Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kaçkere pcnin başına geçiyorum bi bilseniz kimsenin olmadıgını görünce çıkıyorum tekrar klava:
neyse sabah kahvaltı yaptım 6km yürüdüm yerhareketleri yaptım öglen 1 tabak kabak yemegi arada 1 ketentohumlu doga müslibar
ikindide 1 elma 1 kase kflex yedim

slm kızlar bugün sporumu yapamadım ama arkadaşımla alışveriş yaptık 2 saat yürüdük salihacım ne kadar duyarlı bir eğitmensin gerçekten zor bir durum ailenin bilinçsiz olması çok kötü çocuğa nekadar desende bence aileyle uygun bir dille konuşmak daha mantıklı umarım düzelir kızlar geçen yazki pantolonlarıma güçbela girebiliyorum ama 3 kilo daha verebilsem süper olacak herkese ii akşamlar

merhaba.yogun bi hafta geçirdim. oğlumun ve benim doğum günümüz vardı. aynı gün doğduk da. ev çok kalabalıktı ve çogu yatılı misafirdi.misafirler gittikten sonra kayınvaldemler de bizdeydi ve biz onlara yaşadkları şehire bırakmak zorunda kaldık. kayınpederim biraz rahatsızdı bu yüzden otobüsle gitmelerini istemedik. okuldan falan izin aldım. 10 saat git 10 saat gel harap olduk. sonra not verme ve karne meseleleri malum yıls onu geldi...oğlumun aşısı,arabanın işlemleri drken pilim bitti. buarada iyet miyet hikaye oldu. mezun olmama 1,5 kilo kaldı ama hala yerimde sayıyorum.buarada eşimin ay sonuda göreve gideceğini öğrendik. 4 ay . bende annemlerin yanına gideceğim.biraz da yazlığa gideceğim. allahtan yaz tatili de yalnız kalmıcam.. herneyse kızlar katılımım çok azoluyor ama idare edin olur mu? pazartesi de tekrar diyete başlıcam ,2 haftalık bi diyet.umarım bu son diyetim olur. ve mezun olurum artık...neyse herkese iyi geceler..

sağol manacım:))
bugün ailesiyle tanıştım. hepsi aynı durumda. Destek olmaya devam edicem ama.
sana gelince...çok güzel ilerliyorsun, kararlısın en azından, daha çok kilo verirsin, o 3 kilonun fazlasını da verirsin. dikkat edince oluyor, sen de farkındasın herşeyin, düzenli beslenmeyi biliyorsun. ben bu hafta sallayınca hiçbişey olmadı, bikaç arkadaşla karar verdik, inşallah bu hafta biraz aktivitemiz olacak.

merhaba güzeller. dün filan giremedim. ben kvalideye geçtim. bugün de okulumun günü var oraya gideceim. Saliha öğrencinle ilgili yazdığını okudum da (. Çok fena yerden vurdun valla. Tüm çocukluğunu ve ergenliğini şişko olarak geçirmiş biri olarak çok fena acıttı canımı. Ne denir onu da bilmiyorum. Hani benim arkamda ailem vardı. O kızcağıza senin dışında ne destek vardır ne de yönlendirme.. Sağlığı açısından motive etmeye çalışsan çok etkilemez herhalde. Güzellik vs desen tahminen o da çok ilgisini çekmeyecektir. Ne denir ki böyle bir durumda. Bir de tabi evinde ne yeniyor ediyor. Çok ama çok büyük olasılıkla karbonhidrat ağırlıklıdır. Bu durumda kızcağızın kendine özel bir mönü hazırlaması da imkansız. Zor hem de çok zor. Okumaya meraklı/hevesliyse belki çok kilonun beyni de yavaşlattığını vs anlatabilirsin (ki bu doğru) hani daha iyi kavrayabileceğini okuduklarını, daha fazla başarılı olacağını anlatabilirsin. Kızcağızı motive edecek birşey bulmak lazım. Ama o ne? işte onu bilemiyorum.
Sunbul'cum Gokcen cim ikinizi en kısa sürede mezun edeceğimize inanıyorum. Çok ama çok az kaldı ikinize de. Son gayretleriniz, yaz günlerinin az yeme isteğini değerlendirdiniz mi zaten bitecek.

