slm kızlar...ben hala geçmişte giremedimm yaklasık20sayfayı okuyamadım..
bu hafta 3sınavım var...gir gir bitmeyecek türden yani...
gecen hafta siyah gri bi elbise aldım
diz üstü kolları dirsekte cok şeker bisi...arkdsıma gösterdim gri topuklu ayakkabılarla super durdugunu soyledi...
baktım kilo verme cabam gidiyor...ozaman ne yaparız...olabildigince sık giyinir veeee daha şık olabilmek icin kilo vermeye cabalarız di mi ama opuyorumnanaktan
sunbulcum gecmis olsun gecmis sayfaları bilmediim icin...
baby cnm sende kısa zamanda geri dön valla azminizi gördükce gecen senemi hatırlıyorum...nerde bende o azim...
gecen yıl aldıgım siyah bi elbisem vardı... 68kg iken almıstım yazlık..42bedendi..
götürdüm terziye saolsun daralttı dedigine göre elbise suan 38bedenmiş:):):)
bu ölçüleri ne icin alıyoruz noluo anlamadım kopunca böyle oluyor tabi girmedim ki okuyayım:mymeka:
2gun once.. gece 4 canımız sıkıldı arkdsla...dısarı cıktık 2kız evin onundeki parkta 7/24guvenlik durur.kaydıraktan kaydık salıncaga bindikkaydirigubbakcemile2
sonra arkdsm dondurma diye tutturunca abartısız gidis donus 1-1.5saat suren bir yürüyüsle gece acık olan tek yere vardık...hala bacaklarım agrıyor valla tek yaptıgım spor bu oldu...
reglin 3.gunundeyim... yeni kalktım sayılır..bugün evdeim lapa yapıp ders calısmayı planlıyorum...
ölçülere ve kiloma gelince:
kilom: 61.0
bel:72.5
göbek:85
basen:94.5
ust bacak:sağ:55 sol:54 kalça çıkığı malum