Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

günaydın herkese kızlar ben berbatım dün hasta hasta 5 km yürüyüş yaptım rüzgarıdayedim bugün çok kötüym sesim borozan gibi burnum akıyo 1 kutu mendil bitti neyse hergün çıkıcam yürüyüşe inşallah hiç aksatmıcam tatile 1 ay 15 gün kaldı son rampadayım hızlanıyorum kızlar biraz daha az yiyip çokda kısmadan daha çok spor yapıcam inşallah hedefime ulaşırım buarada space hedefim şimdilik 58 bu ay yazmam gereken yazıdan bahsetmişsin ne olduğunu anlayamadım

Sümbülcüm sen tatile çok güzel gideceksin ve orda da spor yapıp daha zayıf döneceksin ins.

bendiyom cnm çok saol vallaha bana müthiş bir gaz verdin çok hırslıyım fena hırs bastı artık bu defteri dürücem fena uzadı bendiyom sende hırlanırsan başarıcağına inanıyorum ne güzel incecik bir gelin olursun hırsın azmin sonunda alacağın başarın kendine verdiğin düğün hediyen olur eşinle başlayacağın yeni hayatına incecik başlarsın inşallah kızlar ben donuyorum battaniyeyle oturuyorum heralde ateşlenicem havalar sakat kendine çokk dikkat edin buarada spor grubuna bende katılamk istiyorum hergün spor faaliyetlerimizi yazalım haydi bayanlar canlanalım sıktı bu kilolar kurtulalım gitsin

evet ya bugün ben ölçülerimi yazacam ins. sende yaz Sümbül Obur nerdesin sende yaz katılmak isteyen herkes yazsın. Ve yarında yaptığımız sporları yazmaya baslıyalım hem birbirimizi daha çok gaza getiririz.
Atlamayalım bu hayat bizim sonuçta. Bizden bir tane daha yok

Selam;
Bugün işim vardı.Sabahtan beri telefonlar susmadıııı.İş arası telefon bayağı sıkıcı oluyor.Öğleden sonra tam siteye girmeye niyetlendim.Elektrikler kesildi.Derken kızlar geldi.Veeee nihayet şimdi fırsat buldum.Yazdıklarınızı okudum.
OOoh beee sonunda spor yapmaya beni gaza getirmeye razı olan çıktııı.Haydi başlayalım.Bugün akşam tv setrederken çerez veya dondurma yerine spor yapalım.Ölçüleri yarın kilo bildirimi ile beraber verelim.Bakalım haftaya ne olacağız.
Twister almışsın bendiyoom,hayırlısı olsun.Senin sayende bende stepperimi kullanmaya başlayacağım.Haydi başlayalım ölçüleri yarın yazayım..Eşim geldi akşam yemeğini koyma lazım.Yarın sabahtan yazarım.
Ben bu akşam başlıyoruuuum.

maşallah kızlar bugün ben giremedim, doktora gittim, siz coşmuşsunuz. spacemin ayağı uğurlu gelmiş. bak bu bi işaret.. sen gelince ortalık kalabalıklaşmış. 1 haftası gitti senin tatilin ve mesajlarında da enerji gördüm, demek ki kendini topladın ve gelmene az kaldı.
bendiyom, teşekkür ederim. hiç aklımda öyle bişey yoktu. stepper yoktur buralarda da marangoza sorarım. ben konyadayım amma bir ilçesi, baya küçük 14 bin kadar. ilçeye "hoşgeldin" yazısı ile "hoşçakal" yazısı arası yürüyerek 30-40 dk. o kadar küçük yani. tek avantaj sakin bir ortam olması. benim okul da buranın bi köyünde.
bu sefer lapa diyeti 0.7 kilo ile sonuçlandı. diğerini 1 ay önce yapmıştım ve tuz tüketimimi baya azaltmıştım, sanırım ondan. az olsun da geri gelmesin.
giden gittiğiyle kalsın hepimizde inşallah.
şebnem senin diyet nasıl gitti? artık senin sonucu yarın öğreniriz.

kilo bildirimi ise; bu hafta 59.7.şimdilik böyle. görüşürüz.

