Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

merhaba kızlar...ben 2 gündür evde diilim o yüzden giremiyorum...dışarlarda bol bol yürüyorum ama...yediklerime de dikkat ediyorum...elimden geldiğince...umarım cumaya kadar birazcık da olsa vermiş olurum...

geçen cumayı 61 le kapattım. (regl dolayısıyla hiç gitmemişti bir hafta)sonra pazar günü 60.4 ü görünce çıldırdım. dün lapa diyetine başladım, bugün sürüyor, sonucu merakla bekliyorum. bu sabah tartıda sorun mu var bilmiyorum, ya da bastığım yere göre değişiyor mu ilk başta 59.4 sonra da 59.9 oldu, sonra da 59.6..
ama bişeyler gitti kesin, çok sevindim. ben 2 senedir 60 ın üstüne bi çıktım geri inememiştim. sabah bi etek giydim, beli nasıl bol, göbek neredeyse hiç yok(tabi aç karna).. belim 75ti ilk başladığımda şimdi 70. üst bacaklarımda incelme var. basende çok küçük incelme, 103tü 101 oldu, orası artık biraz daha gayret istiyor.egzersiz şart. çok mutluyum bu hafta. şu lapa diyetini öğrendiğim için de çok mutluyum. vücudum nasıl rahatlıyor anlatamam. baskülde tek basamak değil de iki basamak oynayınca süper oluyor. burada bulunduğum bir ayda gerçekten diyet yaptığımı kendim bile anlamadan kilo verdim. haftasonu anemlere gittik, orada yedim,içtim. hafta içi kaldığım yerden devam ettim, koyuvermedim. sizlere karşı sorumlu olduğumu düşünmek yeterli oldu, gerçekten faydalı bilgilere de sahip oldum sayenizde. size çok teşekkürler.

geçen cumayı 61 le kapattım. (regl dolayısıyla hiç gitmemişti bir hafta)sonra pazar günü 60.4 ü görünce çıldırdım. dün lapa diyetine başladım, bugün sürüyor, sonucu merakla bekliyorum. bu sabah tartıda sorun mu var bilmiyorum, ya da bastığım yere göre değişiyor mu ilk başta 59.4 sonra da 59.9 oldu, sonra da 59.6..
ama bişeyler gitti kesin, çok sevindim. ben 2 senedir 60 ın üstüne bi çıktım geri inememiştim. sabah bi etek giydim, beli nasıl bol, göbek neredeyse hiç yok(tabi aç karna).. belim 75ti ilk başladığımda şimdi 70. üst bacaklarımda incelme var. basende çok küçük incelme, 103tü 101 oldu, orası artık biraz daha gayret istiyor.egzersiz şart. çok mutluyum bu hafta. şu lapa diyetini öğrendiğim için de çok mutluyum. vücudum nasıl rahatlıyor anlatamam. baskülde tek basamak değil de iki basamak oynayınca süper oluyor. burada bulunduğum bir ayda gerçekten diyet yaptığımı kendim bile anlamadan kilo verdim. haftasonu anemlere gittik, orada yedim,içtim. hafta içi kaldığım yerden devam ettim, koyuvermedim. sizlere karşı sorumlu olduğumu düşünmek yeterli oldu, gerçekten faydalı bilgilere de sahip oldum sayenizde. size çok teşekkürler.

canım benim nasıl sevindim senin adına anlatamam...darısı hepimizin başına inşallah:nazar: :nazar: alkisalkisalkis

inşallah cimcimem, ben kendime de size de güveniyoum. olcak bu iş. önce de denerdim ama olmazdı, bu kez gerçekten sizin sayenizde çok kolay oldu.
bir de ben hareket etmeyi sevmezdim ama okulda derste hiç oturmuyorum şimdi, sürekli geziniyorum, tenefüslerde öğle arasında sürekli voleybol, evde sürekli ya shakira ya kolbastı. hareket etmeye alıştım ve durmak istemiyorum. bir de şu benim memlekette yürüyecek bi yer olsa.. burası minicik bi yer.
benimkiler spor sayılmaz ama senin sporla aran nasıl?

inşallah cimcimem, ben kendime de size de güveniyoum. olcak bu iş. önce de denerdim ama olmazdı, bu kez gerçekten sizin sayenizde çok kolay oldu.
bir de ben hareket etmeyi sevmezdim ama okulda derste hiç oturmuyorum şimdi, sürekli geziniyorum, tenefüslerde öğle arasında sürekli voleybol, evde sürekli ya shakira ya kolbastı. hareket etmeye alıştım ve durmak istemiyorum. bir de şu benim memlekette yürüyecek bi yer olsa.. burası minicik bi yer.
benimkiler spor sayılmaz ama senin sporla aran nasıl?

