Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Buarada ölçülerimizi topladım
Şu anda ölçülerini bildirenler:29- MAYIS -2009

SALıHA

KıLO 59,7
BEL 71
GÖBEK 83
KALÇA 101
BALDIR 56

DERYA

KıLO 67,3
BEL 83
GÖBEK 102
KALÇA 105
BALDIR 62

Obur = PINAR

KıLO 71
BEL 80
GÖBEK 86
KALÇA 102
BALDIR 56

FıRUZE

KıLO 61
BEL 72,5
GÖBEK 85
KALÇA 94,5
BALDIR SAĞ(55) SOL(54) kalça çıkığı malum

SÜNBÜL

KıLO 61,7
GÖĞÜS 92
BEL 72
GÖBEK 87
KALÇA 104
BALDIR 63

Ben dün bu kadar yememin dışında akşam üstü 45 dak. tempolu yürüyüş ve gece kaçamaklardan sonra 10 dak. stepper yaptım.
Bugünde birazdan 1 saatlik aerobik yapmaya gideceğim.
Haydi size güzel günler, görüşmek üzere arkadaşlar........

gunaydın kızlar...regl 4.gun ve ben 60.7ye düşebildim anca...suan ustumde siyah bi elbise var bez bebek gibi gidicem sınava hani eskiden ilkokulda siyah önlük giydirirlerdi:):) onun gogus altı baglamalı halini düsünün ip askılı:)
keske tlfnum foto cekebilse....67kgda giydigim bu elbiseyi bide 60kgda eklemeyi isterdim ama malesef fotograf makinem yok
bisi yemedim sanırım vaktim de olmayacak...bi kalktım suuu diye 2.bardagı iciyorum suan....sacımı yapıp cıkıcam 2de sınav var kitap defter acık lanet sınavlardan çıktı almam lazım...ya dönünce bisiler yerim ya da okulda bi tost artık...
öptüm sizi en koccamanındanopuyorumnanaktan
bu arada benm de boy 172

Buarada ölçülerimizi topladım
Şu anda ölçülerini bildirenler:29- MAYIS -2009

SALİHA

KİLO 59,7
BEL 71
GÖBEK 83
KALÇA 101
BALDIR 56

DERYA

KİLO 67,3
BEL 83
GÖBEK 102
KALÇA 105
BALDIR 62

Obur = PINAR

KİLO 71
BEL 80
GÖBEK 86
KALÇA 102
BALDIR 56

FİRUZE

KİLO 61
BEL 72,5
GÖBEK 85
KALÇA 94,5
BALDIR SAĞ(55) SOL(54) kalça çıkığı malum
BOY: 172

SÜNBÜL

KİLO 61,7
GÖĞÜS 92
BEL 72
GÖBEK 87
KALÇA 104
BALDIR 63

ŞEBNEM

BEL 77
GÖBEK 90
GÖĞÜS 95
KALÇA 107
BALDIR 60
BOY 173

günaydın kızlar benim boy 1.58 kendimi acayip yorgun hissediorumüstüste spor yapınca sanırım biraz yoruldum ama bırakmıcam üstüne gidicem olmazsa bir c vitamini içerim

Sümbül Firuce siz kendinize laf söylüyorsunu ama su ana kadar gelen ölçüler içinde en kötüsü benimki malesef ((

DERYA OBUR SALİHA FİYUCE SUMBUL
BEL 83 80 71 72,5 72
GÖBEK 102 86 83 85 87
KALÇA 105 10 101 94,5 104
BALDIR 62 56 56 55 63

Siz zaten listelemissiniz benimki çok saçma olud aralık da olmamıs aslında excell sayfasındaydı ama ((

Neyse benim boyum 1,55 kızlar.