saliha cım güç toplamaya çalışıyorum. ama kendime mümkün olduğunca çaktırmamaya da çalışıyorum. Çaktırdığım anda kendimi buzdolabının önünde buluyorum. geçen seneki beni istiyorum yaa. spora giden. sürekli hareket halinde, kendinde değişiklik yapan beni istiyorum. her akşam ertesi gün için bir sürü karar alıyorum, ertesi gün hepsi yalan oluyor. Öncelikle uyku düzenimi sağlamam lazım..ama yapamıyorum, yapamıyorum. sizleri okumak çok iyi geliyor.Hele de şimdi hırslandınız, hareketlendiniz ya.. Bir de şöyle spor raporlarınızı yazmaya başlasanız. Böyle incelme bilgileriniz gelse, o zaman değmeyin keyfime..
ınşallah bendiyom'un dediği gibi uzatmam bu arayı ve çok kilo almadan dönebilirim. Ancak şu anda hiç bunu düşünmek istemiyorum. Yoksa mutfaga doğru yolculuğa çıkarım :).
Bu arada iki akşamdır sebze ve salata takılıyorum. Ama gece uyumadıkça pek bişiyi etkilemez.

Sunbul cum, analiz için ne yazacağım demişsin. Diğer arkadaşların geçen ayki analiz cevapları bilgi verici olabilir. Özet olaraksa neden kilo veremediğini, bu durumu değiştirmek için neler yapmayı planladığın ve hedefinin olduğu bir mesaj rica ediyoruz.
Gokcen cim senden de aynı minvalde bir mesaj lütfen. Ayrıca Obur'da nasıl böyle güzel kilo verebildiğini, neler yaptığını anlatan bir mesaj. Bu ay mümkünse kısa sürede tamamlayalım istiyorum cevabımızı. geçen ay benim yüzümden çok gecikti maalesef. Bu sefer kısmetse daha kısa sürede toparlamak niyetindeyim.

kızlar kızlar gelemmisırnaşık şey
sabah 1 elma yedim arkasından peynir ve çok az kepekmek
öglen bol sebzeli kısır
akşam salata yedim ogluşumun pidesinin tadına baktım:eek:klava:
ama bol bol yürüdüm vallahi akşam üstü ogluşumun bisikletinin peşinden koştum resmen
eve gelincede erik ve kayısı yedim bide yarım dilim baklava :eek:klava:ama valahi çok azdı kare bi dilimin yarısı:eek:
salihacımben yapamadım lapayı ya su yoktu bulaşıgından erindim :1no2:eek:ndan yapamadım malesef
demet ablacım dondurmaya bende dayanamıyorum çerez deil ama bence sen eve çerz alma biz öyle yapıyoruz çok sevdigimiz ama yedikten sonra niye yedik dedigimiz şeyleri almıyoruz eve kola çerez yaşpasta vs... benim kocanın mide problemide varya birazda ondan
sünbülcümbenimde hızlanmam lazım temmuzda 5kilo vermiş olsam ne harika olur yaaa

hadi kızlar hareket bende varım oburcum spor işine yürüyüş yaparım merdiven çıkarım hadi bakalım herkes yazsın neler yapmış mesela ben bugün koşar adım yürüdüm çok iyiyidi kaç saat bilmiyom ama tahminen 2 2,5 saat felan gündüzde yarım saat4 0 dk kadar yürüdüm

evet spacem uyku düzeni çok önemli. o derdi çok iyi bilirim. ben de hala düzen oturtabilmiş değilim, ama benim ki kafamda kurduklarım yüzünden. yaşadıklarımdan çok etkileniyorum.
buzdolabı konusuna gelince, dolapta zararlı şeyler bulundurma. küçük kaselerde meyvelerin olsun, yıkanmış, hazır. açtığında onları görünce onlardan at ağzına, leblebi at arada. havaların ısınması da yardımcı olur, vücut yemekten önce su istemeye başlayacak artık. 14 kilo vermişsin, sakın bırakma. aradaki kaçamaklarından da asla pişman olma. spora tekrar başla, zorla da olsa. devamını getirisin kolaylıkla. kaptanım bunları sen benden iyi bilirsin. eğer azimli olmasan koca 14 kilo nasıl giderdi? bu ara senin için küçük bi tatil olsun, sonra gel de birinci olalım, derece yapalım. çok güzel olsun. bu arada o diğer paylaşım alanlarını okuyorum, elimden geldiğince takip ediyorum artık.