Günaydıın kızlar;
Yazdıklarınızı şimdi okudum.
Saliha hayatım öğrencin için çok üzüldüm.Mana'nın ve Feza'nın dediği gibi aileyi bilinçlendirmezsen.Yapılabilecek pek birşey yok.Çünkü evin alış-verişini ve yemeğini anne baba halleder.İlerde kendilerininde kilo yüzünden problem yaşayacaklarına ikna edip,Hem kendileri hemde evlatları için birşeyler yapmaları gerektiğini anlatsan.Kızada her zaman yediğinin yarısını tüketmeye gerektiğini söylesen.Evde sebze ve meyvenin daha çok yemesi gerektiğini anlatsan.Önümüz yaz yapabiliyorsan belki seninle beraber yürüyüşlere çıkmasını söylesen.Aradan sanada arkadaş olur.Aklıma şimdilik bu kadarı geldi.

Sunbul'cum Gokcen cim ikinizi en kısa sürede mezun edeceğimize inanıyorum. Çok ama çok az kaldı ikinize de.
Ah aaah sıra bize ne zaman gelecek?.......:1no2:Yaş olmuş 40 üstü halen tepiniyoruz kilo vereceğiz diye.Bende hiç durmadan birşeyler öğüten bu çene oldukça klava: nasıl olsun kiiii......
Geçen hafta 3 gün niyetliydim.Geceleride öyle çok fazla birşey yemedim belki vucut şöööle bir kendini sallarda tekrar kilo vermeye başlarım diye.Ama yok olduğu yerde sayıp duruyor.
Hareket edelim dedik.Ettiiiiik gerçi ben çarşambadan sonra biraz su koydum ama genede evde ve sokakta hiç durmadan gezindim, iş yaptım.Hatta eşim "yeter artık evinde otur artık demeye" başladı.Hep kızların peşinden okula,kursa,alış-verişe,spora............ev hariç heryerdeydim.
Allahıma şükür dün SBS'de DERSHANE'de sona erdi.Kazasız belasız atlattık.Bu haftada 1-2 liseyi gidip gezeceğiz.Diploma töreni,mezuniyet balosu,karneler alınacak,sporum,pazarım ha birde kızları yaz spor okuluna kayıt ettireceğim.-tatlicadiarzu-Anlayacağınız ben bu haftada dışarlarda olacağım.Buarada spor yapabilir miyim??????İnanın bende bilmiyorum.CADIARZU

Yediklerime gelince cuma günü niyetliydim.Akşam Ufak bir parça et, yanına bir kaşık bulgur pilavı bol salata,2 ufak mücver yedim.Gece 1 kase ayçekirdeği yedim.Tam sopalığım.klava:
Dün sabah kızdan çok ben heyecanlıydım.3-4 kaşık meyveli nesfeet yedim.Öğleden sonraya kadar su içtim.15.30da tavuklu sandöviç yedim.1 ufak bardak gazoz içtim.Akşamda yemeğe davetliydik lokantada ipin ucu kaçççtıııı.Yazmayayım daha iyi ,yoksa beni istanbulda bulup döversiniz.Saat 22 den sonra ağzıma hiçbir şey koymadım.Bugünde dünkünün telafisini sadece kiraz yiyerek yapmayı düşünüyorum.
Zaten gene sokaklarda olacağım.Büyük kıza, balo için birşeyler bakmaya gideceğiz.

SALİHA 1.Hafta

KİLO 59,7 /60
BEL 71
GÖBEK 83
KALÇA 101
BALDIR 56
BOY 167

DERYA

KİLO 67,3 /67,3
BEL 83
GÖBEK 102
KALÇA 105
BALDIR 62
BOY 155

Obur = PINAR

KİLO 71 /71
BEL 80
GÖBEK 86 /85
KALÇA 102
BALDIR 56
BOY 163

FİRUZE

KİLO 61 /60,3
BEL 72,5
GÖBEK 85
KALÇA 94,5
BALDIR SAĞ 55
SOL 54
BOY: 172

SÜNBÜL=MANA

KİLO 61,7 /61
GÖĞÜS 92
BEL 72
GÖBEK 87
KALÇA 104
BALDIR 63
BOY 158

ŞEBNEM

KİLO 67,3 /67,3
BEL 77
GÖBEK 90
GÖĞÜS 95
KALÇA 107
BALDIR 60 /59
BOY 173

CİMCİME 81

kilo 101 /101
göğüs 115
bel 105
göbek 120
kalça 118
baldır 78
boy 173

Hayyddi kızlar ölçülerrrrrrrrr!............Azalanları renkli yazdım.