Su durumda en tıknaz ben oldum ya tüh tüh ((

obur cum kilo olarak fazla ölçü olarak daha incesin benden boyun kaç

Hayatım sendeki boy bende olsaaa manken olurdum tam 10 cm kısayım
doğru yazmışsın hemen boyları eKleyelim.Bakayım yazanları tamamlayayım.Sabah pordaydım daha yeni kendime geldim.Yazılanları okuyordum .

ellerine sağlık Firuze vallaha iki ara bir derede bu sıkışık zamanında gene hızır gibi yetiştin .Bende senin yazdığın listeye boyları ekleyeyim.

Listede salihanın boyu eksik kaldı.O da bir arad bildirirse ekleriz bakalım Cumaya ne olacağız.

Yaaa ben bu elektrikleri kesenleri...........Tam size bir yazı gönderiyordum.Bütün yazdıklarım bulduğum yazı gittiiii.Sinir olduum.
Kısaca bulduğum yazıyı özetleyeyim.Çünkü hangi site ve hangi başlık altında bulduğum uçtuuu.
Herşeyin beynimizde bittiği konusunda bir deney yapmışlar.Bu deneyde üç grup genç var.
1.grub hergün antreman yaparak en çok basket atmayı hedefliyor.
2. grup yatıyor,hiç birşey yapmıyor.
3.grup sadece hayal bir topla çok güzel paslaşma,yaptıklarını,blok koyduklarını ve harika basket attıklarını düşünerek antreman yapıyorlar.Hatta terliyorlar.
Sıkı durun sonuçlar.1.grubun %24 gelişme gösteriyor.2.grup haliyle olduğu yerde hiçbir gelişme yok.3.grup %23 'lük gelişme gösteriyor.YAAAANİİİİ neymiş.Eğer biz beynimizde kendimizi zayıflıyor hayal edersek ve taabii gereken hareketi ve dikkati gösterirsek demek ki daha başarılı oluruzz.alkisalkisalkis
El ense yatarak kendimizi zayıf düşünerekte bir şey elde edmiyormuşuz.laelaelaelaelae

yarın okulla pikniğe gidiyoruz, sanırım benim ipin ucu biraz kaçacak. başkalarının yanında az yemeye çalışsam da diyet yaptığımı söylemek istemiyorum, obez muamelesi görüyorum sanki. bol bol hareket de edeceğim. bugün hiç durmadım. havalar çok sıcak, hiçbir şey çekilmiyor. fiyuce Allah kolaylık ve zihin açıklığı versin. Şu havalarda sınav ne zordur.
oburcum ölçülere ekleme yapacaksak benim boy 167, kilo 60.

ne güzel bi 59.7 olmuştum, çok durmadı şimdi yine 60 çıkıyo, gıcık oluyorum. böyle olunca bi de heves falan kalmıyor.

aaa ölcüleri napıcaz kızlar...bende verem madem..

kilo 101
göğüs 115
bel 105
göbek 120
kalça 118
baldır 78
boy 173

şebnem, aaa, ne yaptın sen, çok ayıp!!!
şaka tabi ki, yaş pasta yasak değil ki, hergün mü yiyorsun sanki. olsun, yarın fazladan yürüyüş vs. bişeyler yaparsın.
ben daha yemedim ama yarın okul pikniği var ve bi sürü şey yiyecem , şimdiden telaşı sardı. kendimi durdurmalıyım. bol bol hareket etmeliyim, yediklerim de erisin. ben bi hafta veriyom, öbür hafta sabit kalıyom, anlamıyorum bu nasıl iş. 2 hafta arka arkaya olmuyor kilo verme.

yok salihacım vallahi nezamandır yememiştin yaşpasta çokda nefisti
buarada yürüyüş bandı aldım bugün
ewe geldikten sonra yürüdüm yani az önce 40 dk 4 km yürüdüm arkasında şu twıster mı ne bilmiom adını ondan çevirdim belim incelsin diyekaydirigubbakcemile3 bide titretecektim her tarafımı elektriklr kesildi yapamadım şimdi geldi size yazayım dedim
yarın lapa pişircem kararlıyım 20 temmuza 65 olucam saglıkla inşalah

yürüyüş demişken bunları sizde okuyun dedim biliyonuzdur ama okuyunca belki içinizdeki yürüyüş sevdası depreşiropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3sırnaşık şey
1 saatlik düzenli yürüyüşle 400 kalori yakarsınız

