Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bugün sabah 1 dilim köy ekmeği haşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatalık yedim
akşam 1 tabak kıymalı makarna 1 tabak vişne hoşafı .....

kızlar eşimle şimdi konuştum internet yarın kesiliyormuş taşınacağımız için....ben geçici bir süre olmayacağım bu ne kadar sürer taşınma bağlatma bilmiyorum ama elimden gelen en kısa sürede döneceğim kendinize çok iyi bakın bana çok garip geldi böyle çok alıştım hergün buraya girmeye....neyse görüşmek üzere...

Fıstıklar nasılsınız bakalım.. Baby'cim inşallah erkenden gelirsin.. Takımdaki paylaşımın çok değerli benim için. Hele de güzel güzel kilo verdiğini gördükçe daha bir umutlu oluyordum.
Kızlar uzun süre sonunda bu sabah tartıldım :)). Kilo almamışım valla.. Ama hala 63'lerde sürünüyorum. Neyse çaktırmıyorum kendime. Ben zaten kilo verme sürecinde değilim ki :)). ıdeal kilomdayım.. Kilo vermek de neymiş hıhsengözlerimebaksanab.
Hadi bakalım güzeller, sizlerden ne haber? NNeler yaptınız haftasonunda

günaydın kızlar dün oglusumun yıl sonu gösterisi vardı saat 3 ten 10 kadar ordaydık çok güzel geçti ondan giremedim çok yoruldum sanki ben yaptım bütün gösteriyikaydirigubbakcemile3
birazdan arkadaşıma gidicem teizlik yapcaz evini taşıycak arkadaşlarla yardım etcez hepinizi çok öpüyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile5

Günayyydııın!...
kusuruma bakmayın cuma gününden beri hiç yazamadım.Size yazdıktan sonra ölçülerimi aldım ama yazamamıştım.Sizinkilere ekledim.
Yaptıklarıma gelince Cuma günü 1 saat aerobiğim vardı.cuma akşamı stepperimi 10 dak yaptım.Cumartesi günü 10 dak yaptım,ayrıca salına salına 1 saat yürüdüm.Dün de nedendir bilmiyorum ama çok bitkinim canım hiçbirşey yapmak istemiyor,ama genede kendimi zorlayarak 1 saat pazarda dolaştım ayrıca 1 saat salına salına yürüdüm.

Bu okulun son haftaları vallaha sanki okula ben gidiyormuşum gibi bana fenalık geldi.Canım sabahları hiç kalakasım yok.Ama vucut otomatiğe bağlamış,saat çalmadan gözüm açılıyor.Ama yerimden kalakamıyorum.Çocukları gönderdikten sonra da yatamıyorum.
Geçen pazartesinden beri ev üstüme üstüme geliyor.Yazlıkları çıkardım.kışlıkları elemeye çalışıyorum.Eşim saolsun hiçbir şeyi atırmıyor.Ama giyinmiyorda oooooooof of.ındir kaldır,fenalık bastı.Çocukların eşyalarına bile karışıyor.Bugün işe gittikten sonra mutfak dolaplarını boşaltım.Bayağı bi verilecek şey çıktı.
Muhtara götürüyorum.ıhtiyacı olanlara dağıtıyor.Evde dolap doldurup kendimi yoracağıma başkasının işine yarasın.Ay verilecek daha çoook şey var.ama taşıyacak adam lazım.Daha önemlisi ayıklayacak lazııım.Diyorum ya ev üstüme üstüme geliyor.

Neler yazdığımı yazmıyorum artık çünkü sapıttım.Daha kahvaltı yapmadım.Karnım acıktı ama canım hiçbir şey istemiyor.Sonrada elime ne geçerse yiyorum.OOOOOOf ya Kilo vermem durdu.Şöyle bir bakıyorum ölçülerim az biraz oynamış.Neyse sıkılışıyorum diyerekten moral bulayım bari.

günaydın bayanlar çok şükür iyileştim bugün ölçülerimi alıp yazıcam dün eşimle 5 km yürüyüş yaptık sahilde kızlar çok ii geliyor artı psikolojim bile süper kendimi çok mutlu hissediyorum endorfin salgılanıyor tabi bugünde yürüyüşe gitmeyi planlıyorum dönünce yazarım şimdi elma sirkeli suyumu içiyorum herkese ii günlera.s.

slm kızlar...ben hala geçmişte giremedimm yaklasık20sayfayı okuyamadım..
bu hafta 3sınavım var...gir gir bitmeyecek türden yani...
gecen hafta siyah gri bi elbise aldım:p diz üstü kolları dirsekte cok şeker bisi...arkdsıma gösterdim gri topuklu ayakkabılarla super durdugunu soyledi...
baktım kilo verme cabam gidiyor...ozaman ne yaparız...olabildigince sık giyinir veeee daha şık olabilmek icin kilo vermeye cabalarız di mi ama opuyorumnanaktan
sunbulcum gecmis olsun gecmis sayfaları bilmediim icin...
baby cnm sende kısa zamanda geri dön valla azminizi gördükce gecen senemi hatırlıyorum...nerde bende o azim...