eve 5 dk mesafede çok güzel bi salon buldum..ayın 1.nde 4 aylık üyelik yaptırıcam kısmetse...

eve 5 dk mesafede çok güzel bi salon buldum..ayın 1.nde 4 aylık üyelik yaptırıcam kısmetse...

annemim komşusu geçen yaz gitmişti, belediyenin açtığı aylık 5 liralık bi yerdi. annemle aynı boy ve kilodalar. ama anneme olmayan kıyafet ona oluyor. öyle sıkılaştı ki. spor şart. ben de bari bi yürüyüş bandım olsun istiyorum, alan yok, kocam kızıyo. markete 140 liraya bi kondisyon bisikleti gelmişti, onu alcaktık kesin, gıcıklar 1 tane getirmişler, onu da satmışlar erkenden.bi kemer aldım, sauna belt, takamadım, taktığım yeri yaktı o da.

12. TAKIM ÜYELERıNıN ANALıZı

Analiz Tarihi : 22 Mayıs 2009
Kaynak : 105. Etap
Takım Mevcudu : 9
Sınıfı Geçenler : 2
Sınıfta Kalanlar : 7
Analiz Notu : 22 (12. Takımın %22 si sınıfı geçmiştir.)
Bilgi : Takım analiz notu, Nisan ayında 38 iken Mayıs ayında 22' ye gerilemiş. Mevcut sınıfta kalan üyelerin durumunda değişme yokken, 2 üye daha sınıfta kalanlara eklenmiş. Üç arkadaşımızın durumunda ilerleme var.

Bendiyom
Hedef : Mayıs 20 => 66 / Haziran ortası => 63 / Son : 58 (ılk hedefine ulaşamamış.)
Başlangıç Tarih : 01.02.2008
Kaç aydır rejimde? : 10 (79. ile 96. etaplar arasında ara vermiştir. 17 etap, 4 ay olarak hesaplanıp rejim süresinden düşülmüştür.)
Başlangıç Kilo : 68,3
Şimdiki Kilo : 67,5
Verilen Kilo: 0,8
Minimum Değer: 10
Kilo kaybı yüzdesi: 1%
Karne Notu : 8
Sonuç : Sınıfta kaldı.
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında -6 iken, Mayıs ayında 8 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

spacegirl
Hedef : 50
Başlangıç Tarih : 11.01.2008
Kaç aydır rejimde? : 15
Başlangıç Kilo : 76,4
Şimdiki Kilo : 62,5
Verilen Kilo: 13,9
Minimum Değer: 15
Kilo kaybı yüzdesi: 18%
Karne Notu : 93 (100 olmaya az kalmış.. Azıcık daha gitse tamamdır..)
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 96 iken, Mayıs ayında 93 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

Fiyuce
Hedef : Haziran => 58 (Mezuniyete az kalmış.)
Başlangıç Tarih : 15.02.2008
Kaç aydır rejimde? : 14
Başlangıç Kilo : 67,9
Şimdiki Kilo : 60,3
Verilen Kilo: 7,6
Minimum Değer: 14
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 54
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 61 iken, Mayıs ayında 54 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

sunbul
Hedef : ?
Başlangıç Tarih : 14.03.2008
Kaç aydır rejimde? : 13
Başlangıç Kilo : 59
Şimdiki Kilo : 62,2
Verilen Kilo: -3,2
Minimum Değer: 13
Kilo kaybı yüzdesi: -5%
Karne Notu : -25
Bilgi : Mayıs ayında analizi ilk defa yapıldı.

baby_nurse
Hedef : Mart => 55 (Ayda 3 kilo vermek)
Başlangıç Tarih : 19.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 7
Başlangıç Kilo : 68
Şimdiki Kilo : 64,5
Verilen Kilo: 3,5
Minimum Değer: 7
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 50
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında 33 iken, Mayıs ayında 50 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

Gkcn
Hedef : Haziran => 53 (1.5 kilo sonra mezun)
Başlangıç Tarih : 26.09.2008
Kaç aydır rejimde? : 7
Başlangıç Kilo : 61
Şimdiki Kilo : 54,5
Verilen Kilo: 6,5
Minimum Değer: 7
Kilo kaybı yüzdesi: 11%
Karne Notu : 93
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 100 iken, Mayıs ayında 93 olmuş. Böylece de "sınıfı geçti" statüsünü kaybetmiş.