YÜRÜMENİN FAYDALARI

1-Yürümek tip 2 şeker hastalığının gelişme riskini azaltır Diyabetten Korunma Programı çerçevesinde yapılan çalışmalar haftada 150 dakika yürümenin ve vücut ağırlıklarının %7’sini vermenin şeker hastalığı gelişme riskini %58 azalttığını göstermiştir

2-Yürümek erkeklerin kalplerini kuvvetlendirir Emekli erkekler arasında yapılan bir çalışma günde 15 km den az yürüyenlerin kalp hastalığından ölme riskinin günde 3 kilometre ve üzerini yürüyenlere göre iki kat fazla olduğunu söylemektedir

3-Yürümek kadınların kalplerini kuvvetlendirir 72,488 kadın arasında yapılan bir çalışma haftada üç saat üzerinde yürüyenlerin kalp hastalığı nedeni ile yaşamlarını kaybetme riskinin yürümeyenlere göre %35 azaldığını ortaya koymuştur

4-Yürümek beyin için faydalıdır Yine yapılan bir çalışma haftada 1,5 saat ortalama bir hızla yürüyen kadınların bilişsel fonksiyonlarının ve entelektüel yeteneklerinin yürümeyenlere göre daha iyi olduğunu ve 40 dakikanın altında yürüyenlere göre bu fonksiyonları kaybetme eğiliminin daha düşük olduğunu göstermiştir Bu konuyu bir düşünün isterseniz!

5-Yürümek kemikleriniz için iyidir Her gün 1 – 1,5 kilometre yürüyen menopoz dönemindeki kadınların tüm vücuttaki kemik kitlesinin daha az yürüyenlere göre yüksek olduğu bilinmektedir Bu kadınlarda bacaklardan kemik kaybı daha yavaştır

6Yürümek depresyon belirtilerini düzeltir On iki hafta boyunca haftada 3 – 5 kez yarım saat yürümek, depresyon sorgu testlerince tespit edilen belirtileri %47 oranında azaltır

7Yürümek meme ve bağırsak kanseri riskini düşürür Haftada 1,5 – 2,5 saat arasında orta bir hızla yürüyen kadınlarda meme kanseri gelişme riski hareketsiz kadınlara göre %18 daha düşüktür Birçok çalışma aktif olmanın bağırsak kanserinin ortaya çıkmasını azalttığını, kanser olanlarda bile yaşam kalitesini yükseltirken ölüm oranını gerilettiğini defalarca belirtmiştir

8-Yürümek fizik kapasitenizi geliştirir Haftada 3-4 kez yarım saat yürümek bedeninizle yapabileceklerinizi arttırır

9-Yürümek kısa sürelerle bile olsa fizik kapasitesini geliştirir Hareketsiz yaşayan kadınlar arasında yapılan bazı çalışmalar tek seferde yarım saat yerine günde üç kez 10 dakika yürümenin de etkili olduğunu ve kilo vermekte diğeri kadar faydalı olduğunu kuvvetli delillerle sunmaktadır

10-Yürümek fiziksel engellerin gelişmesini önler Yürüyen ve bunu yıllar içinde devam ettiren insanlar yaşlılıklarında ortaya çıkabilecek kireçlenme, kas güçsüzlükleri gibi fiziksel engellerin önüne geçerler Unutulmamalı ne kadar çalışır ve ne kadar güç harcarsanız o derece güçlenirsiniz Hareketsiz olmak sizi daha dinlenmiş değil daha bitkin yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…