Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

güzeller güzelleri. valla bizim takım mankenlerle doluymuş meğersem. Bu arada sunbul'cum ismine de bayıldım :). Bu ölçü işi güzel olmuş. Çaktırmadan ben de aldım ölçülerimi ama söylemeyecem :)). Valla genele bakınca benim durum daha da vahim çıkıyor. Bir belim ortalamayı tutturmuş gibi onun dışında döt-göbek maşallah cinsinden. Boy da olmayınca.
Kızlar 3 gündür uyku düzenim sanki oldu. Akşam 10 gibi sızıyorum, sabah 4'te de kendiliğimden uyanıyorum. Oy Allahım ne büyük nimetmiş valla yattığın kalktığın saatin belli olması.
Uyku düzeni olunca iş de yapmaya başladım. Ptesi kışlıklar kalktı, yazlıklar indi (yalnız değilsin Oburcum yani :)), dün temizlik vardı, bugün de dağ gibi ütünün altından kalkmayı planlıyorum. Allahtan ütüyle çok derdim yoktur. Bir iki film vs koyacam, onlarla kısmetse yaparım artık. Spor yapmıyorum belki ama işte geçen haftaya göre hareketim baya baya arttı diyebilirim. Gerçi nihai olarak pek birşey farketmese de en azından koltukla yapışık değişim, bunla teselli oluyorum artık.
Sebnem cim bu arada yürüyüş yazın çok iyi geldi.. Bu hafta kvalideye gidip geleceğim. Birkaç gün kalacağım. Ondan sonra uyku düzenim aynı olursa kendimi gaza getirmek için yazını okuyup sabah 5'lerde atarım artık kendimi sokaklara (lütfen herkes bi amin desin burda :))).

Sebnem cim bu arada yürüyüş yazın çok iyi geldi.. Bu hafta kvalideye gidip geleceğim. Birkaç gün kalacağım. Ondan sonra uyku düzenim aynı olursa kendimi gaza getirmek için yazını okuyup sabah 5'lerde atarım artık kendimi sokaklara (lütfen herkes bi amin desin burda :))).

Amiiinn!!! :Saruboceq:

Buarada ölçülerimizi topladım
Şu anda ölçülerini bildirenler:29- MAYIS -2009

SALİHA

KİLO 59,7
BEL 71
GÖBEK 83
KALÇA 101
BALDIR 56
BOY 167

DERYA

KİLO 67,3
BEL 83
GÖBEK 102
KALÇA 105
BALDIR 62
BOY 155

Obur = PINAR

KİLO 71
BEL 80
GÖBEK 86
KALÇA 102
BALDIR 56
BOY 163

FİRUZE

KİLO 61
BEL 72,5
GÖBEK 85
KALÇA 94,5
BALDIR SAĞ(55) SOL(54) kalça çıkığı malum
BOY: 172

SÜNBÜL

KİLO 61,7
GÖĞÜS 92
BEL 72
GÖBEK 87
KALÇA 104
BALDIR 63
BOY 158

ŞEBNEM

BEL 77
GÖBEK 90
GÖĞÜS 95
KALÇA 107
BALDIR 60
BOY 173

CİMCİME 81

kilo 101
göğüs 115
bel 105
göbek 120
kalça 118
baldır 78
boy 173

Başka katılmak isteyen varsa ölçüleri ekleyelim.Diyecektim ama zati herkes vermiş.Kaptanımız da ölçülerini kayıt etmiş .Ama nasıl derler " Bende saklı kalsın "demiş.Olsun hadi kızlar kazamız mubarek olsun.Bakalım CUMAya kadar ne değişecek.Hareketee devammmm.

oburcum günaydın...herkese günaydın arkadaşlar...bugün içim kıpır kıpır...dünkü ümitsizliğimden sora spor salonuna gittim kaydımı yaptırmaya..veee sonunda yaptırdım...4 aylık üyelik yaptırdım hemde...hoca 4 ayda neler olucak sen bile inanamayacaksın dedi...çok gaza geldim doğrusu...bugün bana bir beslenme programı da vericek..bakalım artık:))

aaa ölcüleri napıcaz kızlar...bende verem madem..

