geçen cumayı 61 le kapattım. (regl dolayısıyla hiç gitmemişti bir hafta)sonra pazar günü 60.4 ü görünce çıldırdım. dün lapa diyetine başladım, bugün sürüyor, sonucu merakla bekliyorum. bu sabah tartıda sorun mu var bilmiyorum, ya da bastığım yere göre değişiyor mu ilk başta 59.4 sonra da 59.9 oldu, sonra da 59.6..
ama bişeyler gitti kesin, çok sevindim. ben 2 senedir 60 ın üstüne bi çıktım geri inememiştim. sabah bi etek giydim, beli nasıl bol, göbek neredeyse hiç yok(tabi aç karna).. belim 75ti ilk başladığımda şimdi 70. üst bacaklarımda incelme var. basende çok küçük incelme, 103tü 101 oldu, orası artık biraz daha gayret istiyor.egzersiz şart. çok mutluyum bu hafta. şu lapa diyetini öğrendiğim için de çok mutluyum. vücudum nasıl rahatlıyor anlatamam. baskülde tek basamak değil de iki basamak oynayınca süper oluyor. burada bulunduğum bir ayda gerçekten diyet yaptığımı kendim bile anlamadan kilo verdim. haftasonu anemlere gittik, orada yedim,içtim. hafta içi kaldığım yerden devam ettim, koyuvermedim. sizlere karşı sorumlu olduğumu düşünmek yeterli oldu, gerçekten faydalı bilgilere de sahip oldum sayenizde. size çok teşekkürler.
inşallah cimcimem, ben kendime de size de güveniyoum. olcak bu iş. önce de denerdim ama olmazdı, bu kez gerçekten sizin sayenizde çok kolay oldu.
bir de ben hareket etmeyi sevmezdim ama okulda derste hiç oturmuyorum şimdi, sürekli geziniyorum, tenefüslerde öğle arasında sürekli voleybol, evde sürekli ya shakira ya kolbastı. hareket etmeye alıştım ve durmak istemiyorum. bir de şu benim memlekette yürüyecek bi yer olsa.. burası minicik bi yer.
benimkiler spor sayılmaz ama senin sporla aran nasıl?
eve 5 dk mesafede çok güzel bi salon buldum..ayın 1.nde 4 aylık üyelik yaptırıcam kısmetse...
12. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı
Analiz Tarihi : 22 Mayıs 2009
Kaynak : 105. Etap
Takım Mevcudu : 9
Sınıfı Geçenler : 2
Sınıfta Kalanlar : 7
Analiz Notu : 22 (12. Takımın %22 si sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Nisan ayında 38 iken Mayıs ayında 22' ye gerilemiş. Mevcut sınıfta kalan üyelerin durumunda değişme yokken, 2 üye daha sınıfta kalanlara eklenmiş. Üç arkadaşımızın durumunda ilerleme var.
Bendiyom
Hedef : Mayıs 20 => 66 / Haziran ortası => 63 / Son : 58 (ılk hedefine ulaşamamış.)
Başlangıç Tarih : 01.02.2008
Kaç aydır rejimde? : 10 (79. ile 96. etaplar arasında ara vermiştir. 17 etap, 4 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 68,3
Şimdiki Kilo : 67,5
Verilen Kilo: 0,8
Minimum Değer: 10
Kilo kaybı yüzdesi: 1%
Karne Notu : 8
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında -6 iken, Mayıs ayında 8 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.
spacegirl
Hedef : 50
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 76,4
Şimdiki Kilo : 62,5
Verilen Kilo: 13,9
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: 18%
Karne Notu : 93 (100 olmaya az kalmış.. Azıcık daha gitse tamamdır..)
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 96 iken, Mayıs ayında 93 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.
Fiyuce
Hedef : Haziran => 58 (Mezuniyete az kalmış.)
Başlangıç Tarih : 15.02.2008
Kaç aydır rejimde? : 14
Başlangıç Kilo : 67,9
Şimdiki Kilo : 60,3
Verilen Kilo: 7,6
Minimum Değer: 14
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 54
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 61 iken, Mayıs ayında 54 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.
sunbul
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 14.03.2008
Kaç aydır rejimde? : 13
Başlangıç Kilo : 59
Şimdiki Kilo : 62,2
Verilen Kilo: -3,2
Minimum Değer: 13
Kilo kaybı yüzdesi: -5%
Karne Notu : -25
Bilgi : Mayıs ayında analizi ilk defa yapıldı.
baby_nurse
Hedef : Mart => 55 (Ayda 3 kilo vermek)
Başlangıç Tarih : 19.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 7
Başlangıç Kilo : 68
Şimdiki Kilo : 64,5
Verilen Kilo: 3,5
Minimum Değer: 7
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 50
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında 33 iken, Mayıs ayında 50 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.
Gkcn
Hedef : Haziran => 53 (1.5 kilo sonra mezun)
Başlangıç Tarih : 26.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 7
Başlangıç Kilo : 61
Şimdiki Kilo : 54,5
Verilen Kilo: 6,5
Minimum Değer: 7
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 93
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 100 iken, Mayıs ayında 93 olmuş. Böylece de "sınıfı geçti" statüsünü kaybetmiş.
sbnmcsm
Hedef : Temmuz => 65 / Aralık => 60 (Hedefe ulaşma olasılığı çok yüksek)
Başlangıç Tarih : 26.12.2008
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 70
Şimdiki Kilo : 68,1
Verilen Kilo: 1,9
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 48
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında 23 iken, Mayıs ayında 48 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.
_demet_
Başlangıç Tarih : 13.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 75
Şimdiki Kilo : 71
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 200
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 400 iken, Mayıs ayında 200 olmuş.
obur
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 78
Şimdiki Kilo : 71
Verilen Kilo: 7
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 9%
Karne Notu : 700
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni. :hooray:
Bilgi : Mayıs ayında analizi ilk defa yapıldı.
Takım Kaptanının Sorumluluğu:
1- Sınıfta kalan üyelerin durumlarında bir değişiklik yok. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 u bekleyelim.
2- Sınıfta kalanlara Mayıs ayında eklenen, iki arkadaşımız olmuş: Gkcn ve sunbul. Bu iki arkadaşımızdan açıklama alalım.
3- Mayıs ayında takımın en iyi kilo vereni değişmiş. Yeni en iyi kilo veren üye : obur. Deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
4- obur, demet ve sunbul' un hedefleri eksik. Ayrıca var olan hedeflerinde güncelleme yapmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen iletelim.
5- Yukarıdaki maddelerde belirtilen konularda açıklamaları içeren, Mayıs ayı analiz cevabınızı, TEK MESAJ halinde ve en geç 26 Haziran 2009 tarihine (110.etap) kadar vermeniz gerekmektedir. Aksi halde analiz dışı kalacaksınız.
ARŞıV:
12. Takımın NıSAN ANALıZ RAPORU için tıklayınız.
12. Takımın NıSAN ANALıZ CEVABI için tıklayınız.
NOT:
Nisan girişli üyelerin analizi Haziran, Mayıs girişli üyelerin analizleri de Temmuz ayında yapılacaktır.