sbnmcsm
Hedef : Temmuz => 65 / Aralık => 60 (Hedefe ulaşma olasılığı çok yüksek)
Başlangıç Tarih : 26.12.2008
Kaç aydır rejimde? : 4
Başlangıç Kilo : 70
Şimdiki Kilo : 68,1
Verilen Kilo: 1,9
Minimum Değer: 4
Kilo kaybı yüzdesi: 3%
Karne Notu : 48
Bilgi : ılerleme var. Karne notu Nisan ayında 23 iken, Mayıs ayında 48 olmuş. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 analiz dönemini bekleyelim.

_demet_
Başlangıç Tarih : 13.02.2009
Kaç aydır rejimde? : 2
Başlangıç Kilo : 75
Şimdiki Kilo : 71
Verilen Kilo: 4
Minimum Değer: 2
Kilo kaybı yüzdesi: 5%
Karne Notu : 200
Sonuç : Sınıfı geçti.
Bilgi : Gerileme var. Karne notu Nisan ayında 400 iken, Mayıs ayında 200 olmuş.

obur
Başlangıç Tarih : 06.03.2009
Kaç aydır rejimde? : 1
Başlangıç Kilo : 78
Şimdiki Kilo : 71
Verilen Kilo: 7
Minimum Değer: 1
Kilo kaybı yüzdesi: 9%
Karne Notu : 700
Sonuç : Sınıfı geçti. Takımın en iyi kilo vereni. :hooray:
Bilgi : Mayıs ayında analizi ilk defa yapıldı.

Takım Kaptanının Sorumluluğu:
1- Sınıfta kalan üyelerin durumlarında bir değişiklik yok. Yeniden açıklama almak için Temmuz 2009 u bekleyelim.
2- Sınıfta kalanlara Mayıs ayında eklenen, iki arkadaşımız olmuş: Gkcn ve sunbul. Bu iki arkadaşımızdan açıklama alalım.
3- Mayıs ayında takımın en iyi kilo vereni değişmiş. Yeni en iyi kilo veren üye : obur. Deneyimlerini paylaşmasını rica edelim.
4- obur, demet ve sunbul' un hedefleri eksik. Ayrıca var olan hedeflerinde güncelleme yapmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen iletelim.
5- Yukarıdaki maddelerde belirtilen konularda açıklamaları içeren, Mayıs ayı analiz cevabınızı, TEK MESAJ halinde ve en geç 26 Haziran 2009 tarihine (110.etap) kadar vermeniz gerekmektedir. Aksi halde analiz dışı kalacaksınız.
ARŞıV:
12. Takımın NıSAN ANALıZ RAPORU için tıklayınız.
12. Takımın NıSAN ANALıZ CEVABI için tıklayınız.
NOT:
Nisan girişli üyelerin analizi Haziran, Mayıs girişli üyelerin analizleri de Temmuz ayında yapılacaktır.

güzeller. Bu ayki analizimizi tamamlamış Püsküütümüz, sağolsun varolsun. Siz güzelce bir inceleyin lütfen.. Sadece kendinizinkini değil, takım arkadaşlarınızınkine de bakın lütfen. Sorularınız olursa ben ara ara uğruyorum buralara.. Ayrıca bir ricam daha var arkadaşlar.
Geri dönen/ayrılan/izin alan veya özel bir durumu olan arkadaşlar bana özel mesajla iletebilirler mi? Hani olur ya mesajlar arasında gözümden kaçar, birşey olur. ışleyişi aksatmamak adına.
Bu cuma yine bildirimler için gelirim Allah'tan birşey çıkmazsa.. Ama bir arkadaşımız backup olsa çok mutlu olacağım. En azından hesaplama dosyamı iletirim. Ben olmazsam/birşey olursa 5 dakika içinde halledebilirdi. Bu arada saliha cım okuyorum mesajlarını ve çok mutlu oluyorum. Cimcimem de geri gelmiş :).. Ayrıca Demetin kızına da helal olsun diyorum. Ahhh gençlik ahh. Aman diyim kızlar sizler de gençsiniz bakın bu fırsatı iyi kullanın.
Obur cum, bu ayki analizlerde en iyi kilo veren oldun. Senden de bir açıklama istiyoruz :))). Ne keyifli olacaktır kimbilir. Daha bendeniz yaşayamadı da bu duyguyu.
Ayrıca Sunbul ve Gokcen de analiz için cevap yazacaklar bu ay. Hatırlatmak istedim. Diğer sınıfta kalan arkadaşlar bu ay yazmıyor. Temmuz'a kadar süre bize.. Off off Temmuz da da hala 63 görüyor olursam ne olacak. Ki gidişat o yönde.
Özledim be kızlar sizi.. Ama hala tartı/kilo kabus gibi. Neredeyse 2 haftadır tartılmadım. Günde 5 sefer tartının üzerine zıplayan ben, şimdi böyle :KK43:((

spacem nasılsın...geldim çok şükürr.okumuşsundur spora da başlıyorum...çok ii olucak benim için..