gecen yıl aldıgım siyah bi elbisem vardı... 68kg iken almıstım yazlık..42bedendi..
götürdüm terziye saolsun daralttı dedigine göre elbise suan 38bedenmiş:):):)

bu ölçüleri ne icin alıyoruz noluo anlamadım kopunca böyle oluyor tabi girmedim ki okuyayım:mymeka:
2gun once.. gece 4 canımız sıkıldı arkdsla...dısarı cıktık 2kız evin onundeki parkta 7/24guvenlik durur.kaydıraktan kaydık salıncaga bindikkaydirigubbakcemile2
sonra arkdsm dondurma diye tutturunca abartısız gidis donus 1-1.5saat suren bir yürüyüsle gece acık olan tek yere vardık...hala bacaklarım agrıyor valla tek yaptıgım spor bu oldu...
reglin 3.gunundeyim... yeni kalktım sayılır..bugün evdeim lapa yapıp ders calısmayı planlıyorum...
ölçülere ve kiloma gelince:
kilom: 61.0
bel:72.5
göbek:85
basen:94.5
ust bacak:sağ:55 sol:54 kalça çıkığı malum

evet gelelim ölçülere
göğüs:92
bel:72
göbek:87
kalça:104
baldır:63:çok üzgünüm:KK43:baldırlarım baya kalın bol bol yürüyüş yapmalıyım)
fiyucem hergünbir spor aktivitesi yapıp paylaşıcaz onun için ölçülerimizi aldık ne kadar incelicez bakalım mantığıyla çok çalışmam laaaazımmmm çooooooooookkaydirigubbakcemile2

evet gelelim ölçülere
göğüs:92
bel:72
göbek:87
kalça:104
baldır:63:çok üzgünüm:KK43:baldırlarım baya kalın bol bol yürüyüş yapmalıyım)
fiyucem hergünbir spor aktivitesi yapıp paylaşıcaz onun için ölçülerimizi aldık ne kadar incelicez bakalım mantığıyla çok çalışmam laaaazımmmm çooooooooookkaydirigubbakcemile2

ah cnm senle bana bi bak bellerimiz aynı şaka gibi sen baldır basen diyorsun ya benmde bu bel ve göbek büyük problem...valla bu hafta zor yalan söylemis olmayım spora vakit falan yok:KK43:
ama haftayadan itibaren daha rahat olcak sınavlarım ozaman yapabilrm...

bu arada lapamı yiyorum simdi içinde 2kucuk domates yarım salatalık 1tane de kırmızı biber(c vitamini:eek:) var...
umarım yarın 60ları tekrar görürüm...

evt canım haklısın bellerimiz aynı ama benimki kalçama göre baya ince duruyor alışveriş yapıp geldim akşam yemeğinden sonra eşimle yine yürüyüşe çıkıcaz birde sahilde spor aletleri var birazda onlarda takılırsam süper olacak

evt canım haklısın bellerimiz aynı ama benimki kalçama göre baya ince duruyor alışveriş yapıp geldim akşam yemeğinden sonra eşimle yine yürüyüşe çıkıcaz birde sahilde spor aletleri var birazda onlarda takılırsam süper olacak

işte o belin ince durmasında en buyuk etken kalça... bende de o olmayınca sırıtıyor bel:KK43: bide omuzlar geniş...

ya bende lapa yapamadım valla,sabah yemistim...ogle aksam karısık simdi yemis oldum.. 1krep 1kase de domates corbası...
kreple corba dunden kalmıstı çöpe gitmesin dedim:)
doydum ama tıka basa... yatana kadar meyveyle falan idare ederm artık...

sünbülüm sen ne güzel bi hatunmuşsun vallahi çok güzel gözüküyon avatarında
ayy bende yarın sabah yazayım ölçülerimi vallahi çok yorgunum hiç ölçecek gibi deilim
sabah hiç bişey yemedim öglen kısır ve 1 dilim mkek yedim akşam hiçbişehy yemedim yürüyüş yaptım 40dk ama çok yoruldum kızlar bugün bukadar yürüyüş yaptım malesef

saol şebnemcim sende çok hoş gözüküyosun bugün yürüyüşe çıkamadım evde 35 dk bisiklete bindim sonrada kalça hareketleri yaptım hadi kızlar diğerleri nerde neler yaptınız bakalım spor adına bırakmayalım ipin ucunu:hooray:

ben bu hafta koptum, okulda yaptığım hareketlerde olmasa bomboşum, o yüzden yazmak bile istemiyorum. malum, okullar kapanıyor, habire not işleri, bitmiyor. kendi kendime strese giriyorum.
basen hareketleri yapmam lazım, mekik çekmem lazım. bu karın kasları beni yarı yolda bırakıyor. inşallah yapacağım. az kaldı. yarın işlerim biter ama bu hafta hiç bişey yapmış olamayacağım. sadece yediklerime dikkat ediyorum ve su içmeyi hep unutuyorum. susadığım zamn bile kalkıp içmeye eriniyorum. yaz geldi, yorgunluk bastı. bıraksalar hiç kalkmadan yatacağım. kendinize iyi bakın bayanlar.
şebnem ve sünbül, süpersiniz. o resim küçültme işini halletsem ben de koyacağım, çok heveslendim.

Günaydıııın kızlar......
Nasılsınız bakalım bugün ?Sabah beri siteye takıldım.Sayfaları okuyorum.Havalardan herhalde bir uyuşukluk bir tembelliktir gidiyor.Allah sonumu hayır etsin.Ama kendi kendimi ittire kaktıra birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Dün sabah canım çok sıkındı.Ev toplamaktan kahvaltı yapmayı unutum.Öğlen fırın makarna ,akşam tavuklu maydanoz salatası,gece:eek:klava: 1avuç ekşi jelibom ve 1avuç ayçekirdeği yedim.Tam sopalığım.Bütün gün ağzına sahip çık,gece otur çok lazımmış gibi tıkın.Meyve senin neyine yetmiyoooor.:mymeka:

X