kilo 101
göğüs 115
bel 105
göbek 120
kalça 118
baldır 78
boy 173

Günayydın canım.Bu ölçüleri ne yapacağız biliyor musun?Şimdi aldık liste yaptık.Birbirimizi gaza getirip, hergün işte .....saat,.....dakkika, ben yürüdüm,ben mekik çektim,ben koştum,ben step yaptım........diye yazacağız.Sonra her hafta sonu tekrar ölçüleri alıp.Bu hafta şu kadar inceldik diyeceğiz.EN sonunda da ilk ölçülerimizle son ölçülerimizi karşılaştırıp ben ne güzel incelmişim diye hep beraber:teytey:zemuszemussositososito:dance: böyle göbekler atacağıızzzz.Birbirimizi tebrik edip vereliniortak:hooray: karnelerimizi alacağız.:Saruboceq:

güzeller güzelleri. valla bizim takım mankenlerle doluymuş meğersem. Bu arada sunbul'cum ismine de bayıldım :). Bu ölçü işi güzel olmuş. Çaktırmadan ben de aldım ölçülerimi ama söylemeyecem :)). Valla genele bakınca benim durum daha da vahim çıkıyor. Bir belim ortalamayı tutturmuş gibi onun dışında döt-göbek maşallah cinsinden. Boy da olmayınca.
Kızlar 3 gündür uyku düzenim sanki oldu. Akşam 10 gibi sızıyorum, sabah 4'te de kendiliğimden uyanıyorum. Oy Allahım ne büyük nimetmiş valla yattığın kalktığın saatin belli olması.
Uyku düzeni olunca iş de yapmaya başladım. Ptesi kışlıklar kalktı, yazlıklar indi (yalnız değilsin Oburcum yani :)), dün temizlik vardı, bugün de dağ gibi ütünün altından kalkmayı planlıyorum. Allahtan ütüyle çok derdim yoktur. Bir iki film vs koyacam, onlarla kısmetse yaparım artık. Spor yapmıyorum belki ama işte geçen haftaya göre hareketim baya baya arttı diyebilirim. Gerçi nihai olarak pek birşey farketmese de en azından koltukla yapışık değişim, bunla teselli oluyorum artık.

Hayatım hoş geldin!.......Ha gayret arkadaşım ,sen benim, ben senin yazdıklarını okudukça hareketleneceğiz.Burası olmasa ,sizler olmasanız ,yeminle dötümü kaldıracağım yok.Sabahları kızları gönderiyorum, içimden yatsam mı diye geçiriyorum.Ama sonra buraya takılyorum ve ıııııh yok benim kalkıp hareket etmem lazım ,iş yapmam lazım diyorum.Baş koyduk bu yola yazlıklara sığmam lazım.Zati kocacığım geçen sene zayıf halimle giyindiğimde söyleniyordu."çok dar,kısa üstüne uzun giyin popon kapansın."ben bu lafları bu senede duymak istemiyoruuuum.

Buarada ölçülerimizi topladım
Şu anda ölçülerini bildirenler:29- MAYIS -2009

Başka katılmak isteyen varsa ölçüleri ekleyelim.Diyecektim ama zati herkes vermiş.Kaptanımız da ölçülerini kayıt etmiş .Ama nasıl derler " Bende saklı kalsın "demiş.Olsun hadi kızlar kazamız mubarek olsun.Bakalım CUMAya kadar ne değişecek.Hareketee devammmm.
Obur cum ellerine sağlık liste çok güzel olmuş. Hehe valla öyle oldu di mi adı ben de saklı oldu, benim ki de cm ler ben de saklı. Doğrusu yazmama nedenim şu anda aktif herhangi bir hareket yapmamam. Koltukla olan duygusal bağlarımı yeni yeni koparmaya başladım. Şu bir kaç günlük ziyaret olmasa belki yürümeye başlardım ama başla-git,gel-tekrar güç topla-tekrar başla döngsü gözümde büyüdü. Dedim yapacaksan adam gibi başla. O duruma geldiğimde inşallah bu listeye eklerim ben de ölçüleri, yine yaparız karşılaştırma.

