simdi cıkmam lazım..staj belgelerimi götürücem...sonra dedemlere gidicem daha haftaya 2sınavım var...
ben nası kilo vericem bilmiyorum valla...kabızım ayrıca belki de ondan böyle fazla cıktı kilom....
gerçektende bu hafta dökülmüşüz.bugün kızımın doğum günüydü 11 ine girdi çok pastalar yaptım misafirim çoktu ama inanın yemedim sayılır çünkü pişirince ben doyuyorum,böle devam etsem haftaya müthiş olacakzemuszemus
fiyucemsınavlarında sana başarılar diliyorum canım.Kabızlık için sabah aç karına 2-3 tane kuru kayısı yiyip bir bardak üzerine su iç gün boyu lavabodan çıkamıyosun iki gün bende denedim çok ii geldi.yerimseniben
cnm inanır mısın 1haftadır makarna pilav ile besleniorm sanırım ondan kilo aldım...param bitti:sinifsinif:
15i gelsin harclık...bu ara elimiz cok sıkısık.. bakalım babam harclıı az göndermesse saglıklı seyler alıcam eve...pilav makarna ile beslenince böyle oluo tabi...kabızlık da cabası
valla hicbiseye yetisemiorm...keske is bulabilsem diyorum ama ona da vakit yokki