olmaz mı fıstığım. Dal gibi olsak bile spor gerekli. Bunu benim yaşlara gelince daha iyi anlıyor insan.. Bunda senedir popomu kaldırmamamın acısını çekiyorum şimdi.. Ha şu anda birşey yapıyor muyum bu durumu değiştirmek için.. HAYIIIIRRR. tam sopalığım ben. Neyse siz bana bakmayın. Hocanın dediğini yapın yaptığını yapmayın (vardır bi bildiği diyin geçin :))))

ayy space sen burdamısın harikasına.s.
kızlar buaralar yogunum ya vallahi özür diliyorum hepinizden daha sık giricem paylaşımda bulunucam ayy bide bende ilerleme var mış harika
yya aslında benim çok sıkı tutmama lazım çokk yaa bi 65 olsam ahh enazından tabiki hedef 60 ama
buarada demet abla ecemi düşünemiyorum manken gibi olmuştur vallahi boy posda yerinde maşallah:nazar:ana kız manken gibi süzülün bakeeemmm:1closedeyes:senağlama
ya karpuz bi çıksa yani pazara düşse de yesek ben çok yerim diyetimde peynirlwe

evet şebnem cim bu akşam buralardayım. Sohbete geldim. Gerçi saat 1, ne sohbeti ama olsun.
Hedef : Temmuz => 65 / Aralık => 60 (Hedefe ulaşma olasılığı çok yüksek)
Bak ne güzel yazmış Püsküüt :).. Az bişicik kalmış be güzelim. Ayrıca kilo verme trendindesin bu ara. O yüzden olur bence çok zorlanmadan. Kavun karpuz bralarda çıkmış ama daha tadı tuzu yoktur herhalde. Ben de dün pazra gittim uzun bir aradan sonra. Meyve, salata malzemesi filan aldım. Hasret kalmışız. Bugün de kendimden beklenmeyen birşeyi gerçekleştirip hepsini yıkadım ettim. Bir güzel semizotu salatası da yaptım. ıyi geldi valla.

kızlar günaydın sular yok 10gündür dogrudüzgün gelmiyo deli olcam vallahii 153 arayıp agzıma gelen lafı patlattım:jeyyar:
sabah elma yicem kahvaltı olarak napiim bu sabahta böle olsun yürüyüş yapcam bde 11 buçuk gibi gidecegim biyer var yürüyerek gidicem
buarada 2 haftalık hedefler noldu benim gidiş pek iyi deil ama bugün tparla kendini dedim ama gülmeyin bana
yenimi ataga geçtin diye ama kızlar bikaçgündür kopmuştum ya space da gidicem diyince neyse neyse toplandım su içmekle işe başlıycam sonrada elma

evet şebnemcim ecemhan ı görsen tanıyamazsın harika oldu manken neymiş kızım on basar(ayıptır söylemesi)kavun karpuz çıktı diyetimiz daha kolaylaştı,inşallahhepimiz hedefimize ulaşırız:

Son düzenleme:
neler yediğimi yazmadım ama yazınca çok ii oluyoo çünkü ;yazacam diye daha dikkatli oluyorm yemekte kendimi frenliyorm
kahvaltıda közlenmiş biber ve domates,çökelek yedim
öğlençarşıya çıkacam kalorisi düşük bişiler yemeği planlıyorm
akşam yoğurt harici bişi yemem
kızlar size bir itirafta bulunayım ben asla çerez ve dondurmadan vaz geçemiyorm yemeyince eksiklik hissediyorm:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar,

Nerdeyse 2 haftadır yoktum öncelikle özür dilerim. Ev tekstil fuarımız vardı ondıan dolayı pek şirkette değildim şirkette oldouğumda da nette zaman geçirecek kadar müsait olamadım. ınşallah hepimiz en kısa toplanırız.