oburcum günaydın...herkese günaydın arkadaşlar...bugün içim kıpır kıpır...dünkü ümitsizliğimden sora spor salonuna gittim kaydımı yaptırmaya..veee sonunda yaptırdım...4 aylık üyelik yaptırdım hemde...hoca 4 ayda neler olucak sen bile inanamayacaksın dedi...çok gaza geldim doğrusu...bugün bana bir beslenme programı da vericek..bakalım artık:))
Heyooooooo opuyorumnanaktanİşte budur işte budur. Çok ama çok sevindim be cimcimem.. 4 ayda neler değişecek gerçekten inanıyorum ben buna. Hadiyin güzeller güzelleri, gerçi yaz geldi, sıcaklar bastırdı ama yapabiliriz yine de birşeyler değil mi :)). Her türlü gelişmeyi bize yazacaksın söz mü :)) :1hug:

aminn

harikasın canım hadi artık hızlanalım artık bende yürüyüşle başlıyorum güne valla bak yaz geldi sebze meyve çok diyet yapmak daha kolay dimi ama
koçluk işinide devam ettirelim ok ben bugün lapa yaptım kendime bana kızıcaksın biliyorum ama bugünlük böyle olsun yarın yapmıycam ama lapayıbol sebze meyveyle tüketiyorum gerçekten

Son düzenleme:
günaydın bayanlar ablacım amin diyorum ben inanıyorum sen kendini toplayacaksın buaradaçok tşkkür edrim ismimi bende çok seviyorum rahmetli annemin bana en güzel hediyesi duyan herkes tarafından güzel tepkiler alıyorum fakat şu şapkaların kalkması kötü yazarken farklı anlaşılıyor mana=anlam neyse dün tam 1 buçuk saat yürüdük arkadaşımla kendimi aştım diye düşünüyorum metabolizması bukadar yavaş bir insan olarak sporu hayatımdan çıkarmamam lazım dün arkadaşımın tanıdığına uğradık yeni doğum yapmış hamilelik öncesi 8 kilo vermiş hamile kalmış hamilelikle 13 kilo almış toplamda yani 5 kilo almış bütün pantolonlarımı giyebiliyodum diyo 7 ayda ayyy ne güzel keşke bende böle az albilsem hamileliğimde en zor süreç ozaman çok dikkat edicem fazla almamak için yoksa benim işim çok zorrrrrrrr:uhm:

Ablam naçizane bi tavsiyem olabilir mi? hamilelikte (hayırlısı ile) çok da kasma kendini kilo alıyorum ediyorum diye. Vücut hamilelikte mükemmel çalışıyor. Neye ihtiyacı varsa sana anında söylüyor. Ayrıca hamilelik çok güzel bir duygu, o güzel zamanları aldığın kiloları sayarak geçirme. Zaten beslenme konusunda mükemmel bilgi sahibisin. GEreksiz yüklenmeyeceksindir bünyene. Esas sorun nerede biliyor musun, hamilelik sonrasında. Esas o zaman çok dikkat etmek gerekiyor. Emzirme döneminde dikkat ettin miydi emzirmenin harcadığı günlük 500 kaloriyle zaten kısa sürede toparlanırsın. Hamileliğine kadar sporuna da devam edersen kas hücrelerin sana zaten destek olacaktır. Bak ben hamileliğimi sadece 6 kiloyla tamamladım (hiç dikkat etmedim, canımın istediğini yedim, ama fazla bişi istemediydi canım) ama sonrasında aldıklarımı vermek şöyle dursun o karışık, zorlu günlerin karanlığıyla üzerine fazlaca da aldım. Şimdi göbeğim inmiyor vs.. ışte bu da benden bi hikaye :)

5km yürüdüm her bacaga 60 tanede ya bacak hareketi yaptım 2dk bel çevirdim 10 dk titrettim 20tanede mekik