şebnemcim sular gelince lapayı yap, bi anda tartı eksilince güzel oluyor, ama ayda bi kere yapalım. zarar vermesin. yiyip içtiklerimizin yanına da yaptığımız fiziksel aktiviteleri ekleyelim, iyi olur bence de.
bugün doktora gittim. tahlillerimi gösterdim, muayene oldum. inşallah bi sorun yok. yarın tekrar küçük bi tahlil daha yaptırıp tekrar gitcem.

bebişin olsun diyemi gitceksin doktora allah gönlüne göre versin tatlişkom sanada banada :emir_bebek:
ewt lapayı yapcam bende uygun oldugumda tatlım şu küçük kaselerde meyve işi aklım a yattı

evet, inşallah olur. geçen sene sebep ne bilmiyorum ama bebek 8 haftalıkken ölmüş, 11. haftada öğrendim ve düşmemişti, kürtaj oldum. aşırı stresliydim, kötü şeyler yaşadım, onlara yoruyorum, hayırlısı olsun diyorum. güveneceğim bir doktor da buldum. şimdi kendimi hazır hissetmeye başladım.inşallah isteyen herkese nasip olsun.

kızlar yine bir haberle geldim. Analizlerin sonucuna göre aylık takım ve yarışmacı sıralaması yapılıyor biliyorsunuz. Takım olarak sonuncuyuz :KK43:(((. Geçen aydan daha beter yani.. Ama iyi birşey var OBUR cum bireysel sıralamada birinci olmuş :)). Tebrikler Obur'cum. Nelerle boğuşarak kilo vermeye çalıştığını çok iyi biliyorum. Ama bak yüz küsur üyenin arasında birinci oldun. ınşallah hepimizde sendeki azim olur.
mesajın linki
http://www.kadinlarkulubu.com/7132610-mesaj134.html

evet spacem uyku düzeni çok önemli. o derdi çok iyi bilirim. ben de hala düzen oturtabilmiş değilim, ama benim ki kafamda kurduklarım yüzünden. yaşadıklarımdan çok etkileniyorum.
buzdolabı konusuna gelince, dolapta zararlı şeyler bulundurma. küçük kaselerde meyvelerin olsun, yıkanmış, hazır. açtığında onları görünce onlardan at ağzına, leblebi at arada. havaların ısınması da yardımcı olur, vücut yemekten önce su istemeye başlayacak artık. 14 kilo vermişsin, sakın bırakma. aradaki kaçamaklarından da asla pişman olma. spora tekrar başla, zorla da olsa. devamını getirisin kolaylıkla. kaptanım bunları sen benden iyi bilirsin. eğer azimli olmasan koca 14 kilo nasıl giderdi? bu ara senin için küçük bi tatil olsun, sonra gel de birinci olalım, derece yapalım. çok güzel olsun. bu arada o diğer paylaşım alanlarını okuyorum, elimden geldiğince takip ediyorum artık.
Ah Saliha'cım bilmem başka birşey uygulamak başka birşey maalesef. gün geliyor hepimiz bildiklerimizi başkalarından duymak ihtiyacı hissediyoruz. Buzdolabında zararlı fazla birşey yok ama ben ekmek peynir delisiyim. Eh onlar da her zaman oluyor işte :)). Şükür meyve mevsimi geldi de artık bolca meyve-salata çoğaldı. Şimdi yanımda bir tabak meyve oğlumla yiyoruz :). Akşam ise kabak ve semizotu salatasıyla geçti.

gitmeden bi de şunu da yazayım da, peynir deyince aklıma geldi, ben lor peyniri yemeye başladım. geçen televizyonda gördüm, bu masum karpuz peynir var ya, çok kaloriliymiş, bir dilim karpuz ve bir dilim peynir bir öğün yerini tutuyormuş. her ikisi de çok faydalı aslında ama..

Valla Saliha cım hepimizin katkısı var bu sonuçta :KK43:(.Demek nisan ayından beri fazla birşey yapmamışız. Veya diğer takımlar analizin ardından daha sıkıya aldılar, biz biraz gevşek kaldık ve sonunculuğu elde ettik.

yok Saliha cım peynir ve yoğurduma kimse dokunamaz :)))). Doğrusu bunca kiloyu verirken taviz vermediğim iki şeydir bu. yoğurdu artık evde yapıyoruz. Güzel bir süt bulduk, gerçek süt. Onla yapılan yoğurtla yemeye başladım yeniden mübareği. Benim şansım tatlıyla hiç ama hiç aramın olmamasıdır. Daha önce demişimdir, regl döneminden önce benim canım acılı, ekşili birşeyler çekiyor. Herkes tatlı krizindeyken ve arnavut biberlerini götürüyorum :)))

[URL=http://img41.imageshack.us/my.php?image=25159173.jpg][/URL]
my.php

kızlar size cuma günü kıyağı. Milliyetten aldım resmi. bir site inanılmaz değişimler diye yarışma yapmış, ordan.. Demek ki neymiş... demek ki oluyormuş...

X