Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar nabersiniz..beni bu hafta yarışmaya alabilirsiniz artık...listeye ekleyin...aslında bu hafta için demiştim ama spacemin canı sıkkındı biraz bende üstelemek istemedim..sağlık olsun...döndüm çok şükür...evet haklısınız azıcık hareketlenmek lazım...demet saliha selam kızlar..burda görünüyosunuz ama burda mısınız bilmiyorum

merhaba cimcime, ben her daim buralardayım. hafta sonuna göre kalabalıklaştık ne güzel.
sıkı bi haftaya var mısın? biz de birinci olalım artık. takımımız canlansın, her hafta derecelerimiz olsun. kaydirigubbakcemile
çarşamba-perşembe şebnemle lapa diyetindeyiz. ayda bir kez yapmaya devam etcem bunu. ilk yaptığımda baya rahatlattı.

olur güzelim benim...tabiki varım ..fakat ben izinli olduğum dönem kullandığım ilaç yüzünden biraz kilo aldım 1-2 kilo ....onu vermeye uğraşıyorum cumaya kadar bu hafta eski liloma dönüp - ye düşmemek size şimdilik yapabileceğim en büyük katkı olur..ama ondan sonraki haftalar süper olucak kısmetse....

istekli olalım yeter, bu hafta olmazsa gelecek hafta. en iyi grup biz olalım, hem de hep.... olsun, sen de halledersin. sağlığın yerinde olsun, o daha önemli.

Günayyydın!........
Kimse yok mu ?Hu Huuuu uyan Türkiyem!Nerdesiniz kızlar!.........Ya böyle eski konuşmalar ve ben çok sıkıcı oluyor.Herkesin sabahları işimi var?Güne sizinle başlayayım enerjik olayım,gaza geleyim diyorum.Ama dün akşam ki konuşmalar daha kimse gelmemiş.Ayyyy ben kendime yavaş diyordum?!?..Bu ne yaaaa hadi hareket diyorsunuz yazışalım diyorsunuz?......Ne yapsam benim gibi sabahları nette takılanlar grubumu kursam.Bu hızla bir yere varamayacağa benziyorum.
Yeni katılanlarında şevkini kırmak istemiyorum.Ama sıkıldıııım.

oburcum benim sabahım 7 de başlıyor ama şimdi geçebiliyorum bilgisayara. ikindi ve akşamcı grubu varsa ben de oraya gideyim. en azından biraz konuşma olsa ne zamandan kaldığı önemli değil, hoşuma gidiyor okumak, ama benim dün gecekinden sonra bi sen yazmışsın.
yine Allah bereket versin, geçen haftaya göre kalabalığız, daha da olcak inşallah. (sünbül, şebnem, cimcime, obur,demet)
şebnemcim ben perşembe doktora gitcem, randevuyu dün aldım, o yüzden ben lapayı salı-çarşambaya kaydırdım. bugün başladım yani. yarın seninle devam ederiz. kendimi oruç tutuyor gibi hissediyorum. okulda arkadaşlar bişey uzatıyo, yok saolun diyorum. bazen de elimi uzatıp geri çekiyorum, bozulcak gibi oluyo.
inşallah hazır biraz kilo vermişken, doktorda bi sorun da çıkmazsa bebek istiyorum artık.

sünbülcüm kendine iyi bak, bol meyve ye. limonlu ada çayı iyi gelir.
bugün de maşallah kimse yok, nazar değdim herhalde. kızlar nereye gittiniz?

saol salihacım maalesef bugün kaçırdım biraz yemeyi neyse yarın telafi ederim allah sağlık versin gerisi boş

salihacımanladım ok ben yarın başlıycam yarın ve prşembe inşallah güzel haber verirsin bize allah hayırlı bi evlat versin inşallah sanada banada
cimcmecimçok sevindim dönmene

günaydınlarrrr...sizlerle konuşamıyorum yada benim pc açık olduğu zaman kimsecikleri göremiyom buda motive olmamı engelliyor.ama size yazacam diye yediklerime dikkat ediyorum.dün gezmeye gitmiştim yürüyerek eve döndüm 45 dk sürdü.inanın yürüdüğüm zaman kendimi çok ii hissediyorm bugünden itibaren eşimle akşamları yürüyüşe çıkıcaz ikimizde incecik olucaz:Saruboceq:

Selam kızlar ne edelim böyle kör topal devam edelim.Herkes bir başına takılsın bakalım.Ne kadar motive olup ne kadar başarı sağlayacaksak?.......Kimse gelmiii!.......Bir ara ne güzel hergün herkes katılıyordu.Neler yediğimizi yazıyorduk.Arada kaçamaklarımızı nasıl dengeleyeceğimizi yazıyorduk.........................duk duk duk......duka duk.....kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
Zati keyfim yok.Kendimi zorluyorum birşeyler yapmak için.kaydirigubbakcemileVallaha halim böyle birilerinin beni çekiştirmesi lazım.Daha fazla yazmak istemiyor canım.Burada hayat kalmamış ki?.....senağlama

Haydiii millet canlanın anlaşıldı kimsenin gaz vereceği yok.Ben başlayayım biraz ortalığı hareketlendirmeye.Arkadaşlar o ne yapmış bu ne yapmışı bırakalım.Biz kendimiz kendimize yetelim.Vee işe beynimizden başlayalım.Madem herşey beynimizde başlıyor.
ne yapıyoruz yani çenemize sahip oluyoruz!......Birşey yemeğe niyetlendiğimizde kendimize soruyoruz BEN GERÇEKTEN AÇ MIYIM?BUNU YEMEK ZORUNDA MIYIM?Ya da DAHA AZ KALORıLı BıRŞEY YOK MUUUUU?
Yemesem ne olur?ÇOK DOĞRU OLUR!......ZAYIFLARIIIIM:.......... ..NEYMıŞ YEMEMELıYıM........
Yapacağımız bu arkadaşlar.Ondan sonarası zaten geliyorrrrrrr.

haklısın oburcum gerçekten açmıyım diye sormak lazım kızlar ben pert oldum vücudum şiş balon gibi burnum akıyor hapşu hapşu dün kaçırdım ama bugün dikkat edicem inşallah herkese sağlıklı günler

Hayatım geçmiş olsun!.......Şişkinliği takma kafana.Zaten lapa yemiyor musun?Muhteşem lapa sayesinde balonun havası söner.Yeterki sen lapaya devam et.

Ayy pardon saliha ile şebnem lapa diyeti yapıyorlardı.Sende katıl onlara lapa grubu olun:roflol:delikafadulden Ya kızlar kusura bakmayın ama ben iyi değilim.Sıkıntıdan saçmalıyorum.
Sünbül şaka bir yana cidden yapabilirsen.2 Gün içinde 1-1.5 kilo gidiyor.Evden de çıkmaman lazım.Çünkü o balonun havası çıkarken bayağı ses ve su çıkyor.Onun için evde kalman senin için en hayırlısı.
Hiç tuz yok.Sabah-öğle-akşam lapa, renklendirmek için bol salata çeşitleri ve baharat 2 günlük yemek listen hazır.Hayırlısı olsun.alkisalkisalkis

evt cnm ii fikir deneyeyim bari zaten hastayım hiç biryere çıkasım yok allahtan suyu çok seviyorum susuz duramam rahat yaz kış 2 lt içerim allahım hayırlısıyla bir hedeflerimize ulaşsak spacemin dediği çok doğru süre uzadıkça bayıyor insanı hızlanalalımda kurtulalım iyice depresyona girmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…