ölçülerimi vercektim ama şimdi asla olmaz...üzgünüm gezmeden geldim bir tabak tereyağlı gözleme,1 kase yuvarlama çorba ve revani yedim ama çok abarttım vicdan azabından ölüyorum .napiim ama ateşte pişen gözlemeyi çok özlemiştim :KK43:
akşam bişi yemiycem sadece 1 kase dut yerim
kızlaaarr..!!! şebnemi geçen gün gördüm nerdeyse tanımıyodum harika zayıflamış ayıptır söylemesi kuzişim dahada güzelleşmişzemuszemus

dünkü dediğim gibi, pikniğe gittik ve geldik.
şu an çok kötüyüm, midem bulanıyor. güneş mi, yediklerim mi, artık neyse.. sabah bi kahvaltı yaptık, bi sürü pasta, börek, çörek. biraz hareket ettik, öğlen bi de mangal.. yarım ekmek arası 2.5 şiş adana ve yeşillik falan filan. bir bardak gazoz, 1 şişe meyveli soda. güneş, arkasından da rüzgar. ben bu hafta çok koptum ama haftaya muhakkak toplayacağım. (kendime verdiğim bu gazlar umarım fayda ederse tabii)
akşam yemeğim olmayacak. çatlamak üzereyim zaten. siz çok güzel ilerliyorsunuz. maşallah yani, bu aralar iyi coştunuz. benim ölçü falan hak getire.
şebnemcim yürüyüş yazın çok güzel olmuş. keşke ben de sabah erken kalkabilsem, okula gitmeden yürüsem iyi olur ama bu aralar uykuyla da bi alıp veremediğim var, sabah saat çaldı mı acayip sinir oluyorum.

Son düzenleme:
bugün tam 1 saat yürüdüm tempolu 15 dkda aletli çalıştım inanamıyorum pazartesi aldım ölçüleri bacaklarımda incelme hissettim hemen aldım elime mezroyu baldırlarımdn 2 buçuk cm incelmişim 60.5 ççıktı uçuyrum çok şükür allah hepinize bu mutluluğu yaşatsın kızlar tutun çeneleri hızlanalım uzatmadan atalım şu kiloları spacemin dediği çok doğru uzadıkça bayıyor-tatlicadiarzu-:hooray:

kızlar günaydın dün çok yoruldum ya sabah lap öglen lapa yedim ama 2 kaşık herögünde hiç yiyemiyorum sonra yaptıgım spor u yazmıştım arkasından arkadaşmın oglunu hastaneyeyatırmışlar onu ziyarete gittim tamda yemegin üstüne gitmişi adana dürüm yiyyodu ucundan bana da böldü ve çok zorladı yedim1 tanede pohaça mafoldumben
eve gelir gelmez tekrar yürüdüm 3km ama sauna eşofmanıyla çok zor oluyo ya onunla yürümek bel popo çalıştırdım sonra akşamada hiçbişe yemedim:lepi:

Günaydııın arkadaşlar;
Ben dün spor adına birşey yapamadım.Ama bütün gün deli gibi sokaktaydım.Bir de niyetliydim.Üç gün niyet ettim.Dün bir ,bugün 2 ,birde yarın tutacağım.Akşam üstü bir baş ağrısı tutturdu,felaketti.Saat 9 da ilaç aldım gece 12ye kadar zonkladıı valla.
Dün sabahtan ortancayı okula yolladım.Büyüğü kursa götürdüm.Dönüşte alış-veriş yaptım.Öğlen büyüğü dershaneden aldım.Küçüğün gösterisi vardı.Saçını yaptım.Ortanca okuldan geldi.Küçüğü okula götürdüm.Gösterisini izledik.Sonrasında zaten başım tuttu.Eve döndük, 1,5 saatlik bir yürüyüşle pazarımı yaptım.Kızların yemeğini hazırladım.Zaten ondan sonra ben ayağa kalkamadım.Akşam 3 parça mücver,1 dilim karpuz,ufak bir parça börek,salatalık ve domates yedim.Gecede 2dilim ekmek, biraz peynir,5 tane zeytin,salatalık,domates birde çay içtim.Çok mu yemişim?!....

X