spacem ve oburcum, çok teşekkür ederim. ben size burayı ne kadar anlatabilirim bilmiyorum. kız okumayı istiyor, ailesi kötü yola düşürürler die korkuyor. kafa yapısı bu kadar gelişmemiş, anlattım durdum. kızın psikolojisi pek normal sayılmaz, başarılı ama ilgi görmediği için en ufak yaklaşımda şımarıyor, doğal olarak tabii. evleri çok kötüydü, herhangi bir halı ya da koltuk yok. kilim ve minder. ev küçük, bakımsız. bilmiyorum yaa... okulda son haftamız, tekrar tekrar konuşacağım. hatta kendimin kilo vermeye çalıştığını bile söyledim, kulübü gösterdim, hoşuna gitti.

bu arada kilom değişmedi ki ölçülerim değişsin diyerek hiç bakmadım bile. benim ölçüler sanmıyıorum yaa... birazdan yürüyüşe çıkacağım. bu hafta başlıyorum inşallah.

SÜnbÜl=mana

kılo 61,7 61
gÖĞÜs 92
bel 72
gÖbek 87
kalÇa 104 102.5
baldır 63 60.5
boy 158

resim çok küçük oldu ama sonunda koyabildim. bugün akşehire gittik, yani dünyanın merkezine:)) çok çok güzel bir yer. albüm oluşturdum, biraz resim ekledim. saat geç oldu, yarın da biraz daha eklerim.

kızlar geldim.. felaket yoruldum. Kısmetse ben de yarın resimlerimi ekleyeyim bakalım. Yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamıyorum.. Beynim kaynadı resmen :). Saliha cım iki ara bir dere resimlerine de baktım. Resimdeki sen misin. sensen acaip zayıf görünüyorsun gerçekten. şimdilik bu kadar benden kızlar.. sızmaya gidiyorum. bi de bugün regl oldum. ilk gün.. felaketim felakettt

resimdeki benim, bilerek en zayıf gözükenleri seçtim, basen olarak:)) üst taraf sorunsuz, alt taraf sorunlu bölge. teşekkür ederim , iyi geceler spacem..tatlı tatlı rüyalar..

Son düzenleme:
spacem geçmiş olsun bende aynen senin gibiyim sancıdan kıvranıyorum
ölüyorummmm senağlama
salihacım valla inceciksin resimlerin çok güzel bende buyıl konyaya gelmiştim oralar çok güzel ve senin zayıflamanada hiiç gerek yok gayet iisin

günaydın kızlar salihacım hakikaten inceciksin resimler çok güzel elma sirkeli suyumu içiyorum birazdan kahvaltımı edicem dün kahvaltıdan sonra 40 dk yürüdüm 30 dk aletlerde çalıştım bugünde gitmeyi düşünüyorum gelince yazarım herkese iigünler buarada ablacım demetcim geçmişolsuna.s.

kılar nerelerdesiniz kimsecikler uğramamış ben bugün 45 dk bisiklete bindim biraz kalça hareketleri yaptım şimdide akşam yemeğimi yedim 1 haşlanmış yumurta domates salatalık maydonoz yumurta baya tok tutuyor bende böle herkese ii akşamlar

günaydın güzeller, gerçekten herkes nereye kaybolmuş. Gerçi bu hafta okulun son haftası koşturmacalar vs vardır. Obur cum girdi mi kızın SBS'ye, yanlış hatırlamıyorum değl mi? bu sene giriyordu? Hakkında hayırlısı olsun kızının. O da geçti bitti artık.
Ben dün tembellik yaptım valla. Pazar günü acaip yorulunca ve sıcak da birden bastırınca kıpırdayacak halim kalmadı . Neyse, arada derede iki resim ekledim. ıyi kamufle etmişim göbeği :)). Reglin ilk günü ve davul gibiydim. Yine uyku düzenim dağıldı. Bakalım nasıl toparlayacağım. Yani düzen kurmak için bir taraflarımı yırtıyorum, bozulması sadece bir gün.. Çok fena bu yaa. Sinirim bozuluyor. O bozulunca zincirleme olarak yeme düzeni filan da kalmıyor.
Hadi bakalım güzeller sizlerden de haberleri bekliyorum. Yoğun bir hafta biliyorum, aman kendinize dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…