Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

günaydın Özden günaydın Space sizde bnm gibi sabahcısınız Nasılsınız??

Son düzenleme:
ben geceden beri ayaktayım doğrusu. ış vardı. onla debeleniyordum. hiç uyumadım. Benim uyku düzenim nasıl düzene girsin ki?
Ozzden sana da günaydın. ne zamandır yoksun ortalarda. Tamam takım kaptanı kaçakları oynuyor da, üyeler de kaçmasın canım :))).
ya bu arada o resimdeki kız gibi göbeğim olsa off yani. gerçi bence estetik vs de var. sadece zayıflama değil ama. olsun..

12.TAKIM **106. ETAP **
baby_nurse (
64,5 / 0 / 0 / 0% )
sbnmcsm (68,1/ 0 / 0 / 0% )
_demet_ (71 / 0 / 0 / 0% )
obur (71/ 0 / 0 / 0% )
sunbul (62,2 / 0 / 0 / 0% )
Bendiyom (67,5/ 0/ 0/ 0% )
Gkcn ( 54,5/ 0 / 0 / 0% )
Fiyuce (60,3/ /0 /0 % )
Saliha_ (61/ / 0/ 0% )
Ozzdenn (87,2/ 0 / 0 / 0% )
12.TAKIM TOPLAM KıLO (667,3 / / / %)

Kızlar maşallah hepinize şimdiye kadar bildirim yapan herkes acaip kilo vermiş. Benim gitmem yaramış. Valla bilseydim daha önce giderdim be güzeller. Yani helal olsun diyorum başka birşey diyemiyorum. Maşallah hepinize.. (şimdilik 3 kişinin bildirimi var)

Sonucu görünce bayağı şaşırdıım?!?....Ben bu kadar insanın içinde en iyi kilo veren???.....
Vallaha komedi ama arkadaşlar moral bozmak yok.Çünkü unutmayın ben daha yeni katıldım ve bildiğiniz gibi yeni kilo vermeye başlayanlar ilk etap hızlı verir.Sonraaaaaaaa kilo verme işi yavaşlar.Ki bende de dikkat ederseniz son bir aydır toplamda zorlana zorlana 2 kilo gitti.

7 kilo verdin obur cum az buz değil. lütfen yani :)). şimdi klasik kiloyu yerleştirme dönemindesin. hadi bakalım haftaya 70'i göreceksin. eminim bundan. ondan sonra da 70li kilolara veda edeceksin. bu hafta azıcık dikkat et olur mu? benim gibi uzun süreli takılma yaşama.

Nasıl kilo verdim.Öncelikle artık kilo vermem gerektiğine karar verdim.Diyet yapacağım diye kendimi şartlamadım.Çünkü bu şartlamaları yaptığımda,daha çook yemeye başladım,hep ters tepki yaptı.
Öncelikle ekmeği günde 1-2 dilime indirdim.Gece yediğim çerezleri kestim.Akşam üstleri çay saatini kaldırdım.En önemlisi hafata 2 saat düzenli olarak aerobik yaptım.Halende yapıyorum.Arada fırsat buldukça tempolu yürüyüşler yapmaya çalışıyorum.En önemlisi takım arkadaşlarımın hep desteğini aldım.Arada yaptığım hataları onların sayesinde düzeltim.
Yaptığım sporun haricinde,Mart ayının 2. haftası bahar temizliğine girişip evi yerden tavana kadar tek başıma temizledim.
Nisan ayından beri kilo verişim çok yavaşladı.Şimdi gene takımımın desteği ile hep beraber hergün en azından bir spor aleti kullanarak hareketimizi artırmaya yöneldik.
Hep beraber azimle çalışarak yaptık.DARISI HEPıMıZN BAŞINA EN KISA ZAMANDA KARNE ALMA DıLEĞıYLE.........

Saol Feza sen ve takım olmasanız ben tek başıma çoktan pes etmiştim.Her seferinde destek oldunuz. Bana hatalarımı siz düzeltirdiniz.
Sıra sizde hadi bakalım.Moralleri toplayıp ne oluyor diye silkelenip yarışa devam.Pes etmek yok.

Obur cum yazı için çok teşekkürler. ıkimizin hedefi de aynı. başkangıç kilolarımız da çok yakın. kimbilir gün gelir devran döner ikimiz de peşpeşe karnelerimizi alırız inşallah.

kimsecikler kilo bildirimi yapmamış .bende meraklı melahat kim ne kadar vermiş merak ediyorum zayıflayanları tebrik edip kocaman öpüyorum.Şeniz

Son düzenleme:
Demet doğrusu ben de heyecanla bekliyorum. Ama bizim takım biraz geç geliyor maalesef.. bakalım, inşallah öğleye tamamlamış oluruz. Ben de uykusuzum, ne kadar dayanırım bilmiyorum. Bilmem kaçıncı kahvemi içmekle meşgulüm şu anda

Günaydın arkadaslar, herkes kilo vermis ama ben veremedim.Fuar vardı söylemistim ( Standda bos kaldıkça kurupastalara lokumlara saldırdım haliyle bu beni etkiledi. Aksam eve geç gidince de abur cuburun üstüne sıcak yemek yedim ((((

Şu an 67,300 üm malesef ama insallah önümüzdeki hafta daha iyi olacak. :)

Oburcum dün ben twister a basladım 10 dk ile çünkü basım döndü ama yakında alısırım.

Ölçülerim 29.5.2009 sabahı itibariyla :

Bel :83
Göbek : 102
Kalça : 105
Üst bacak :62

Her hafta diyorsanız her hafta da yapabiliriz bu ölçü bildirimlerini.

bendiyom cum olsun 200 gram 200 gramdır :).. almamış ol da. bu ölçüerinizi yazma işine karar verirseniz bir önerim olacak.. katılan herkes ölçülerini verdikten sonra tek bir mesajda toplanır, haftalık olarak yan yana görmek kolay olur. mesajların arasında kaybolup gitmez herkesin bilgisi.. bu arada bendiyom senle ölçülerimiz çok yakın valla. hadi şu steppera devam et, incelme başlarsa ben de niyetlenirim (belki.. bilmiyom.. çaktırmayın bana olur mu)

ayy inanamıyorum 67.3 ama neden:uhm:fazla bişey yapmadım ki kilo vereyim 500gr felan azalırım diyodum ayyy çok şaşkınım ama mutluyumda acaba tartım mı bozuldu noldu bilmiom ayyy dahada bi hırslandım çıglık atcam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şey:sm_cool:acaba regl dönemim bitti yeni bi alaka olabiliir mi diycem :uhm:

vay vay vay off yaa acaip mutlu oldum. ne güzelsiniz siz böyle. Şebnem cim çığlık atmazsan hatrım kalır. hatta benim için de at ne olur. muhteşemsiniz kızlar gerçekten acaip mutluyum yaa.

senin içinde göbek attım hihoyyyt:teytey:kaç kere tartıldım bi bilsen şimdide erik yiyorum 3 tanede kayısı akşam yemegimide yaptım hiç yag koymadan teflon tavada tavuk pişirdim salata da yaparım

bilmez miyim be güzelim. benden iyi bilebilecek biri var mı :))). Hah bi de böle tartının üzerine çıkıp nefes tutan bir şaşkın ben miyim merak ettim bak şimdi. sanki hava da ağırlık yapacak. Ama yok tipik hareket tartının üzerine çıkılır, karın olabildiğince içe çekilir sonra tartıdaki rakamı görmek için heyecanla beklenir. bu kısa sürede bir yandan bilinen tüm dualar okunmaya başlar :)).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…