günaydın herkese kızlar ben berbatım dün hasta hasta 5 km yürüyüş yaptım rüzgarıdayedim bugün çok kötüym sesim borozan gibi burnum akıyo 1 kutu mendil bitti neyse hergün çıkıcam yürüyüşe inşallah hiç aksatmıcam tatile 1 ay 15 gün kaldı son rampadayım hızlanıyorum kızlar biraz daha az yiyip çokda kısmadan daha çok spor yapıcam inşallah hedefime ulaşırım buarada space hedefim şimdilik 58 bu ay yazmam gereken yazıdan bahsetmişsin ne olduğunu anlayamadım
Ah Saliha'cım bilmem başka birşey uygulamak başka birşey maalesef. gün geliyor hepimiz bildiklerimizi başkalarından duymak ihtiyacı hissediyoruz. Buzdolabında zararlı fazla birşey yok ama ben ekmek peynir delisiyim. Eh onlar da her zaman oluyor işte :)). Şükür meyve mevsimi geldi de artık bolca meyve-salata çoğaldı. Şimdi yanımda bir tabak meyve oğlumla yiyoruz :). Akşam ise kabak ve semizotu salatasıyla geçti.evet spacem uyku düzeni çok önemli. o derdi çok iyi bilirim. ben de hala düzen oturtabilmiş değilim, ama benim ki kafamda kurduklarım yüzünden. yaşadıklarımdan çok etkileniyorum.
buzdolabı konusuna gelince, dolapta zararlı şeyler bulundurma. küçük kaselerde meyvelerin olsun, yıkanmış, hazır. açtığında onları görünce onlardan at ağzına, leblebi at arada. havaların ısınması da yardımcı olur, vücut yemekten önce su istemeye başlayacak artık. 14 kilo vermişsin, sakın bırakma. aradaki kaçamaklarından da asla pişman olma. spora tekrar başla, zorla da olsa. devamını getirisin kolaylıkla. kaptanım bunları sen benden iyi bilirsin. eğer azimli olmasan koca 14 kilo nasıl giderdi? bu ara senin için küçük bi tatil olsun, sonra gel de birinci olalım, derece yapalım. çok güzel olsun. bu arada o diğer paylaşım alanlarını okuyorum, elimden geldiğince takip ediyorum artık.