Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

çok sağol güzelim artık haftaya kaldı şimdi gördüm msjını...

Fiyuce cim çok sağolasın ablam listeyle ilgilenmişsin, halletmişsin. ben ancak kalkabildim ..

Fiyuce cim çok sağolasın ablam listeyle ilgilenmişsin, halletmişsin. ben ancak kalkabildim ..

ne demek ablacım zaten firariyim arada bi işe yarayım di mia.syerimseniben
yalnız ben gecmis sayfaları hala okuyamadım...sen listede neden yoksun....?
anlamadım hayırdır:çok üzgünüm:

günaydın kızlar susuzluktan kıvranıyoruz bu ne arızasıdır ben alamadım gitti:jeyyar:
5. olmuşşuz iyi bence dahada iyi olabiir inşallah haftaya daha ii oluruz
şimdi 1yeşil elma yiyorum öglende tavuk yicem

buarada herkes yaptıgı spor aktivitesini yazacaktı ben dün yürüyüş yaptım kocişimle

ben geldiiiiiiiim
kardeşimi askere gönderdim geldim ayyy çok zormuş vallla...
çok şükür annemin o kadar güzel yemekleriyle kilo almadım en çokta dönünce buna sevindim
hepinizi öpüyorum

Günaydın kızlar 5. ligimizi kutlarım ne diyeyim :)))

Bn dün 20 dk yürüdüm eve geldim 15 dk twister da çalıstım sonra yoruldum bıraktım (

Sabah da birkaç durak önce indim işe giderken 20-25 dk arası da öyle yürüdüm.

ınsallah devamı gelecek bakalım.

ben geldiiiiiiiim
kardeşimi askere gönderdim geldim ayyy çok zormuş vallla...
çok şükür annemin o kadar güzel yemekleriyle kilo almadım en çokta dönünce buna sevindim
hepinizi öpüyorum

turkbayragiALLAH kavuştursun kardeşin güle güle gitsin turkbayragigüle güle gelsinturkbayragi

Baby'cim Allah kavuştursun. Benm kardeşin dönmesine de kısmetse 2 ay kaldı.. Hayırlısı ile tüm askerler bir an önce sevdiklerine kavuşurlar inşallah.. Asker yolu beklemek gerçekten zormuş.

slm bayanlar baby allah kavuştursun hala tamiyileşemedim bir iyileşeyim hayırlısıyla hergün yürüyüşte olacam inşallah bel bölgemden baya incelmişim sanırım ama kalça yerinde tık yok şebnemcim resminde çok hoş gözüküyosun maşallah kafayı toparlıyımda spacemin dediği yazıyı yazayım

2008 mart ayında kk ya üye oldum 59 kiloyla 12. takıma geldim hedefim 52 di 54.5 kiloya düşebildim daha sonra eylül ayında başladığım antidepresan iştahımı açtı yaklaşık 10 kilo kadar aldım kilo almaya başlayınca takımdan dönmek üzere ayrıldım çünkü kendimi tutamadan sürekli yiyodum daha sonra ilacımı bıraktım takıma geri döndüm fakat fütursuzca açılmış iştahımı frenlemek baya zaman aldı yeni yeni dengelemeye ve kilo vermeye başladım haftada 4 veye 5 gün 1saat spor yapıyorum sabahları limonlu elma sirkesi içiyorum ara öğünlerde yarım yağlı bi bardak süt içiyorum kan şekerimi ve iştahımı dengeliyor hergün büyük bir fincan 5 i biryerde çayı içiyorum akşamları sırf mate çayı içiyorum onunda iştah kestiğine inanıyorumyaptıklarım bunlardan ibaret hedefim şuan için 58 inşallah 58 i vurursam bi cesaretle 55 i zorlıcam sonrada hamile kalmayı planlıyorum

1 buçuk senedir öğrenemedim şu çizelgeyi aptalmıyım neyim kızdım kendime nerde hata yaptım acepppklava::uhm:

sünbülcüm teşekkür ederim
bende yapamamıştım kilo çizelgemi saolsun cimcimem yaptı istersen sende birine rica et yapsın ben yapamıyorum yapabilseydim dükkan senin

ablacım saol ya sonunda becerdim ilerlediğimi gördükçe keyfim yerine gelsin inşallah şebnem saol cnm

şebnem ,space ve sünbül çok teşekkür ederim sizlere.....space senide allah kardeşine kavuştursun rabbim sadece benim kardeşimi değil tüm askerlerimizi korusun....

günaydın bayanlar.
baby nurse hoşgeldin ve Allah kavuştursun.
ben hafta sonu annemlerdeyim. inşallah yarından itibaren yaptığım faaliyetleri yazacağım.buradayken de boş durmadım tabi, bol bol hareket ettim ve bulduğum yeşilliklerden faydalandım. 2 haftadır görüşmüyorduk ve gelince kilo verdiğimi hemen farkettiler. şu bir ayda ne kadar daha yol gidebilirsem iyidir. sonrasında bana büyük bir irade gerekiyor. tatile gireceğiz. neredeyse hiç evde olmayacağız. gittiğimiz yerlerde ne yaparım bilmiyorum. düzenimin bozulması beni çok etkiler, sindirim sistemim vs. hiç bişey kalmaz.
bu aralar top oynamaktan ellerim falan kapkara kaldı,.
geçen hafta hazır açılmışken bu hafta daha güzel bi sonuç elde edelim inşallah.

kızlar çok afadersiniz.cuma bildirim yapamadım. acilen şehir dışına çıkmak zorunda kaldık.cumaya bildirim yapamazsam kilomu 54,5 olarak geçin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…