Space cim yazdıklarının hepsini okudum güzelim ben senden 1 hafta sonra basladım biliyorsun bu gruba ve yaklasık 4 ay ara verip geri geldim. Psikolojim bozuk bir sürü sorun var uğrasamıyorum diye ins. sen benim kadar uzatmazsın analizleri inceledim şaka maka 14 kiloya yakın kilo verissin bir de bana bak 68,6 ile basladım 62 lere kadar düstüm sonra tekrar kilo almaya baslayıp gruptan ayrıldım su an 67 lerdeyim. ınanıyorum ki sen benim yaptığım hatayı yapmayacaksın. Kendini daha çabuk toplayıp en kısa sürede buraya geri geleceksin. En kısa sürede de karne ni basarılı şekilde alacaksın.

Sümbül cüm ins. kulağındaki sorun geçmis tir . Grip olmussun geçmis olsun. Sen de benim gibi uzun süredir burdasın ama çabuk kiol veriyorsun ins. sende en kısasürede mezun olacaksın ben buna inanıyorum. Çünkü daha önce yaptığına tanıklık ettim güzelim. Bak 5 cm vermissin bile :))
Bu arada eklediğin yazıları gördüm çok güzeller. Eline sağlık.

Obur cum, bende stepper var birileriyle birleselim hergün birbirimizi destekleyelim demissin bende yeni twister diye bir alet aldım. Bel inceltmek için benim belim 85-88 cm arası değisiyor sisliğe göre ayrıca midem ve karın bölgem çok fazla. ıstersen hergün en az 10 dk yapalım önceden ölçülerimizi de söyleyelim sonra da karsılastıralım ne kadar olduk diye. Benim kardesim stepper ile iyi kilo verdi ve bir daha almadı üstelik üst bacakları falan çok inceldi zamanında. Bence denemeye değer teklifin hala geçerliyse yapalım. Senden haber bekliyorum. :))

Demet merhaba, öncelikle kızmının azmine bravo. ıns. bizde 15 kilo veririz. Anne kız mankenler gibi dolasırsınız :)))

Fiyuce cim nerdesin senden hiç haber yok ??????

Cimcime hosgeldin ins. en kısa sürede karne alanlardan biri olursun bizleri utandırırsın :)))

Saliha, bu arada senin adına da çok sevindim ins. Kalan 3 kilnu da en kısa sürede verip karneni alırsın. ınanıyorum ki sen bu 3 kiloyu 1 ayda da verirsin zaten. Konya dan yazıyrosun galiba, ben oraları hep düzlük bilirdim yürüyüs için bir yer olaması çok kötü ama öğretmen olmanın verdiği avantajı böyle kullanman ne güzel. Hem hoca etrafta dolasıyor diye kimse derste uyuyamaz :))
Birde illa bisiklet veya kosu bandı almak için takılma daha az yer kaplayan fakat işe yarayan bir sürü alet var. Bu step tahtalarını artık marangozlar bile yapıyor artık.

Neyse kızlar çok uzun süre ara verdim ama ins. bundan sonra burdayım. Görüşmek üzere

günaydın herkese kızlar ben berbatım dün hasta hasta 5 km yürüyüş yaptım rüzgarıdayedim bugün çok kötüym sesim borozan gibi burnum akıyo 1 kutu mendil bitti neyse hergün çıkıcam yürüyüşe inşallah hiç aksatmıcam tatile 1 ay 15 gün kaldı son rampadayım hızlanıyorum kızlar biraz daha az yiyip çokda kısmadan daha çok spor yapıcam inşallah hedefime ulaşırım buarada space hedefim şimdilik 58 bu ay yazmam gereken yazıdan bahsetmişsin ne olduğunu anlayamadım

Ya bende hergün dondurma yiyorum kesinlikle vazgeçemiyorum ÇErez o kadar da değilde ne olacak bu halimiz bilmiyroum :))

Bugün sabah kahvaltıyı kaçırdım ama yine de yazayım.

Bir bardak su ile basladım.
4 kisi iin 3 yumurta kırdık peynirli ondan yedim. Köy peyniri tuzsuz bu afyon peynirleri gibi, birkaç zeytin ve çeri domates yedim. Sabahtanberi de 1 çay, 1 neskafe şekersiz, ve simdide şeftali suyu içiyorum. Bağırsaklarım için. Kayısı şeftali iyi geliyor. Ve yesil çay demleniyor bu bitsin yeşil çay içicem ins.

Öğlen yemeğinde bugün salata etli patlıcan yemeği var ondan yemeği planlıyroum ama tost da yiyebilirim.

Aksama Allah kerim.

X