Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sebnem cim bu arada yürüyüş yazın çok iyi geldi.. Bu hafta kvalideye gidip geleceğim. Birkaç gün kalacağım. Ondan sonra uyku düzenim aynı olursa kendimi gaza getirmek için yazını okuyup sabah 5'lerde atarım artık kendimi sokaklara (lütfen herkes bi amin desin burda :))).
aaa ölcüleri napıcaz kızlar...bende verem madem..
kilo 101
göğüs 115
bel 105
göbek 120
kalça 118
baldır 78
boy 173
güzeller güzelleri. valla bizim takım mankenlerle doluymuş meğersem. Bu arada sunbul'cum ismine de bayıldım :). Bu ölçü işi güzel olmuş. Çaktırmadan ben de aldım ölçülerimi ama söylemeyecem :)). Valla genele bakınca benim durum daha da vahim çıkıyor. Bir belim ortalamayı tutturmuş gibi onun dışında döt-göbek maşallah cinsinden. Boy da olmayınca.
Kızlar 3 gündür uyku düzenim sanki oldu. Akşam 10 gibi sızıyorum, sabah 4'te de kendiliğimden uyanıyorum. Oy Allahım ne büyük nimetmiş valla yattığın kalktığın saatin belli olması.
Uyku düzeni olunca iş de yapmaya başladım. Ptesi kışlıklar kalktı, yazlıklar indi (yalnız değilsin Oburcum yani :)), dün temizlik vardı, bugün de dağ gibi ütünün altından kalkmayı planlıyorum. Allahtan ütüyle çok derdim yoktur. Bir iki film vs koyacam, onlarla kısmetse yaparım artık. Spor yapmıyorum belki ama işte geçen haftaya göre hareketim baya baya arttı diyebilirim. Gerçi nihai olarak pek birşey farketmese de en azından koltukla yapışık değişim, bunla teselli oluyorum artık.
Sebnem cim bu arada yürüyüş yazın çok iyi geldi.. Bu hafta kvalideye gidip geleceğim. Birkaç gün kalacağım. Ondan sonra uyku düzenim aynı olursa kendimi gaza getirmek için yazını okuyup sabah 5'lerde atarım artık kendimi sokaklara (lütfen herkes bi amin desin burda :))).
Obur cum ellerine sağlık liste çok güzel olmuş. Hehe valla öyle oldu di mi adı ben de saklı oldu, benim ki de cm ler ben de saklı. Doğrusu yazmama nedenim şu anda aktif herhangi bir hareket yapmamam. Koltukla olan duygusal bağlarımı yeni yeni koparmaya başladım. Şu bir kaç günlük ziyaret olmasa belki yürümeye başlardım ama başla-git,gel-tekrar güç topla-tekrar başla döngsü gözümde büyüdü. Dedim yapacaksan adam gibi başla. O duruma geldiğimde inşallah bu listeye eklerim ben de ölçüleri, yine yaparız karşılaştırma.Buarada ölçülerimizi topladım
Şu anda ölçülerini bildirenler:29- MAYIS -2009
Başka katılmak isteyen varsa ölçüleri ekleyelim.Diyecektim ama zati herkes vermiş.Kaptanımız da ölçülerini kayıt etmiş .Ama nasıl derler " Bende saklı kalsın "demiş.Olsun hadi kızlar kazamız mubarek olsun.Bakalım CUMAya kadar ne değişecek.Hareketee devammmm.
Heyooooooo opuyorumnanaktanİşte budur işte budur. Çok ama çok sevindim be cimcimem.. 4 ayda neler değişecek gerçekten inanıyorum ben buna. Hadiyin güzeller güzelleri, gerçi yaz geldi, sıcaklar bastırdı ama yapabiliriz yine de birşeyler değil mi :)). Her türlü gelişmeyi bize yazacaksın söz mü :)) :1hug:oburcum günaydın...herkese günaydın arkadaşlar...bugün içim kıpır kıpır...dünkü ümitsizliğimden sora spor salonuna gittim kaydımı yaptırmaya..veee sonunda yaptırdım...4 aylık üyelik yaptırdım hemde...hoca 4 ayda neler olucak sen bile inanamayacaksın dedi...çok gaza geldim doğrusu...bugün bana bir beslenme programı da vericek..bakalım artık:))
oburcum günaydın...herkese günaydın arkadaşlar...bugün içim kıpır kıpır...dünkü ümitsizliğimden sora spor salonuna gittim kaydımı yaptırmaya..veee sonunda yaptırdım...4 aylık üyelik yaptırdım hemde...hoca 4 ayda neler olucak sen bile inanamayacaksın dedi...çok gaza geldim doğrusu...bugün bana bir beslenme programı da vericek..bakalım artık:))
Bak ben hamileliğimi sadece 6 kiloyla tamamladım